Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

Čia internete radau kelisp vz apyrankių, kur verta ant vielos su atmintimi smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 01 12, 19:07)
tai sitos trys replikes ir reikalingos,nes as irgi zalia sioj sriti  doh.gif

is senuku tai drasiai tokias galit pirkti http://www.senukai.l...ist_tab=actions

tokiu nerekomenduociau, bent jau as naujas pirkausi
http://www.senukai.l...ist_tab=actions
Atsakyti
As nepatarciau NEI VIENU is senkuk. Todel, kad mano taip pat pirmijei yrankiai buvo is senuku. O kai paemiau tam skirtus irankius, tai niekaip nesupratau, kodel is karto nepirkau geru rolleyes.gif . Atrodo ir kaina panasi g.gif . O tu suspaudimui, ar tai nukirpimui is vis nepatariu - bus sunku prieiti prie prat karoliuko, kad nukirpi, o jeigu naudosi suspaudimui, tai tada liks zymes ant spaustuko, nes jos nelygiu padu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.o.v.e: 14 sausio 2009 - 21:00
Sveikutes, merginos, kurioj e-parduotuveje radot reples uzspaustukams? kol kas radau tik lenkiskoje parduotuveje... ax.gif
Atsakyti
hmmm niu man ant uzspaustuku zymiu tikrai nesimato, o ju ir nenaudoju, kad prie pat nukirpti, tam turiu atskiras
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 01 14, 23:36)
Sveikutes, merginos, kurioj e-parduotuveje radot reples uzspaustukams? kol kas radau tik lenkiskoje parduotuveje... ax.gif

Jei tinka variantas siustis is uzsienio, tada cia: beadaholique.com ! - siunčia ir į Lietuvą 4u.gif
Atsakyti
akmeneliai.com yra spaustukams

Vaniline, tai kam pirkti dvi tokias pacias?
Atsakyti
o karoliukus perkat specelizuotose parduotuvese, ?
kur pigiau nezinot kns?
Atsakyti
QUOTE(Agggata @ 2009 01 15, 14:04)
o karoliukus perkat specelizuotose parduotuvese, ?
kur pigiau nezinot kns?

Man patiko karoliukai-akmeneliai.lt cekiskas stiklas lyg ir pigiau nei kitur.Si karta uzsakinesiu perliuke.O taip, kad butu viena tokia kur viskas pigiau nei kitose , tokios e-parduotuves kol kas neradau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2009 01 14, 22:00)
As nepatarciau NEI VIENU is senkuk. Todel, kad mano taip pat pirmijei yrankiai buvo is senuku. O kai paemiau tam skirtus irankius, tai niekaip nesupratau, kodel is karto nepirkau geru  rolleyes.gif . Atrodo ir kaina panasi  g.gif . O tu suspaudimui, ar tai nukirpimui is vis nepatariu - bus sunku prieiti prie prat karoliuko, kad nukirpi, o jeigu naudosi suspaudimui, tai tada liks zymes ant spaustuko, nes jos nelygiu padu  ax.gif

Dar tu repliu apvaliu ziedams neturiu, nusipirkau apvalias-plokscias,MB sako kad reikia suapvalinti,reikes siandiena paprasyti kad padarytu, ziuresim kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2009 01 15, 13:58)
akmeneliai.com yra spaustukams

Vaniline, tai kam pirkti dvi tokias pacias?

nepavadinciau ju tokiom pat, su tom kur kerpa tai uzspaustuku neuzspausi, o dabar paziurejau kad uzspaustuku replytes ne karpuotos pas mane, uztat ir uzsispaudzia graziai
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2009 01 05, 23:32)
Mielos mamos, nusprendziau ir as su karoliukais uzsiimti, bet labai reikia patarimo... Bukit geros, kuri galit, prasykit sarasiuka, kokiu "ingredientu" (be karoliuku) reikia norint susiverti verini. Kokias reikia pirkti replytes, vala (ar zilka), nes esu visiskai zalia... Ir kur galima pasimokyti, kaip grazia ir tvirtai suraityti (na, pritaisyti) karoliuku veriniui uzsegima... Atsiprasau, jei cia su tokiu naiviu klausimu, bet gi labai rupi. Aciukas Jums 4u.gif

as irgi be galo susizavejau siuo menu ir noriu pradeti, radau info cia auksaraskes.lt sekmes pradedant, tikiuosi ir as greitu laiku startuosiu, kai tik pakankamai info susirinksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaM: 16 sausio 2009 - 01:30