Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(swajojuu @ 2009 08 09, 20:50)
veriu smulkius karoliukus ant tokios a la dekoratyvines zilkos

Ant žilkos visada raitosi. Jei nori apyrankės ar vėrinio, rinkis troselį.
Atsakyti

Ar sidabruotas detales valot kai patamseja?,o kaip nesiojasi sidabro spalvos grandineles ir kt.?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 08 18, 16:23)
Ar sidabruotas detales valot kai patamseja?,o kaip nesiojasi sidabro spalvos grandineles ir kt.?

Bent man, kiek nešiojau, niekas nepatamsėjo.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 08 18, 18:04)
Bent man, kiek nešiojau, niekas nepatamsėjo.

cindy o perki sidabro sp. detales? ar jos nerudija?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 08 18, 20:35)
cindy o perki sidabro sp. detales? ar jos nerudija?

Taip, sidabruotas ir sidabro spalvos. Na kiek turiu, tai niekas nesurūdijo biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, kurioj temoj geriau parašyti, tai paklausiu čia blush2.gif
Pasidariau apyrankę ir auskariukus iš raudonos koralų skaldos. Panešiojau gal tik porą kartų, ir kažkaip pastebėjau, jog spalva nubluko, o kai kur akmenukai visai pašviesėjo (vietomis iki baltumo, ypač prie skylučių) doh.gif Tai klausimas toks - ar čia gal kažkaip dažyta nekokybiškai? O gal čia koralai taip elgiasi dėl saulės ar dar kokių veiksnių? unsure.gif
Gerai, kad sau dariausi, tai kaip ir nieko, o jei būčiau padovanojusi, tai biški gėda būtų, kad po kelių nešiojimų taip gavosi.... blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Tai matyt...prastai nudažytas unsure.gif Aš mėgstu koralus , nešioju ne vieni metai , bet taip nėr buvę...O kur pirkai?
Atsakyti
diuni, pirkau daiwa.lt rolleyes.gif Ten net nebuvo nurodyta, kad dažytas, tai kažkaip nebuvo minties, kad taip gali būti. Dar pasidžiaugiau, kad tokia sodri graži spalva doh.gif Aišku, nedaug sumokėjau, bet dabar bijosiu iš koralų verti unsure.gif
Atsakyti
norėčiau užsisakyt tokios vielutės iš www.karoliukai.lt , gal kuri bandėt, kaip ji, gal kartais labai kieta ir nepasiduoda lankstymui???

http://karoliukai.xz...products_id=907

anksčiau lankstydavau iš pasidabruotos, bet nusivyliau, labai greit nusitrina ir matosi vario spalva, sidabrinės gaila naudot, nes paskutiniu metu retai prisėdu prie papuošalų, tai ne visada iš pirmo kart gražiai gražiai gaunasi, daug vielos prigadinu, brangokai išeina...
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2009 08 28, 19:04)
norėčiau užsisakyt tokios vielutės iš www.karoliukai.lt , gal kuri bandėt, kaip ji, gal kartais labai kieta ir nepasiduoda lankstymui???

http://karoliukai.xz...products_id=907

anksčiau lankstydavau iš pasidabruotos, bet nusivyliau, labai greit nusitrina ir matosi vario spalva, sidabrinės gaila naudot, nes paskutiniu metu retai prisėdu prie papuošalų, tai ne visada iš pirmo kart gražiai gražiai gaunasi, daug vielos prigadinu, brangokai išeina...

Įdomi tikrai viela.gal ir nebloga , reiktų pabandyti...bet gal labai juoduoja melhioras?
O aš daug dirbu su gutermann sidabruota , man nieko ji nenusitrina... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 08 28, 19:55)
Įdomi tikrai viela.gal ir nebloga , reiktų pabandyti...bet gal labai juoduoja melhioras?

Nea, kiek girdėjau, tai melhioras kaip tik nejuoduoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 08 28, 21:20)
Nea, kiek girdėjau, tai melhioras kaip tik nejuoduoja mirksiukas.gif

biggrin.gif Nesiginčysiu...reikia pasidomėti plačiau...
Atsakyti