Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

QUOTE(zazuna @ 2009 06 01, 15:11)

O tokiu visokiu margu imanoma kur nors rast Lt, ar tik cia jau uzsienyje ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 06 02, 13:05)
aga drugeliai kitokie  smile.gif

Na tu kaip seimininke geriau zinai smile.gif Man tos pacios pasirode smile.gif

Tos su inkariukais ir kortom fainos, Zazunos imestos grazutes wub.gif
Atsakyti
Na mergaites pakalbam apie prisegamas bei priklijuojamas kojines!!! Ar nesiojate, kur perkate? Ar patogu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 23 birželio 2009 - 12:10
jei deduosi kojines, tai tik priklijuojamas, labai patogu. kartais dar jas papildomai prisegu. smile.gif Perku maximoj, yra tikrai graziu, su placiu neriniu. Ne ka prastesnes, nei specializuotose kojiniu parduotuvese, tik zinoma kaina skiriasi dvigubai.
Atsakyti
As taip pat nesioju priklijuojamas. Vasara/pavasari jos labai patogios. Parku taip pat prekybos centruose, nes neapsimoka moketi daug brangiau uz lygiai toki pati gamini. Labai daznai nerinukai tokie patys daugumos firmu. REtai kada galima rasti kazka isskirtinio.
Atsakyti
na yra beda viena kad mano kojos plonos, tai priklijuojamos nelaiko, pora buvau bandzius ir nusprendziau kad neverta leisti daugiau pinigu, nes neaptempia ir smunka sad.gif tai sumasciau kad reiktu isbandyti prisegamas... tik reikia gera daikta prie ko prisegti nusipirkti, gal galite patarti kur smile.gif
maciau bazeje uz 12 lt galvoju turbut uz pigiai gera daikta nenusipirksi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2009 06 23, 13:21)
na yra beda viena kad mano kojos plonos, tai  priklijuojamos nelaiko, pora buvau bandzius ir nusprendziau kad  neverta leisti daugiau pinigu, nes neaptempia ir smunka sad.gif tai sumasciau kad reiktu isbandyti prisegamas... tik  reikia gera daikta prie ko prisegti nusipirkti, gal galite patarti kur smile.gif
maciau bazeje uz 12 lt galvoju turbut uz pigiai gera daikta nenusipirksi  blink.gif

na kojinem manau tikrai neverta leisti daugiau nei 30 lt, bet kas liecia visus dirzus ju prisegimui, apatinius, tai man negaila pinigeliu. Perku is triumph ar la senza, kainos nuo 60 iki 100 mazdaug. Tiesa, vienoj parduotuvej, akropoly, berods 'pati pati' dirziukas kojinem 300lt kainavo. Tai cia tai jau juokas per asaras. lotuliukas.gif Uz gabaliuka medziagos tokius pinigus moketi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2009 06 23, 14:21)
na yra beda viena kad mano kojos plonos, tai  priklijuojamos nelaiko, pora buvau bandzius ir nusprendziau kad  neverta leisti daugiau pinigu, nes neaptempia ir smunka sad.gif tai sumasciau kad reiktu isbandyti prisegamas... tik  reikia gera daikta prie ko prisegti nusipirkti, gal galite patarti kur smile.gif
maciau bazeje uz 12 lt galvoju turbut uz pigiai gera daikta nenusipirksi  blink.gif

tai kad tas dirzas ir apatiniu parduotuvese nekazin ka daugiau kainuoja mirksiukas.gif o kokios kokybes jam reikia? biggrin.gif
Atsakyti
Na girdejau visokiu atsiliepimu kad nepatogu, varzo judesius ir t.t. smile.gif o simtu kojinems irgi nesinori leisti... o jau apie Pati Pati tai vaje... blink.gif kelis karta ten buvau uzejus radau graziu dalykeliu, bet apie kainas jau geriau patylesiu...
Atsakyti
Vasara per karscius (kai ju Lietuvoj buna laugh.gif ) tos prisegamos/priklijuojamos- tikras issigelbejimas, o ir siaip vasara niekada nenesioju pedkelniu tik tas priklijuojamas kojines. jei po laisvesne suknute ar sijonuku, dar papildomai ir prisegu, bet po siauru sijonuku tai kazkaip isryskeja tos "šleikutes", tad nesegu, tai suteikia siek tiek adrenalino biggrin.gif taciau dar nei karto nebuvo nusmuke .
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2009 06 23, 13:21)

Tai gal reikejo mazensi dydi bandyt g.gif

Man problemu neiskile su prilipinamom kolkas... Del patogumo, tai kasdien juk nevaikstai (bent dauguma). Na nebent pirma karta buna keista, nejauku ir atrodo, kad pamesi, o po to tai dizn biggrin.gif
Atsakyti
Man jos super patogios yra. Ir tikrai niekaip nenusmunka. Tik ka pastebejau, jej bunu su jom visa diena, tai atsiranda nuospaudos nuo tu gumu. Bet seip viskas liux mirksiukas.gif
Atsakyti