O gal galit papasakot kaip reikia uzbaigt verinuka,ar apyranke is vielos su atmintim?Suveriau karoliukus ir ji taip negraziai stovi,link galu kraipos visaip Ji nelaiko formos kokios noreciau,kaip paprasta kieta viela Arba tai ne ta viela,nes turguj pirkau tai nezinau ar tikrai ten su atmintim
QUOTE(faustina @ 2009 09 12, 22:01)
O gal galit papasakot kaip reikia uzbaigt verinuka,ar apyranke is vielos su atmintim?Suveriau karoliukus ir ji taip negraziai stovi,link galu kraipos visaip Ji nelaiko formos kokios noreciau,kaip paprasta kieta viela Arba tai ne ta viela,nes turguj pirkau tai nezinau ar tikrai ten su atmintim
šiiap viela su atmintim labai kieta yra, ir tikrai nesikraipo, l kažką ne tą nusipirkai
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 09 12, 21:09)
šiiap viela su atmintim labai kieta yra, ir tikrai nesikraipo, l kažką ne tą nusipirkai
jeigu sunkesni karoliukai tai tikrai formos ir nelaikys
uzbaiginejama padarius kilpute ir viskas
Na ji gan kieta,bet kaip buna susukta tai ir sukas placiai pagal sukimo krypti.Neimanoma kad ant kaklo ar rankos siauriau pati laikytus.Tuos galiukus uzlenkiau ir sukabinau,gaunas idubimas negrazus tada...
QUOTE(faustina @ 2009 09 12, 21:13)
Na ji gan kieta,bet kaip buna susukta tai ir sukas placiai pagal sukimo krypti.Neimanoma kad ant kaklo ar rankos siauriau pati laikytus.Tuos galiukus uzlenkiau ir sukabinau,gaunas idubimas negrazus tada...
jeigu tikra viela su atmintim, jos ant kaklo ir neapvyniosi (nebent tam ir skirta), o ant rankos irgi nepasisiaurins.
padarius kilputes ju sukabint nereikia
pvz is interneto:
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 09 12, 22:12)
jeigu sunkesni karoliukai tai tikrai formos ir nelaikys
nu man forma visada laiko
Aciu uz nuotrauka As ir norejau kazka panasaus pasidaryti.Apyrnke keliu eiliu.Bet ziuriu kad kadangi ta viela placiai susukta,tai laikos susikeite galai ant kaklo O ant rankos plati labai ir nepsisiaurina tas susisukimas.Anei per kur Man toks vaizdas kad cia spec ant kaklo veriniams,o apyrankei reikia susuktos i mazesni ritinuka ieskot
seikos mamos ir ne tik. As labai noriu prisijunkti prie jusu.Na noreciau, kad kasnors man idetu kokiu e-parduotuviu is kur perkate replytes. Aciu is anksto.
QUOTE(jjoovviittaa @ 2009 09 14, 16:22)
seikos mamos ir ne tik. As labai noriu prisijunkti prie jusu.Na noreciau, kad kasnors man idetu kokiu e-parduotuviu is kur perkate replytes. Aciu is anksto.
MB man nupirko nebrangias replytes - du viename. Jos ir kerpa, ir yra smailais galais lenkimui
Visose parduotuvėse, internetinėse irgi, atskiros replytės yra brangesnės o paskirtis ta pati
reikia nueiti į senukus ir paprašyti vielos lankstymui ir kirtimui replyčių vienų
Jei rimtai nusiteikus pradet daryt, siulau is pradziu paskaityt, nes replyciu nuotrauku pridetu yra ... nepatingekit ir paskaitykit
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 14, 18:00)
MB man nupirko nebrangias replytes - du viename. Jos ir kerpa, ir yra smailais galais lenkimui
Gal gali įkelti nuotrauką šių replyčių?
Nes dar neteko matyt tokių 2x1.
Prasau patarimo Kodel veriant is biserio kitu smulkiu karoliuku apyrankes ir verinius vercias krastai?Su siulu perlaisvai tabaluoja,o ir grozio nera.Valu veriant vartos kaip patinka paciam,nors valiukas plonytis Turesiu ardyt,nes atrodo baisiai