Man dažniausiai verčiasi į visas puses, kai biseris skirtingo dydžio (o kinietiškas dažniausiai toks ir yra). Lyg ir per daug nesimato to skirtumo tarp karoliukų, tačiau net ir milimetrai daro savo, darbelis pradeda raitytis Aišku, kiekvienu atveju reikia žiūrėti į darbą, gal pas tave dėl ko nors kito taip yra....
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 24, 08:13)
Man dažniausiai verčiasi į visas puses, kai biseris skirtingo dydžio (o kinietiškas dažniausiai toks ir yra). Lyg ir per daug nesimato to skirtumo tarp karoliukų, tačiau net ir milimetrai daro savo, darbelis pradeda raitytis Aišku, kiekvienu atveju reikia žiūrėti į darbą, gal pas tave dėl ko nors kito taip yra....
Man toks vaizdas kad persmulkus biseris valiukui Nes tas biseris kur vakar vartes brangesnis yra ir vienodas,dailus is siuvimo reikmenu parduotuves Meginau ant stambiu karoliuku vert pabandymui-lyg ir gerai.Bet perstambus ir nedailus verinys.
Sveikutes
Labai noriu ismokti susiverti auskariukus ir apyranke. Arteja dukrytes pirmasis gimtadienis, noriu pasipuosti
Tik nelabai suprantu nuo ko pradeti. Nusipirkau tokiu smulkmeneliu:
Reples dar dvi pagrindines kazkokias gausiu, cia foto neidejau. Ko man dar reiketu? Ir is viso nuo ko pradeti; kaip verti auskara ir apyranke? Gal kur nors yra parodyta kaip?
Dekui uz bet kokia info
Labai noreciau pasidaryti tokius:
arba
Tikiuosi auskariuku autore nesupyks, kad pasiskolinau foto
Labai noriu ismokti susiverti auskariukus ir apyranke. Arteja dukrytes pirmasis gimtadienis, noriu pasipuosti
Tik nelabai suprantu nuo ko pradeti. Nusipirkau tokiu smulkmeneliu:
Reples dar dvi pagrindines kazkokias gausiu, cia foto neidejau. Ko man dar reiketu? Ir is viso nuo ko pradeti; kaip verti auskara ir apyranke? Gal kur nors yra parodyta kaip?
Dekui uz bet kokia info
Labai noreciau pasidaryti tokius:
arba
Tikiuosi auskariuku autore nesupyks, kad pasiskolinau foto
Invincible, malonu, kad mano auskarėliai patiko .
Laimikes auskarėliai, jeigu neklystu, yra pagaminti tokiu principu http://www.auksarank...e7de6b3fd3dcc03
Manieji auskarėliai pagaminti tokiu principu http://www.auksarank...e7de6b3fd3dcc03
Tikiuos nors kiek pagelbėjau
Laimikes auskarėliai, jeigu neklystu, yra pagaminti tokiu principu http://www.auksarank...e7de6b3fd3dcc03
Manieji auskarėliai pagaminti tokiu principu http://www.auksarank...e7de6b3fd3dcc03
Tikiuos nors kiek pagelbėjau
Aciu tau labai, tikrai labai pagelbejai
QUOTE(Invincible @ 2009 10 07, 10:24)
Aciu tau labai, tikrai labai pagelbejai
Liuks . Dirbk ir kelk rezultatus
nusipirkau internetu atseit replytes kilputėm,tai kaip nusivyliua..tų replyčių galai ne apvalūs,o labiau plokšti,tai kilputės irgi ne apvalios gaunas...o gal čia aš nemokša?ir dar kaip reikia tą kilputę padaryt prie pat prie pat, kad nevaikščiotų akmenėliai?nu neišeina ir viskas...
Apie kilpučių darymą pamokėlė čia http://auksarankes.c...opic.php?t=2372
Replių kilputėms formuoti galai yra apvalūs, jei labiau plokšti, įtariu kažką ne tai nusipirkot.
Pirmosios kilputės ir su pačiom geriausiom replėm bus ne itin vykusios, reikia nemažai pasipraktikuoti, kol išeis gražios. Sėkmės, kantrybės, užsispyrimo ir lauksim darbelių nuotraukų.
Replių kilputėms formuoti galai yra apvalūs, jei labiau plokšti, įtariu kažką ne tai nusipirkot.
Pirmosios kilputės ir su pačiom geriausiom replėm bus ne itin vykusios, reikia nemažai pasipraktikuoti, kol išeis gražios. Sėkmės, kantrybės, užsispyrimo ir lauksim darbelių nuotraukų.
QUOTE(Invincible @ 2009 10 06, 14:09)
Pirmą kartą tokias matau
Čia kilpučių darymui?
Įdomu....
QUOTE(gude @ 2009 10 08, 09:52)
Aš pirmą kartą tokias neseniai pamačiau www.akmenėliai.com parduotuvėje.
Nu, gal ir universalios, nes kilpučių darymui juk tik vienos replytės pusės reikia.
Merginos, aš jau kažkurioj temoj rašiau apie tokias rėplytes, tik dabar kažkodėl nebesurandu
Kaip man aiškino parduotuvėje, jos yra skirtos pradedančiosioms, kurioms nesigauna kilputės. Principas maždaug toks - į tą keturkampį įdedat vielutės galą, prispaudžiat apvaliu rėplių galu ir sukat kilputę. Sakė, kad visoms gaunasi O ir forumietei, kuriai šitą būdą aiškinau, viskas iš pirmo karto gavosi
Kaip man aiškino parduotuvėje, jos yra skirtos pradedančiosioms, kurioms nesigauna kilputės. Principas maždaug toks - į tą keturkampį įdedat vielutės galą, prispaudžiat apvaliu rėplių galu ir sukat kilputę. Sakė, kad visoms gaunasi O ir forumietei, kuriai šitą būdą aiškinau, viskas iš pirmo karto gavosi
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 09, 09:30)
Merginos, aš jau kažkurioj temoj rašiau apie tokias rėplytes, tik dabar kažkodėl nebesurandu
labutis, skaitineju skaitineju as cia pas jus ir sukylo noras paciai pabandyti..sakykit kur galima tu repluciu gauti?