Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

jau su tom plunksnom tai nerealios sakes
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 10 13, 12:30)

o prie ko tokias derint? blush2.gif prasyciau pavyzdziu,nes net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2009 10 13, 10:43)
o prie ko tokias derint? blush2.gif  prasyciau pavyzdziu,nes net neisivaizduoju doh.gif

pas mane irgi nebutu prie ko derinti ax.gif
nors grazu....
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 10 13, 14:29)
pas mane irgi nebutu prie ko derinti  ax.gif
nors grazu....

man tai dauguma tų raštuotų arba prie juodo kolorito arba kas nesipjauna pilko kitokio.....nes jau pačios pėdkelnės visas akcentas biggrin.gif
gal kas mano kitaip.... g.gif
Atsakyti
na jo as ir manau,kad tada jau pedkelnes turetu buti didziausias akcentas smile.gif
Atsakyti
merginos, ptarkite, prie kokiu batu deveti storas susmauktas megztas kojines ( be pedu tokios, kaip rankoves). nusipirkau, labai silta su jom, derinu su alyvinem matinem pedkelnem, tik del batu abejoju. grazu buvo aukstakulniai storapadziai lakiniai bateliai su jom, o ka dabar, kai salta autis?
Atsakyti
Merginos kur galima būtų rasti Vilniuje storų pėdkelnių spalvotų? Na nežinau gal 200 denų.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 10 13, 18:17)
Merginos kur galima būtų rasti Vilniuje storų pėdkelnių spalvotų? Na nežinau gal 200 denų.

zinau kur yra tokiu storu, kaip vaikystej budavo, tu apie tokias?
Atsakyti
Ne, tokias paprastas tik biškelį storesnes, kad nepersišviestų oda. Na pirkau 200 denų, bet tik juodos, o spalvotų nebuvo. Tai nežinau kur vilniuje tokias rasti
Atsakyti
CUP'e yra pedkelniu parduotuve, kuripje daug ivairiausiu spalvingu, tai manau ir ivairiausiu storiu bus.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 14 spalio 2009 - 11:37
QUOTE(W*S:* @ 2009 10 13, 19:09)
Ne, tokias paprastas tik biškelį storesnes, kad nepersišviestų oda. Na pirkau 200 denų, bet tik juodos, o spalvotų nebuvo. Tai nežinau kur vilniuje tokias rasti

oho, 200 denų- man su 40 oda nepersišviečia visiškai bigsmile.gif
Atsakyti