Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

apie sitas kojines jau esu kazkuriame forume rasiusi. Venotrain ivedus ismeta. Jei ka - turiu jau trecias . Pirmasias paskyre angiochirurgas Velicka, kitas pirkau pati. Reiks kadanors vistiek operacijai pasiryzti, nors Velicka sako, kad po to vistiek reikia kojines nesioti.
Aisku, kad kojines nesukis tu venu, bet bent jau priploja jas gerai, taip, kad viskas issilygina.

Reklamuokit i sveikata smile.gif , tas jusu Venotrain'as - daiktas geras ... tik panasu, kad pabrango g.gif ? Gerai, kad akcijas darot 4u.gif

QUOTE(benux @ 2009 08 22, 09:23)
na, aš ne apie reklamą SM, nes ji draudžiama, jei ką mirksiukas.gif Aš tiesiog apie patį produktą parašiau savo nuomonę ir tikrai neagituoju ką nors pirkti būten tos firmos produktus mirksiukas.gif Kas norės, pabandys smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 08 03, 22:53)
As pastaruoju metu perku Ori firmos Effect 20 den. Kainuoja ~25lt, kokybe kol kas nepavede. O pirkti randu tiek maximoj, tiek droge, tiek kojiniu parduotuvej.

Nesioju lygiai tokias pacias biggrin.gif ir nenusivyliau - superines!
Atsakyti
Ori geros thumbup.gif

dar patinka VENEZIANA ir SISI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 08 04, 00:53)
As pastaruoju metu perku Ori firmos Effect 20 den. Kainuoja ~25lt, kokybe kol kas nepavede. O pirkti randu tiek maximoj, tiek droge, tiek kojiniu parduotuvej.

o ju kaizn buna matiniu, kuno spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 08 25, 23:24)
o ju kaizn buna matiniu, kuno spalvos?  g.gif

Turiu kuno spalvos (tiesa spalva truputi tamsesne nei iprasta), kiek pamenu blizgesi kazkoki lyk ir turi, bet tikrai ne labai rysku smile.gif
Atsakyti
kaip manot - horizontalios storos spalvotos juostos storintu kojas? g.gif nes nusiziurejau nerealia pedkelnes, bet niekad nesu turejusi tokiu ryskiu - melyna, balta, raudona...
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 04, 23:54)
Jau man tokios kaip grazu, gaila, kad jas radau ne intershope.....................

jo sitos superines, gal rankdarbiais uzsiimt? bigsmile.gif

http://mypreciouscon...s-tutorial.html
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2009 08 28, 01:37)
jo sitos superines, gal rankdarbiais uzsiimt?  bigsmile.gif

http://mypreciouscon...s-tutorial.html

geras! bigsmile.gif bigsmile.gif patiko man thumbup.gif
Atsakyti
labai dailiai atrodo wub.gif
Atsakyti
man tai priklijuojamas net baisu atsiminti.. blink.gif kaip dabar pamenu ta jausma, kai pirma karta jas devejau ir jauciausi super, bet tik pirma pusvalandi..jos pradejo smukti beeinant i universiteta, anksti ryte, gerai, kad nelabai daug zmoniu buvo, tik ispustom akim beziurintis universiteto kiemo sargas lotuliukas.gif po to karto deviu tik prisegamas smile.gif taip turbut yra, nes mano kojos su gal siuarom blauzdom, bet mesingom slaunytem smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka priklijuojamos kojinės. Gražiai prikimba ir visai nesmunka, jautiesi visą dieną puikiai good.gif
Gaila, tikrai neatsimenu dabar kokios firmos perku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaile*: 06 rugsėjo 2009 - 08:38
Karta pabandziau priklijuojamas, nepatogiai jauciausi schmoll.gif
Atsakyti