Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(trupinelis @ 2009 10 15, 16:09)
labukas, gal galite man imesti nuorodele visiska burbuliuku verimo pradziamoksli, keik reikia adatu ir kaip kas po ko eina, nes kiek ieskau viskas prasided jau nuo to, kad rodo kaip suverti burbuliukus ant siulo 4u.gif

Aš jokių adatų šiam reikalui nenaudoju. Veriu tiesiai ant valo ir viskas 4u.gif . Nu žinok tas auksarankių portale esantis vėrimo būdas nium labai jau paprastas ir gerai paaiskintas. Bandyk dar. Matyt kažkurioje vietoje supainioji valus...
Atsakyti
Aciū labai dar karteli, smagu kaip yra geru mokytoju. Labai dziaugiuosi, kad po truputi savo norus ispildau smile.gif Albuma susikuriau, nuotraukytes taip pat kelias jau isikeliau. Tik ,kad butu parasyta Lietuviskai kaireje puseje viskas dar taip nera. Ir neduoda man pakeisti.Kaip rodo virsuje desineje puseje anglu tai taip ir meta, nieko daugiau neduoda jokiu kalbu nej pakeisti nera is ko.Bet gal kaip nors po truputi ka nors sugalvosim.Tik sukurus albuma nemoku dar albumui uzdeti nuotraukytes. Ir dar kaip ideti kaip pvz, pas tave yra tavo albuma kad gali bet kas paziureti.Kaip reikia ikelti ta nuorodele?Aciukas smile.gif
Atsakyti
Kad idet parasiuka ,eik i savo nustatymus ,ten susirask pakeisti parasa ar kazka panasaus , nukopijavusi savo nuoroda fotki.com ikelsi i ten. Vat dabar tai tikrai nezinau ar aiskiai as cia paaiskinau biggrin.gif
Atsakyti
geros informacijos cia radau..aciu merginos:)
Atsakyti
Anksčiau pati patarinėjau pradžiamokslyje, bet dabar ir pati turiu kvailą-kvailą klausimą lotuliukas.gif
Turėjau aš vėrinuką suvertą ant valo (valas surištas + suspaustas spaustuku). Gerai viskas laikėsi, sėkmingai nešiojau. Paskui susišvietė man, kad valas - tai nėra patvaru, nusprendžiau pakeisti į troselį. Troselį užspaudžiau trimis spaustukais (kaip ir nemažai, sakyčiau blush2.gif ), ir ką gi - stipriau patempus pradėjo slysti galai. Na, užspaudžiau dar kartą. Tas pats doh.gif Išbandžiau ir apvalius, ir vamzdelinius spaustukus, spaudžiau taip, kad net rankos skaudėjo schmoll.gif Taigi klausimas - ką darau ne taip? Pervėriau vėl ant valo (dvigubo, kad tvirčiau būtų), užspaudžiau tais pačiais spaustukais, tempiau, kiek galėjau - laiko. Tai kame gi problema? Gal kas turėjo panašią problemą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 19, 12:17)
Anksčiau pati patarinėjau pradžiamokslyje, bet dabar ir pati turiu kvailą-kvailą klausimą  lotuliukas.gif
Turėjau aš vėrinuką suvertą ant valo (valas surištas + suspaustas spaustuku). Gerai viskas laikėsi, sėkmingai nešiojau. Paskui susišvietė man, kad valas - tai nėra patvaru, nusprendžiau pakeisti į troselį. Troselį užspaudžiau trimis spaustukais (kaip ir nemažai, sakyčiau  blush2.gif ), ir ką gi - stipriau patempus pradėjo slysti galai. Na, užspaudžiau dar kartą. Tas pats  doh.gif  Išbandžiau ir apvalius, ir vamzdelinius spaustukus, spaudžiau taip, kad net rankos skaudėjo  schmoll.gif  Taigi klausimas - ką darau ne taip? Pervėriau vėl ant valo (dvigubo, kad tvirčiau būtų), užspaudžiau tais pačiais spaustukais, tempiau, kiek galėjau - laiko. Tai kame gi problema? Gal kas turėjo panašią problemą?  blush2.gif

Gal pagal troselio storumą per smulkūs spaustukai? Aš visada, kad būtų tvirčiau, užlašinu lašiuką klijų, va tada niekas neslysta jau.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 10 19, 16:41)
Gal pagal troselio storumą per smulkūs spaustukai? Aš visada, kad būtų tvirčiau, užlašinu lašiuką klijų, va tada niekas neslysta jau.

Kad tas troselis gal 0.35, t.y. visai nestoras g.gif Su klijais reikia pabandyti rolleyes.gif O tai juos po spaustuku lašinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 19, 16:44)
Kad tas troselis gal 0.35, t.y. visai nestoras  g.gif  Su klijais reikia pabandyti  rolleyes.gif  O tai juos po spaustuku lašinti?  unsure.gif

Jei dėsi vien tik spaustuką, tai ant to troselio ir tada spaustuką ant viršaus. O jei dar spaustuko slėptuką, tuomet po juo smile.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimėlį - kokiu būdu reikia nulenkti smeigtuko vielutę (nežinau, gal 0,5 ar 0,6 ar 0,7mm) kilputei daryti prie 3 ar 4 mm svarovskiukų, kai reikia perverti tik per vieną karoliuką? Man tai tikra kankynė, kelis kartus net buvo atskilę karoliukai.
Atsakyti
Tokiu atveju naudoju minkštesnius smeigtukus ir užlenkiu pirštais.
Atsakyti
Ačiū, bandžiau ir taip, matyt, reikia plonesnių smeigtukų pasiieškot.
Atsakyti
Sveikutes yra tema apie zgutus?niekur nerandu ar praziopsojau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeiVile: 24 spalio 2009 - 12:03