Sveikos! Nesu plonu slaunu, sveriu 63 kg, o ugis 1.65. Karta nusipirkau priklijuojamas kojines 3 dydzio ( sio dydzio pedkelnes deviu, ir jos man net truputeli laisvokos ), Taciau atejusi namo pasibaisejau, silikonines juosteles taip isireze i kojas, kad iki siol kojines guli spintoje. Cia problema manyje ar dydzio kitokio reikejo?
Jau nepirma kart girdziu, kad silikonines kojines nutrina ar isirezia, bet niekaip nesuprantu kaip taip gali but, nes man visos kiek esu skirtingu firmu pirkus atvirksciai - nuvaikciotos, budavo, kad atsiklijuodavo, o ne kad trintu
Kokios kokybes pedkelnes pirkot? Gal reiktu pabandyti geresnes firmos? Jei kojines buvo is brangiu tada, jei pinigu negaila, yra variantas nusipirkti vienas dydziu mazesnes, o kitas dydziu didesnes, tada turetu pasirodyti kur problema
Kokios kokybes pedkelnes pirkot? Gal reiktu pabandyti geresnes firmos? Jei kojines buvo is brangiu tada, jei pinigu negaila, yra variantas nusipirkti vienas dydziu mazesnes, o kitas dydziu didesnes, tada turetu pasirodyti kur problema
nesioju ir prilipdomas ir prisegamas na ir vienos ir kitos patogios. gal tik psichologine itaka kad prilipdomos nuslys ir oj oj oj bus:> nors man taip buve bedu nesudare:>
QUOTE(Karina20 @ 2009 07 26, 02:17)
Sveikos! Nesu plonu slaunu, sveriu 63 kg, o ugis 1.65. Karta nusipirkau priklijuojamas kojines 3 dydzio ( sio dydzio pedkelnes deviu, ir jos man net truputeli laisvokos ), Taciau atejusi namo pasibaisejau, silikonines juosteles taip isireze i kojas, kad iki siol kojines guli spintoje. Cia problema manyje ar dydzio kitokio reikejo?
jei isireze tai per mazos, reik ziuret gamintojo lenteleje... nes kiek pastebejau ne visi gamintojai naudoja ta pati standarta... budavo ir man neatitikimu su dydziais
Dekui uz patarimus, kita kart atidziau rinksiuos
Pirkau per vestuves, pliusas, kad per suknele nesimato uzmautu pedkelniu ruozelio, o minusas, kad jos po truputi nuslinkineja ir retkarciais reikia pasitaisyti.
QUOTE(jilin @ 2009 07 30, 19:46)
Pirkau per vestuves, pliusas, kad per suknele nesimato uzmautu pedkelniu ruozelio, o minusas, kad jos po truputi nuslinkineja ir retkarciais reikia pasitaisyti.
Jei smunka nedaug devetos kojines, reiskias per trumpas ilgis arba per dideles, jei nemazai naudotos - prasta silikono kokybe.
Gal kas bandėt purškiamas?
nesioju prilipinamas, nes pedkelnem sakau griezta ne nebent ziema uzsidedu storesnes pedkelnes ir tai tik po sijonu ar suknele
parduotuviu pavadinimu tai nepamenu , tik zinau kur Klaipedos akropolyje jos yra
p.s. nezinau ar seksualu, nes niekam nerodau ir nesidemonstruou kad su kojinem o ne su pedkelnem esu, bet kad laaaaabai patogu tai tikrai
parduotuviu pavadinimu tai nepamenu , tik zinau kur Klaipedos akropolyje jos yra
p.s. nezinau ar seksualu, nes niekam nerodau ir nesidemonstruou kad su kojinem o ne su pedkelnem esu, bet kad laaaaabai patogu tai tikrai
Jau kokie penki metai kaip iškeičiau visas pėdkelnes (išskyrus žiemines ) į prilipdomas ir man labai patogu. Iš pradžių dėl dydžio truputį bėdų buvo... porą kartų nepataikiau, nes tikrai skiriasi šiek tiek atskirų gamintojų. Vienos gal nelabai kokybiškos buvo, nes nenorėjo laikytis lipdukai Teko išmest. Dabar visada žiūriu iš brangesnių ir nenusivyliau nei kartuko dar.
O prisegamų niekad neturėjau. Ar kažkuo jos geriau nei prilipdomos?
O prisegamų niekad neturėjau. Ar kažkuo jos geriau nei prilipdomos?
Mano žmona irgi pėdkelnių atsisakė: iš pradžių dar žiemai pėdkelnes audavosi, o paskui visai metė. Kažkada neseniai dar buvo kažkokias tipo gražias nusipirkus, bet suplėšė besiaudama, ir daugiau neperka.
O perkent kojines gaunasi ekonomija: perki dvi poras, o realiai gauni tris (retai kas sussiplėšo iškart abi kojas).
Ir perka pastaruoju metu OMSA. ir laikosi gerai, ir nesiriečia (jos kojos stambokos, tai kai kurių gamintojų užsireičia ir nusmunka).
O perkent kojines gaunasi ekonomija: perki dvi poras, o realiai gauni tris (retai kas sussiplėšo iškart abi kojas).
Ir perka pastaruoju metu OMSA. ir laikosi gerai, ir nesiriečia (jos kojos stambokos, tai kai kurių gamintojų užsireičia ir nusmunka).