Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

QUOTE(Tiffany @ 2009 09 14, 09:29)
papirkau pedkelnes is chester salono, nesitikejau, kad bus toookios kokybiskos  drinks_cheers.gif matines, juodos 20 den - kojos apsitempia kaip antra oda  wub.gif leksiu kitu spalvyciu  thumbup.gif

O kur čia tas salonas yra?Ir kiek kainuoja pėdkelnės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2009 09 14, 10:14)
O kur čia tas salonas yra?Ir kiek kainuoja pėdkelnės? 4u.gif

yra gedimino 9, II aukste ir akropolyje priesais reserved 4u.gif kaina apie 35 lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 09 14, 09:29)
papirkau pedkelnes is chester salono, nesitikejau, kad bus toookios kokybiskos  drinks_cheers.gif matines, juodos 20 den - kojos apsitempia kaip antra oda  wub.gif leksiu kitu spalvyciu  thumbup.gif

cia batu parduotuve?kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 09 14, 10:30)
yra gedimino 9, II aukste ir akropolyje priesais reserved  4u.gif kaina apie 35 lt  drinks_cheers.gif

QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 09 14, 11:07)
cia batu parduotuve?kokios kainos?

Atsakyti
o man nepatinka margos pedkelnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2009 09 24, 14:39)

as irgi nemegstu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
nusipirkau Vilniuje pedkelniu visovej kremines pedkelnes - 70 Den doh.gif koks s...
sumokejau 25 lt, o ant liemuo visiskai nesilaiko biggrin.gif

negaliu atsidziaugti Chester parduotuveje pirktom TJ Collection pedkelnem thumbup.gif 50 Den spalvotos, nepersvieciamos, matines wub.gif va cia tai kokybe wub.gif geriau sumoket 50 lt, bet kokybe garantuota thumbup.gif
rekomenduoju drinks_cheers.gif
turiu ir 20 bei 30 den - wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 09 28, 10:18)
nusipirkau Vilniuje pedkelniu visovej kremines pedkelnes - 70 Den  doh.gif koks s...
sumokejau 25 lt, o ant liemuo visiskai nesilaiko  biggrin.gif

oi nekalbėk, kažkas normalesnio apie 50lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2009 09 24, 14:39)

Man taip pat ax.gif Kataloge paziuret i kai kurias dar nieko, bet pati nesiot tai schmoll.gif
Ieskau dabar pilkos spalvos pedkelniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 09 24, 15:56)
as irgi nemegstu  doh.gif  blush2.gif

as kaip tik megstu. apsiredau vienspalviais rubais-pilkai, juodai, rudai ir -kookios nerealiai grazios margos pedkelnes thumbup.gif
Atsakyti
gal kaune bazese kuri zinot koki geresni skyreli koiniu? zadu savaitgali vaziuot gal ka nusipirksiu.nes tarkim prekybos centruose, kur specializuotu koiniu pardes, tai kainos kosmines kazkokios. ir nepasakyciau, kad kokybe atitinka
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 10 08, 20:50)
oi, kaip tokiu neatsisakyciau.....  wub.gif

bigsmile.gif Jau grozis, man ir reik... man ir reik... wub.gif
Atsakyti