As nesioju ir prisegamas ir priklijuojamas.. O dirziuku neperku - draugas dovanoja
Na pagaliau ir as sau kojines priklijuojamas issirinkau. matyt seniau pirkau pigesnes nekokybiskas uztat jos nesprilipdavo gerai ir smukdavo nuo mano lieknos kojytes ...o su sitom nera kol kas problemos, na aisku dar bus matyt
Da norejau paklausti o kokiu spalvu renkates kojiniams siokiu laiku kai saulute ir siluma perdaug nelepina?? kaip Jums tinklines?
Da norejau paklausti o kokiu spalvu renkates kojiniams siokiu laiku kai saulute ir siluma perdaug nelepina?? kaip Jums tinklines?
QUOTE(Nostalgie @ 2009 06 23, 21:24)
o tu su kojinem miegi?
jei rimtai tai esu bandzius priklijuojamas kojines, baigesi visika nesekme, nes matyt mano slaunu joms yra per daug ir jos kaip tai negraziai persismaukia
jei rimtai tai esu bandzius priklijuojamas kojines, baigesi visika nesekme, nes matyt mano slaunu joms yra per daug ir jos kaip tai negraziai persismaukia
aha "miegu"
tuomet tau reikia pirkti tas kur būna plati guma, na tie nėriniai platūs - beveik sprindžio pročio.
savo apkūniom (taip pavadinkim) klientėm tokias rekomenduodavau, nes labai geražiai ypač po kelnėm matydavosi suspaustos kaip sasyskos
ir stenkis kuo aukščiau užsitempt na kad nesiraitotų aišku nugaroj.
QUOTE(Srx @ 2009 06 25, 15:25)
O dirziuku neperku - draugas dovanoja
Galetu gi visi tokie supratingi buti
o kudoms ka parekomenduodum kad nesmuktu ?
jojo, kad su tokiom kojinem tai visiems seile varva, o kad padovanoti kanors tai nesulauksi
jojo, kad su tokiom kojinem tai visiems seile varva, o kad padovanoti kanors tai nesulauksi
as xs dydzio, bet turiu vienas su placia nerinuko juosta. Visai nesmuksta bet nemyliu as ju, tik kai labai reikia jas maunuosi, kad po suknele jokiu juosteliu nesimatytu
QUOTE(kalissta @ 2009 06 25, 17:48)
Geriau jau tie mazyciai riesutelio dydzio bliliantai, nei kojiniu laikikliai.
QUOTE(kalissta @ 2009 06 25, 17:48)
Jo jo... aš irgi stengiuos tikiu būt... Už tai fetišistu mergos kažkurioj temoj apšaukė...
po to kai einant Europos PC nusmuko viena priklijuojama kojine tokiu nebeperku man jas nesiojant visada buvo paranoja, kad kokia geda bus jei viesoje vietoje nusmuks, taip ir nutiko prisikalbejau
blyn, kaip tik noriu per atestatu teikima su tokiom eit, prigasdinot matyt rinksiuos paprastas, biaju is tiesu tokiu momentu pamesti, kartais smunka jos
Man tai vasara, kai silta, be rysio atrodo kojines. Nebent to reikalaujama darbe.