Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

Kam yra naudojamas troselis,kam naudojamas nailonu dengta vielute,kokia vielute geriau pirkti kilputem daryti? maciau visokio storio g.gif ax.gif
Atsakyti
Perskaityk, nors puse bent sios temos - klausimu nebeliks smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2009 01 16, 14:40)
Perskaityk, nors puse bent sios temos - klausimu nebeliks smile.gif.

jau kazkiek issiaiskinau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, galbut jau zinot , bet jei ne, informuoju, silver city organizuojamos pamokeles papuosaliuku verime smile.gif
Saulyte informacijos laaaaaabai daug auksarankese mirksiukas.gif vos ne visus man nesuprantamus su verimu ir darymu atsakymus randu butent ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 01 17, 19:45)
Sveikutes, galbut jau zinot , bet jei ne, informuoju, silver city organizuojamos pamokeles papuosaliuku verime  smile.gif
Saulyte informacijos laaaaaabai daug auksarankese  mirksiukas.gif  vos ne visus man nesuprantamus su verimu ir darymu atsakymus randu butent ten  mirksiukas.gif

reikes pasiziureti,mokausi daryti kilputes,kiek pasiliekat vielutes nuo karoliuko kad gautusi kilpute,kazkiek jau sugadinau,( turiu smeigtukus su kilpute),reikia vielos susirasti ir bandyti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 01 17, 23:27)
reikes pasiziureti,mokausi daryti kilputes,kiek pasiliekat vielutes nuo karoliuko kad gautusi kilpute,kazkiek jau sugadinau,( turiu smeigtukus su kilpute),reikia vielos susirasti ir bandyti.

Su kilputem ir as dar mokinuos, niekaip vis neiseina pataikyt kiek reikia atsikirpti.Na per kancias i zvaigzdes.Iveiksim tas kilputes .Kitos ismoko,ismoksim ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti
kilputėms daryti po karoliuko pasilieku 0,7mm., bet čia ne taisyklė. Gali skirtis ir nuo jūsų pasirinktų replyčių storio mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano vyrui iseina graziai padaryti kilpute(dirbo su elektra), sako ismok reples pasimti gerai biggrin.gif ,jis mane ir mokino,jau kazkas ir gaunasi,tik va ta ilgi koki pasilikti reik ismokt.
Atsakyti
As tai pasilieku pirsta pridejusi. Ta prasme pirsta pridedu ir nukerpu, lieka mazdaug 8mm
Atsakyti
Man irgi gaunasi tas kilputes padaryti, tik kad jos vienodos dar butu, bet viena didesne kita mazesne doh.gif
Atsakyti
ga cia taip kvailai pasirodysiu..bet nzn ant ko geriausiai verti verinuka ir apyranke? ax.gif g.gif kas man galetu patarti ? blush2.gif
Atsakyti
Ziurint koki verinuka,as siaip veriu viska anttokio nematomo siulo
http://public.fotki....adskiai/siulai/
Atsakyti