Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

Gal galite parasyti kokios firmos perkate ir kur 4u.gif
Atsakyti
As pastaruoju metu perku Ori firmos Effect 20 den. Kainuoja ~25lt, kokybe kol kas nepavede. O pirkti randu tiek maximoj, tiek droge, tiek kojiniu parduotuvej.
Atsakyti
kiek žinau iš žmonos ir jos draugių atsiliepimų, kiekvienai reikia susirasti savo firmą ir per daug nesimėtyti...
Atsakyti
Jau man tokios kaip grazu, gaila, kad jas radau ne intershope verysad.gif , bet visvien ir jums parodysiu. mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Ai va... dabar jau radau nuoroda... pasirodo jas buvo galima etsy.com , rasti. Gaila jau nera. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 04 rugpjūčio 2009 - 23:57
Sveikos, mielosios,
ka tik prisijungiau prie jusu burio. Labai sudomino viena tokia tema. Kaune lankiausi vienoje parduotuveje. Prekiauja ten kompresinem kojinem ir kiek supratau ivairiais itvarais ir vidpadziais. Pripasakojo daug geru dalyku (kuriu db taip greit nesugebesiu atsimint rolleyes.gif ) ir zinokit susigundziau....
Dabar kaip tik toje parduotuveje yra ispardavimas (kazkaip pataikau bigsmile.gif ), isigyjau ilgas kojines. Gal ir jus esat susidurusios su kompresinem kojinaitem? Kaip jums, ar ilgai uzteko? Mano drauge is tos pacios parduotuves turi nusipirkus, nesioja daugiau nei metus.
Atsakyti
O ka jos daro tos kompresines kojines? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VR999 @ 2009 08 20, 12:20)
O ka jos daro tos kompresines kojines?  ax.gif

Kiek supratau, gerina kraujotaka... Padeda esant issipletusioms venoms. Man tfu tfu tokios problemos nera, bet dirbu sedima darba, tai vakare kojos buna sunkios. O kompresines kojines padeda normaliai varineti krauja, del to ir kojos gerai jauciasi visa diena smile.gif Tiesa, parduotuveje uzsimine, kad yra pedkelniu specialiu nesciosioms.
Atsakyti
QUOTE(salyga @ 2009 08 20, 13:04)
Va apie ta parduotuve pirma syki girdziu...  blush2.gif

bent jau vilniuje tokiu prekiu (kompresiniu kojiniu) galima rasti ortopediniu prekiu parduotuvese.
Mama del venu pirkosi specialias petkelnes ( jos ten pagal apspaudimo lygi yra skirstomos - vienos yra profilaktikai, kitos jau gydymui). As minti audziu, bet gal tik apie kojines, nes man problemiskos vietos yra grynai iki keliu
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 08 20, 13:47)
bent jau vilniuje tokiu prekiu (kompresiniu kojiniu) galima rasti ortopediniu prekiu parduotuvese.
Mama del venu pirkosi specialias petkelnes ( jos ten pagal apspaudimo lygi yra skirstomos - vienos yra profilaktikai, kitos jau gydymui). As minti audziu, bet gal tik apie kojines, nes man problemiskos vietos yra grynai iki keliu

Taip, tiesa, yra triju kompresiniu klasiu kojines. Sios, kurias nusipirkau, tai matuojamos ne denais, o kompresinemis klasemis. As taip pat norejau iki keliu pirkti, bet man patare iki kojines kirksnies. Sake, kad tai sveikiausias dydis, nes tada yra veikiami visi kojos voztuvai, normalizuojama visos kojos kraujotaka. Baigia praeiti diena, o kojos jauciasi gerai smile.gif
Atsakyti
tos kompresinės kojinės venų ligų profilaktikai ir gydymui po operacijos. Geraas dalykas, tik kad kai karšta, tai su jomis beprotiškai jau...
Atsakyti
O kokia kaina tu kojiniu mazdaug? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 20, 19:10)
oij perskaicius pirmus sakinius supratau, kad reklama biggrin.gif

Aisku, kad reklama. Visada smagu papasakoti apie patinkanti ir gera daikta. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ziurkes pukas @ 2009 08 20, 22:48)
O kokia kaina tu kojiniu mazdaug?  unsure.gif

Kaina irgi gera biggrin.gif Nuo 100lt iki 250lt kiek pamenu.. Uz akcijines kojinaites iki kirksnies as mokejau 196lt.
Atsakyti