Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

http://karoliukai.xz...(25mm)-0.30.JPG

ir kaip jis valgomas?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 19, 19:37)

Globusyte, aš kaip tik tokius pasidabruotus nusipirkau. Planuoju ant jų suverti perliukų (tikiuosi, kad nebus per siaura skylutė) bei skirtingo ilgio grandinėlių, o jau tada ant grandinėlių pakabinti dar perliukų rolleyes.gif Na, bent jau sumanymas toks kol kas, bet įgyvendinti dar nebandžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 19, 19:37)

aš ant panašių dariau tokius
user posted image
at tokių manau reiktų klijuoti iš šonu mažas kepurėles, ar burbuliukus, kad neslankiotų 4u.gif
Atsakyti
Kur būna su kilputėm, tai aišku, bet ten man toks užsegimas....Mano ausys, kai pabandau įsivazduoti vėrimą, susiskliaudžia kaip triušio...Kažkaip lyg norėtųsi, kad būtų kaip pas Sandritą - pritvirtint dar ant kabliukų..Bet, matyt, apsipirkau...Reiks kažkaip patobulint...
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 20, 11:11)
Kur būna su kilputėm, tai aišku, bet ten man toks užsegimas....Mano ausys, kai pabandau įsivazduoti vėrimą, susiskliaudžia kaip triušio...Kažkaip lyg norėtųsi, kad būtų kaip pas Sandritą - pritvirtint dar ant kabliukų..Bet, matyt, apsipirkau...Reiks kažkaip patobulint...

ai negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasijuokiau skaniai biggrin.gif
bet istikro paziurejus, tai doh.gif sunku isivaizduoti kaip ten isiverti, gal prie jo kas nors dar tvirtinama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 11 20, 15:34)
ai negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pasijuokiau skaniai biggrin.gif
bet istikro paziurejus, tai  doh.gif  sunku isivaizduoti kaip ten isiverti, gal prie jo kas nors dar tvirtinama  g.gif

nieko prie tų auskarų galima ir netvirtinti papildomai: atsisegi auskarą, tą galą, kuris užsibaigia ne kilpute, veri į ausį ir užsisegi vėl. O jau puošyba tokio auskaro kiekvienos skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau savo pirmuosius pirkinius yahoo.gif(operatyvumas neispasakytas thumbup.gif ) ir zinokite, kaip Jus ir rasete daug kas ne taip kaip isivaizdavau ax.gif Nesakau, kad viskas netinka, bet tikrai pastudijuoti priemones reikes ir dar ne viena uzsakyma padarysiu kad susipirkciau ko truksta reiks. Truputi "susimoviau" su akmenuku, karoliuku, kepureliu dydziais. Na bet per savaitgali susimeistrausiu sau auskariukus tikrai, ir i darba eisiu pirmadieni nail.gif, bet Jums nerodysiu dar kas gausis, nes Jus juoksites lotuliukas.gif flirt.gif
Atsakyti
Bijuna, parodyk biggrin.gif

Mes tikrai nesijuoksime. Taigi ir pačios kažkada panašiai pradėjome smile.gif
Atsakyti
Visada būna pirmas kartas, tad nėr ko gėdytis... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 11 19, 17:59)
suniuko mama, o pasidalink, kame būtent skirtumas?  ax.gif Nors labai tikiu, kad jis yra, bet va šiaip įdomu įspūdžių paklausyti  rolleyes.gif

Nu replytes tokios laibesnes, plonesnes ir kazkaip smagiau pasiima, atrodo, net lengviau kilpute pasidaro smile.gif
Atsakyti
Sutinku su mama6 kadangi pas mane jau dvejos specialios nenaudojamos...Nusipirkau tokias laibutes, tai kaifuoju...
Atsakyti
o gal galit pasidalinti patirtim, kaip ant vielutės su atmintim pritvirtint 1-mą ir paskutinį karoliukus 4u.gif
Atsakyti