http://karoliukai.xz...(25mm)-0.30.JPG
ir kaip jis valgomas?
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 19, 19:37)
Globusyte, aš kaip tik tokius pasidabruotus nusipirkau. Planuoju ant jų suverti perliukų (tikiuosi, kad nebus per siaura skylutė) bei skirtingo ilgio grandinėlių, o jau tada ant grandinėlių pakabinti dar perliukų Na, bent jau sumanymas toks kol kas, bet įgyvendinti dar nebandžiau
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 19, 19:37)
aš ant panašių dariau tokius
at tokių manau reiktų klijuoti iš šonu mažas kepurėles, ar burbuliukus, kad neslankiotų
Kur būna su kilputėm, tai aišku, bet ten man toks užsegimas....Mano ausys, kai pabandau įsivazduoti vėrimą, susiskliaudžia kaip triušio...Kažkaip lyg norėtųsi, kad būtų kaip pas Sandritą - pritvirtint dar ant kabliukų..Bet, matyt, apsipirkau...Reiks kažkaip patobulint...
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 20, 11:11)
Kur būna su kilputėm, tai aišku, bet ten man toks užsegimas....Mano ausys, kai pabandau įsivazduoti vėrimą, susiskliaudžia kaip triušio...Kažkaip lyg norėtųsi, kad būtų kaip pas Sandritą - pritvirtint dar ant kabliukų..Bet, matyt, apsipirkau...Reiks kažkaip patobulint...
ai negaliu pasijuokiau skaniai
bet istikro paziurejus, tai sunku isivaizduoti kaip ten isiverti, gal prie jo kas nors dar tvirtinama
QUOTE(Sirvita @ 2009 11 20, 15:34)
ai negaliu pasijuokiau skaniai
bet istikro paziurejus, tai sunku isivaizduoti kaip ten isiverti, gal prie jo kas nors dar tvirtinama
nieko prie tų auskarų galima ir netvirtinti papildomai: atsisegi auskarą, tą galą, kuris užsibaigia ne kilpute, veri į ausį ir užsisegi vėl. O jau puošyba tokio auskaro kiekvienos skonio reikalas
Sveikos, gavau savo pirmuosius pirkinius (operatyvumas neispasakytas ) ir zinokite, kaip Jus ir rasete daug kas ne taip kaip isivaizdavau Nesakau, kad viskas netinka, bet tikrai pastudijuoti priemones reikes ir dar ne viena uzsakyma padarysiu kad susipirkciau ko truksta reiks. Truputi "susimoviau" su akmenuku, karoliuku, kepureliu dydziais. Na bet per savaitgali susimeistrausiu sau auskariukus tikrai, ir i darba eisiu pirmadieni , bet Jums nerodysiu dar kas gausis, nes Jus juoksites
Bijuna, parodyk
Mes tikrai nesijuoksime. Taigi ir pačios kažkada panašiai pradėjome
Mes tikrai nesijuoksime. Taigi ir pačios kažkada panašiai pradėjome
Visada būna pirmas kartas, tad nėr ko gėdytis...
QUOTE(Hennessy @ 2009 11 19, 17:59)
suniuko mama, o pasidalink, kame būtent skirtumas? Nors labai tikiu, kad jis yra, bet va šiaip įdomu įspūdžių paklausyti
Nu replytes tokios laibesnes, plonesnes ir kazkaip smagiau pasiima, atrodo, net lengviau kilpute pasidaro
Sutinku su mama6 kadangi pas mane jau dvejos specialios nenaudojamos...Nusipirkau tokias laibutes, tai kaifuoju...