Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

Atskiros temos kaip ir nėra ..... tačiau nertuose papuošaluose galima kartais pamatyti.... http://www.supermama...;#entry30957182

auksarankėse yra ....
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2009 10 24, 18:47)
auksarankėse yra ....

thumbup.gif kaip tik siandien studijavau ta temele, bandysiu ir as zguta sukurpt
Atsakyti
Pasakykit "pirmokei" kokia vielute pirkt auskaru verimui? 4u.gif
Idomu kada ikalsiu kilputes daryt doh.gif
Atsakyti
Man patinka Guterman sidabruota vielutė, tad rekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos,
Kaip geda pasidare-visko prisipirkau, pasiruosiau-na dabar jau dirbsiu ph34r.gif ir pasimeciau kam reikalingi sitie spaustukai?
http://www.akmenelia...8mm-925-P1.html

Ir kaip juos isviso uzspausti ir su kuo? doh.gif
Aciu labai 4u.gif
Ir dar nesuprantu kaip islaviruoti su velute, kaip ta sirdute apacioj auskaro
user posted image
arba cia:
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 27 spalio 2009 - 17:19
Labos,
as dar tik pradedancioji savamoksle. Tai vat toks praktiskas klausimas iskilo. Uzsisakiau internetu pusbrangiu akmenuku auskariukams. O puse ju neperlenda per adateles (pacias ploniausias, kurios buvo silver sity). Gal yra budu kaip praplatinti tas skylutes, nesuskaldant akmenelio? ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2009 10 28, 15:47)
Labos,
as dar tik pradedancioji savamoksle. Tai vat toks praktiskas klausimas iskilo. Uzsisakiau internetu pusbrangiu akmenuku auskariukams. O puse ju neperlenda per adateles (pacias ploniausias, kurios buvo silver sity). Gal yra budu kaip praplatinti tas skylutes, nesuskaldant akmenelio? ax.gif
Aciu 4u.gif

Aš niekad jokių adatų nenaudojau ir nenaudoju. Veriu tiesiai ant troselio arba valo ir viskas
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2009 10 28, 14:47)
Labos,
Aciu 4u.gif

reiktų grežti skylutes, tokiu atveju rašai atgal į parduotuvę ir pakeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 27, 18:00)
Sveikos,
Kaip geda pasidare-visko prisipirkau, pasiruosiau-na dabar jau dirbsiu  ph34r.gif  ir pasimeciau kam reikalingi sitie spaustukai?
http://www.akmenelia...8mm-925-P1.html

Ir kaip juos isviso uzspausti ir su kuo?  doh.gif
Aciu labai  4u.gif
Ir dar nesuprantu kaip islaviruoti su velute, kaip ta sirdute apacioj auskaro
user posted image
arba cia:
user posted image
  blush2.gif

Hmm, nejau man niekas neatsakys? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu pradedančioji vėrimo reikaluose, nalabai dar gaudausi priemonių pirkime, kas skaitosi brangu, o kas normali kaina blush2.gif Sakykit, prikti "čekiško stiklo" karuoliukus ir mokėti už 1 grama 20 centų normali kaina, ar galima gauti ir pigiau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura-p: 29 spalio 2009 - 13:35
QUOTE(Invincible @ 2009 10 29, 14:15)
Hmm, nejau man niekas neatsakys?  blush2.gif

Atsakys, atsakys smile.gif

Spaustukai skirti užbaigti ant troselio vertą vėrinį. Suspaudžiami specialiomis replytėmis ir paslėpiami po užspaudžiamu burbuliuku.

O tie auskariukai nuotraukose yra išlavintos rankos darbas. Nieko mandro niekas nepasakys, reikia laaaabai daug dirbti, kad išmoktum taip meistriškai vielutę raityti.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 29, 14:15)
Hmm, nejau man niekas neatsakys?  blush2.gif

Aš ne profesionalė, o tik kartais išmėginu savo jėgas, tai kiek žinau spaustukais užspaudžia vėrinius ant žilkų, kaip tvirtinimo elementas-nereikia mazgelių, nieks nečiuožinėja, tiesiog su replėm imi ir užspaudi.
O visokie išraitymai gaunasi iš sidabriniu strypelių, nes jie yra labai minkšti ir patį velnią gali išlankstyti. Profės lanksto su replytėm, kad vienodo dydžio kilputės gautusi.
Atsakyti