Kirpimui patarsiu įsigyt atskirai replytes ir kokybiškas,kadangi po daugkartinio kirpimo,jo atbunka ir nekerpa
Buzuka, aš tiesiog noriu išsiaiškint, kam tas daiktas naudojamas, nes niekur nerandu...Tiesiog ciekava....
Auksarankes, pasakykite, kaip pasidaryti tokius auskariukus? Ta prasme, suprantu, kad kiekviena karoliuka suveriame ant atskiros adateles, o toliau? veriame visus ant vienos adateles ir toliau komponuojam ar kaip? Aciu
QUOTE(Invincible @ 2009 11 09, 14:04)
Auksarankes, pasakykite, kaip pasidaryti tokius auskariukus? Ta prasme, suprantu, kad kiekviena karoliuka suveriame ant atskiros adateles, o toliau? veriame visus ant vienos adateles ir toliau komponuojam ar kaip? Aciu
Žiūriu populiarūs šie mano auskarai . Vis, kaip pvz rodomi. Nium smagu visai
O jie padaryti štai tokiu principu:
http://www.auksarank...hp?cat=11&id=65
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 08, 17:19)
Tai vat, kad pas mane yra kilputėms, neradau niekur internete...Tačiau ta vieta nekerpa, tik įspaudžia...
va tokios tik dar su ta skylute...Deja, 1 prie 1 nėrandu niekaip, nirs pirkau akmeneliai.com
va tokios tik dar su ta skylute...Deja, 1 prie 1 nėrandu niekaip, nirs pirkau akmeneliai.com
Globusyte, aš apie tokias reples rašiau kitoje temoje, tai nukopijuoju čia:
faustina, aš turbūt žinau, kokios čia replytės. Man Pylimo g. parduotuvėje pardavėjas rodė ir dar sakė, kad čia idealiausias variantas pradedančiosioms, kurioms neišeina daryti kilpučių tuo apvaliu galu. O rodė taip: į to keturkampio viduriuką įdėjo vielos galiuką, prispaudė apvaliu replių galu, ir po truputį suko, kad gautųsi kilputė. Na, kažkas tokio Aš kadangi jau turiu paprastas replytes apvaliais galais ir daugmaž moku daryti kilputes, tai nebuvo man labai aktualu Bet tikriausiai čia tos ir yra
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 08, 13:59)
kur tu matei pirkti sias replytes ir kiek kainuoja,labai tokiu nerejau, maciau keliose internetinese pamokelese turejo,tai taip patiko, nereikia ant replyciu braizyt su piestuku,kad kilputes identiskos butu, nori mazas, nori dideles, nori labai dideles
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 08, 13:11)
KLAUSIMAS
turiu panašias replytes kilputėms formuoti, tačiau niekaip nesuprantu paskirties gale esančio apvalaus įdubimo...prieš pat galą (elektriėnėse ten dažnai būna kandiklis)
manau tas tarpelis reikalingas wire wrap atstovems, kad viduje galetu buti karoliukas - laikant suspausta vielute (karoliukas tarpelyje) kitoj pusej 2 vielutes ir kad galetum graziai apsukti viena is ju..
o siaip manau tas tarpelis gali buti labai daug kur pritaikomas
O aš turiu klausimuką toms, kurios dirba/dirbo su viela su atmintimi. Nusipirkau tokios apyrankei, bet kad ji ant rankos lyg ir užsideda, bet taip jau tiksliai-tiksliai, net gal kažkiek spaudžia. Tai jeigu karoliukų ant jos priverti, išvis bus per maža gal Tai ar čia dar pagal dydį kažkaip užtaikyti reikia, ar ją galima kažkiek atlaisvinti? Sorry, gal durnas klausimas, bet niekada nebandžiau, tai ir nežinau
QUOTE(Hennessy @ 2009 11 09, 13:29)
Globusyte, aš apie tokias reples rašiau kitoje temoje, tai nukopijuoju čia:
faustina, aš turbūt žinau, kokios čia replytės. Man Pylimo g. parduotuvėje pardavėjas rodė ir dar sakė, kad čia idealiausias variantas pradedančiosioms, kurioms neišeina daryti kilpučių tuo apvaliu galu. O rodė taip: į to keturkampio viduriuką įdėjo vielos galiuką, prispaudė apvaliu replių galu, ir po truputį suko, kad gautųsi kilputė. Na, kažkas tokio Aš kadangi jau turiu paprastas replytes apvaliais galais ir daugmaž moku daryti kilputes, tai nebuvo man labai aktualu Bet tikriausiai čia tos ir yra
man tos pačios merginos nesugebėjo paaiškint, kam naudojamas tas a la kirpimo įdubimas...Todėl pagalvojau, kad iš mūsų kas bus gudresnis....
QUOTE(Hennessy @ 2009 11 09, 16:29)
O aš turiu klausimuką toms, kurios dirba/dirbo su viela su atmintimi. Nusipirkau tokios apyrankei, bet kad ji ant rankos lyg ir užsideda, bet taip jau tiksliai-tiksliai, net gal kažkiek spaudžia. Tai jeigu karoliukų ant jos priverti, išvis bus per maža gal Tai ar čia dar pagal dydį kažkaip užtaikyti reikia, ar ją galima kažkiek atlaisvinti? Sorry, gal durnas klausimas, bet niekada nebandžiau, tai ir nežinau
Nesu ekspertė, dar tik pradedu žaist su karoliukais, bet kadangi tokią apyrankę jau susivėriau, tai pabandysiu atsakyt Viskas ten tvarkoj su ta viela, tikrai nespaus, nepergyvenk Aš irgi iš pradžių abejojau, bet kai suvėriau karoliukus, man ji net laisvoka pasirodė, bet džiaugiuosi, kad nuo rankos nekrenta (Nors jei kieno labai plona rankelė, gal ir nukristų..) Spėju, kad nuo karoliukų svorio ji "prasitampė" (nežinau kaip tiksliau išsireikšt)
Gal kitos mergaitės geriau paaiškins
QUOTE(Garbanele @ 2009 02 09, 18:37)
Nemoku ikelti nuotrauku...turiu tik nuoroda...jei kam idomu paziurekit...as dar tik pradedanti, bet taip pat nemazai pardaviau... http://public.fotki..../palydkime-iem/
Sveika, gal gali atskleisti paslaptį iš kur gavai tokių rutuliukų? Mane jie tiesiog sužavėjo http://public.fotki....aukso-atsp.html
Sveikos darbstuoles. As dar tik pradedu, tai gal klausimas ir kvailas atrodys, bet tam ir skirtas pradziamoklis tikiuosi Beja, tema perskaiciau visa
tai va, niekaip nesuprantu, kuo skiriasi smeigtukai is pvz. perliukas.lt ir tavokaroliukai.lt? ar cia tik kainos, ar ir kokybes skirtumas? nes kaina skiriasi zymiai.
aciu uz supratinguma
tai va, niekaip nesuprantu, kuo skiriasi smeigtukai is pvz. perliukas.lt ir tavokaroliukai.lt? ar cia tik kainos, ar ir kokybes skirtumas? nes kaina skiriasi zymiai.
aciu uz supratinguma
KO gero skiriasi kaina, ilgis, medžiaga. Jeigu nurodytum tiksliau.