Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(Aasimah @ 2009 11 04, 18:21)
As and troselio veriu  4u.gif nerisu,uzspaudziu spaustukais.

Ta prasme vielutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 11 04, 21:15)
Ta prasme vielutes ax.gif

Jei vėrinys veriamas ant vielutės, tai daromos kilputės, nieko niekur nereikia rišti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

pradejau verti auskariukus..bet man niekaip neiseina paciai pagaminti kilpeles..dariau ir pagal labai detalius nurodymus, bet man tas smeigtukas juda kaip uzsimano, taigi gaunasi nelabai lygi ir tiksli vielute..aisku zinau, kad viskas priklauso nuo irankiu..taigi kokios replytes geriausiai tinka butent kilpuciu darymui, kur ju yra pirkti, kiek kainuoja ir siaip gal kas galetu pasidalinti patarimais kaip greitai ir graziai padaryti kilpute? (kai uzveriamasas sakykime karoliukas ant smeigtuko ir norime suformuluoti kilpute, kad ji uzkabintume) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 11 04, 20:46)
Sveikos,

pradejau verti auskariukus..bet man niekaip neiseina paciai pagaminti kilpeles..dariau ir pagal labai detalius nurodymus, bet man tas smeigtukas juda kaip uzsimano, taigi gaunasi nelabai lygi ir tiksli vielute..aisku zinau, kad viskas priklauso nuo irankiu..taigi kokios replytes geriausiai tinka butent kilpuciu darymui, kur ju yra pirkti, kiek kainuoja ir siaip gal kas galetu pasidalinti patarimais kaip greitai ir graziai padaryti kilpute? (kai uzveriamasas sakykime karoliukas ant smeigtuko ir norime suformuluoti kilpute, kad ji uzkabintume) 4u.gif

va nuoroda, man ji labai padėjo: Kulputės
Atsakyti
http://www.darbstuol...uosalu-verimui/
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 04, 21:54)
va nuoroda, man ji labai padėjo: Kulputės

QUOTE(Daivulyte @ 2009 11 04, 21:55)

Labai aciu, bandysiu gilintis, reikia praktikos 4u.gif
Atsakyti
gal kas is mamyciu turite isigijusios "karoliuku verimo enciklopedija" arba "karoliuku abc"?
i az, temos neseku
Atsakyti
Sveikos auksarankes!Kokie grazus verinukai!Tikrai daugelio verinuku noreciau,bet isivaizduoju uzsiemimas ne is pigiuju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksreda: 07 lapkričio 2009 - 21:53
QUOTE(Auksreda @ 2009 11 07, 21:51)
Sveikos auksarankes!Kokie grazus verinukai!Tikrai daugelio verinuku noreciau,bet isivaizduoju uzsiemimas ne is pigiuju?

Tikrai nepigus, o jeigu užsikabini...Bet hobbis visada brangus....Tačiau malonumo pinigais neįvertinsi.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

KLAUSIMAS
user posted image

turiu panašias replytes kilputėms formuoti, tačiau niekaip nesuprantu paskirties gale esančio apvalaus įdubimo...prieš pat galą (elektriėnėse ten dažnai būna kandiklis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 08 lapkričio 2009 - 12:32
Ir gal kas naudojat šias:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 11 08, 13:11)
Tikrai nepigus, o jeigu užsikabini...Bet hobbis visada brangus....Tačiau malonumo pinigais neįvertinsi.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

KLAUSIMAS
user posted image

turiu panašias replytes kilputėms formuoti, tačiau niekaip nesuprantu paskirties gale esančio apvalaus įdubimo...prieš pat galą (elektriėnėse ten dažnai būna kandiklis)

Šios replytės skirtos daryt žiedeliams,o tas įdubimas yra skirtas nukirpt mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat, kad pas mane yra kilputėms, neradau niekur internete...Tačiau ta vieta nekerpa, tik įspaudžia...
user posted image

va tokios tik dar su ta skylute...Deja, 1 prie 1 nėrandu niekaip, nirs pirkau akmeneliai.com
Atsakyti