Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

QUOTE(panasi @ 2009 06 23, 13:52)
Vasara per karscius (kai ju Lietuvoj buna  laugh.gif ) tos prisegamos/priklijuojamos- tikras issigelbejimas, o ir siaip vasara niekada nenesioju pedkelniu tik tas priklijuojamas kojines. jei po laisvesne suknute ar sijonuku, dar papildomai ir prisegu, bet po siauru sijonuku tai kazkaip isryskeja tos "šleikutes", tad nesegu, tai suteikia siek tiek adrenalino  biggrin.gif taciau dar nei karto nebuvo nusmuke .

per karscius pedkelnes blink.gif g.gif niekaip nesuprantu kokio bieso.. nebent darbe reikalauja unsure.gif

as tik miegamajam tokiu turiu, visos maximines smile.gif
o siaip pedkelniu is vis nenesioju, kai vesu esu su kelnem, o kai karsta tai jos ir nereikalingos...
Atsakyti
Prisegamų nenešioju, tačiau tos su prisilipinančiom juostelėm yra labai labai geras dalykas thumbup.gif Ir niekas ten nenusmunka rolleyes.gif
Atsakyti
mano kojos plonos, bet niekad nesmukcioja schmoll.gif
Atsakyti
yra tokios kojnės kvepiančios. esu kelias turėjus. gal vienos dar geros/sveikos yra atrodo.
jos būna daug denų ir tokie ant jų raštai kieti, nežinau kaip išsireikšt.
kvapas tai vidutiniškas, tiesiog matyt šiaip primasinti klientus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 06 25, 20:21)
Oj priminei ta kartais matoma vaizda, ka pedkelniu guma islenda is po dzinsu  blink.gif Niekaip nesuprantu kam ten jas kaikurios dedasi  biggrin.gif

nu tarkim rudeni/ziema kad silciau butu
Papildyta:
man irgi niekada nesmunka ir neatsiklijuoja
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 27, 20:44)
nu tarkim rudeni/ziema kad silciau butu

Na tam, kad sildytu yra siltesnes pedkelnes, kalbejau apie tas 20 denu, nemanau, kad nuo ju labai silciau biggrin.gif
Atsakyti
O man turbut nera negrazesnio vaizdo kai ish po sijono/sukneles/sortu ishlenda kitokio mezgimo juosta,kuri ant kai kuriu pedkelniu prasideda aukshtai aukstai ties slaunimis smile.gif Tik ne ant visu pedkelniu buna smile.gif

va, ka turiu omenyje, tik kazkaip dazniau tenka pamatyt su kuno spalvos pedkelnem smile.gif

vaizdas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 27 birželio 2009 - 22:08
Labai patinka tokios kojines smile.gif patogumas visiškas, ypač vasarą, malonus jausmas kai nekaršta thumbup.gif daug geriau nei paprastos pėdkelnės.

98 % mano turimų - su silikoninėm juostelėm, bet turiu kelias prisegamas, irgi geros ax.gif

niekad niekas nenusmuko smile.gif laikosi puikiai
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 06 27, 22:06)
O man turbut nera negrazesnio vaizdo kai ish po sijono/sukneles/sortu ishlenda kitokio mezgimo juosta,kuri ant kai kuriu pedkelniu prasideda aukshtai aukstai ties slaunimis smile.gif Tik ne ant visu pedkelniu buna smile.gif

va, ka turiu omenyje, tik kazkaip dazniau tenka pamatyt su kuno spalvos pedkelnem smile.gif

vaizdas

oooooo...... drinks_cheers.gif labai, labai negrazu doh.gif pirma mintis, kad visiskai neprisiziurejus moteris blush2.gif
Atsakyti
Tas variantas apie kuri parase Gin man irgi labai negrazus, uztat stengiuos nepirkt tokiu pedkelniu, nes per daug nervu kainuotu vis traukti kojines aukstyn ir ziuret ar ten kas kur nekyso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 06 27, 22:32)
oooooo......  drinks_cheers.gif labai, labai negrazu  doh.gif pirma mintis, kad visiskai neprisiziurejus moteris  blush2.gif

maciau ir as toki vaizdeli. tik ten ne moterys, o paaugles su miniakais buvo, arba su trumpais trumpais sortais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 06 27, 23:06)
vaizdas

QUOTE(Gazelle @ 2009 06 28, 01:02)
Tas variantas apie kuri parase Gin man irgi labai negrazus, uztat stengiuos nepirkt tokiu pedkelniu, nes per daug nervu kainuotu vis traukti kojines aukstyn ir ziuret ar ten kas kur nekyso smile.gif

del sios priezasties Niekad neperku pedkelniu su "kelnaitemis" biggrin.gif

man irgi tie pantalonai labai negrazus, ypac kai matosi, bet ir kai nesimato irgi ffff

perku tik vientisas, tinkancias prie trumpiausiu sijonu ir sortu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 30 birželio 2009 - 10:29