Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

labai patogu, neislenda pedkelniu guma kur nereikia. o ir ne taip karsta vasara smile.gif
Atsakyti
As nesioju ir prisegamas ir priklijuojamas.. O dirziuku neperku - draugas dovanoja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir as sau kojines priklijuojamas issirinkau. matyt seniau pirkau pigesnes nekokybiskas uztat jos nesprilipdavo gerai ir smukdavo nuo mano lieknos kojytes ...o su sitom nera kol kas problemos, na aisku dar bus matyt smile.gif
Da norejau paklausti o kokiu spalvu renkates kojiniams siokiu laiku kai saulute ir siluma perdaug nelepina?? kaip Jums tinklines?
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 06 23, 21:24)
o tu su kojinem miegi?  blink.gif  hihihi.gif

jei rimtai tai esu bandzius priklijuojamas kojines, baigesi visika nesekme, nes matyt mano slaunu joms yra per daug ir jos kaip tai negraziai persismaukia  unsure.gif

lotuliukas.gif aha "miegu"

tuomet tau reikia pirkti tas kur būna plati guma, na tie nėriniai platūs - beveik sprindžio pročio.
savo apkūniom (taip pavadinkim) klientėm tokias rekomenduodavau, nes labai geražiai ypač po kelnėm matydavosi suspaustos kaip sasyskos hihihi.gif

ir stenkis kuo aukščiau užsitempt mirksiukas.gif na kad nesiraitotų aišku nugaroj.
Atsakyti
QUOTE(Srx @ 2009 06 25, 15:25)
O dirziuku neperku - draugas dovanoja  biggrin.gif  4u.gif

Galetu gi visi tokie supratingi buti ax.gif
Atsakyti
o kudoms ka parekomenduodum kad nesmuktu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?

jojo, kad su tokiom kojinem tai visiems seile varva, o kad padovanoti kanors tai nesulauksi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 25 birželio 2009 - 16:55
as xs dydzio, bet turiu vienas su placia nerinuko juosta. Visai nesmuksta 4u.gif bet nemyliu as ju, tik kai labai reikia jas maunuosi, kad po suknele jokiu juosteliu nesimatytu
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2009 06 25, 17:48)
Galetu gi visi tokie supratingi buti  ax.gif

Geriau jau tie mazyciai riesutelio dydzio bliliantai, nei kojiniu laikikliai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2009 06 25, 17:48)
Galetu gi visi tokie supratingi buti  ax.gif

Jo jo... aš irgi stengiuos tikiu būt... biggrin.gif Už tai fetišistu mergos kažkurioj temoj apšaukė... biggrin.gif
Atsakyti
po to kai einant Europos PC nusmuko viena priklijuojama kojine tokiu nebeperku smile.gif man jas nesiojant visada buvo paranoja, kad kokia geda bus jei viesoje vietoje nusmuks, taip ir nutiko lotuliukas.gif prisikalbejau
Atsakyti
blyn, kaip tik noriu per atestatu teikima su tokiom eit, prigasdinot biggrin.gif matyt rinksiuos paprastas, biaju is tiesu tokiu momentu pamesti, kartais smunka jos unsure.gif
Atsakyti
Man tai vasara, kai silta, be rysio atrodo kojines. Nebent to reikalaujama darbe.
Atsakyti