Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(diuni @ 2009 08 28, 21:23)
biggrin.gif Nesiginčysiu...reikia pasidomėti plačiau...

Na aš irgi 100% nežinau, bet girdėjau taip smile.gif
Atsakyti
Man tai ir gutermano viela pajuoduoja, tarsi oksiduojasi, logiška jei ji pasidabruota. Va pagulėjo "ant oro" nepridengta ir žiū... juosva. O ir kur papuošalėliams naudojau jau ne kaip sidabras atrodo... Nesilupa, bet kiek pajuoduoja.
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2009 08 29, 09:24)
Man tai ir gutermano viela pajuoduoja, tarsi oksiduojasi, logiška jei ji pasidabruota. Va pagulėjo "ant oro" nepridengta ir žiū... juosva. O ir kur papuošalėliams naudojau jau ne kaip sidabras atrodo... Nesilupa, bet kiek pajuoduoja.

Tai jo, oksiduojasi sidabruota ir gryno sidabro irgi oksiduojasi ir viela ir detalės...tamsėja...
Atsakyti
Sveiki, turi keleta klausimu, gal kas pades. veriu papuosalus is naturaliu akmenu ant vielutes. Labai noriu ismokti verti ant siulo su mazgeliu. Gal kas moko sita technika, kokie yra ypatumai?

Dar klausimas. Kaip uzbaigti apyranka ar verini is triju siulu?

Ar patikima yra verti kristalus ir akmenys ant vielutes? Koks metodas yra praktiskiausias? Aciu labai
Atsakyti
Gal kas zinot nuorodu ar patarimu kaip ubaigt karoliukus suvert suveriu viskas gerai, o kaip teisingai uzbaigt ir nemoku
Atsakyti
Verinius verti geriausia ant troselio , uzbaigimui reikia : spaustuko, troselio apsaugeles , na ir zinoma uzsegimo . Reples taip pat butinos biggrin.gif
Troselio apsaugele
user posted image
Spaustukai
user posted image
Ant troselio suverti spaustuka ir apsaugele ,troselio galiuka vel vert per spaustuka ( tik nepamirskit ideti uzsegimo) uzspausti , palikti siek tiek troselio ,kad perverti per kelis akmenukus, stikliukus... kitas galas tvirtinamas taip pat
Jei yra veriama kelios eiles tai tada tinka stai tokie galiuku paslepejai
user posted image
Tada reikia verti sita uzspaudziama burbuliuka-paslepeja , spaustukas ,uzspaudziamas, ir paslepiama uzspaudziant siuo burbuliuku ...

Tikiuos nors kazkiek pagelbejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 08 29, 16:55)
Verinius verti geriausia ant troselio , uzbaigimui reikia : spaustuko, troselio apsaugeles , na ir zinoma uzsegimo . Reples taip pat butinos biggrin.gif
Troselio apsaugele
user posted image
Spaustukai
user posted image
Ant troselio suverti spaustuka ir apsaugele ,troselio galiuka vel vert per spaustuka ( tik nepamirskit ideti uzsegimo) uzspausti , palikti siek tiek troselio ,kad perverti per kelis akmenukus, stikliukus... kitas galas tvirtinamas taip pat
Jei yra veriama kelios eiles tai tada tinka stai tokie galiuku paslepejai
user posted image
Tada reikia verti sita uzspaudziama burbuliuka-paslepeja , spaustukas ,uzspaudziamas, ir paslepiama uzspaudziant siuo burbuliuku ...
Tikiuos nors kazkiek pagelbejau  smile.gif

Iewuxi , o daug naudoji šituos burbuliukus suspaudžiamus( tuos kur trečia foto) , man toks vaizdas , kad lenkimo vietoje jis gali lengvai nusipjauti nuo troselio...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 29 rugpjūčio 2009 - 17:03
Diuni kiek esu jau darius, dar nei karto nenupjove smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 08 29, 18:57)
Diuni kiek esu jau darius, dar nei karto nenupjove smile.gif

g.gif Ania...o aš kažkaip jų bijau biggrin.gif
Atsakyti
Cia yra labai daug gru patarimu http://www.fusionbea..._techniques.php

Niu gal kas ismokintu mane kaip teisingai verti ant siulo su mazgeliais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimama @ 2009 08 30, 09:30)
Cia yra labai daug gru patarimu http://www.fusionbea..._techniques.php
Niu gal kas ismokintu mane kaip teisingai verti ant siulo su mazgeliais verysad.gif

Tai tiesiog imkit specialų siūlą ir bandykit...esmė tame , kad reikia pataikyti padaryti mazgelį vienodais tarpeliais prie karoliuko.tiesiog čia reikia daug praktikuotis...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 08 30, 09:40)
Tai tiesiog imkit specialų siūlą ir bandykit...esmė tame , kad reikia pataikyti padaryti mazgelį vienodais tarpeliais prie karoliuko.tiesiog čia reikia daug praktikuotis...

Surantu, bet jei imu siula kuris telpa i akmenuko skylute, tuomet, mazgas irgi praeina pro ta skylute, dvigubo mazgo nepavyksta padaryti ir nelabai grazu, gal specialiu siulu reikia?
Atsakyti