Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(iewuxi @ 2009 07 18, 21:24)
Na taip  biggrin.gif as jau nerasiau,kad reikia deti apsaugele, po to spaustuka , po to dar ir karoliuka paslepti spaustuka wink.gif ir troseli perverus per apsaugele ir spaustuka, reikia perverti per kelis karoliukus ir tik tada nukirpti troselio galiuka smile.gif

Tai jie taip ir naudojami, bet spaustukai vis tiek geriausia sidabruoti, auksuoti arba nikeliuoti. Kitokie dažniausiai lūžta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 07 18, 14:22)
Turbūt nėra auksarankės, kuri nebūtų susidūrusi su nekokybiškais spaustukais  biggrin.gif  Bet jeigu lenkiant lūžta, vadinasi, tikrai nekokybiški.

Spaudžiant tai nelūžta, tačiau dar kartą spaudžiant, kaip kad sakėt - tai ir lūžta. Bet kažkaip man atrodo, kad visi lūš, tiek lankstant g.gif

QUOTE(iewuxi @ 2009 07 18, 14:41)
O troseliui apsaugeles nebandei deti ? as dariau masyvesni verinuka,tai paprastai su spausuku ir paslepuku,man taip pat nelaike...as dariau su apsaugele, ir kuo puikiausiai viskas laikosi smile.gif
user posted image
Va sitokia wink.gif

hm, niu dar nebandžiau blush2.gif

QUOTE(iewuxi @ 2009 07 18, 21:24)
Na taip  biggrin.gif as jau nerasiau,kad reikia deti apsaugele, po to spaustuka , po to dar ir karoliuka paslepti spaustuka wink.gif ir troseli perverus per apsaugele ir spaustuka, reikia perverti per kelis karoliukus ir tik tada nukirpti troselio galiuka smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 18, 21:56)
Spaudžiant tai nelūžta, tačiau dar kartą spaudžiant, kaip kad sakėt - tai ir lūžta. Bet kažkaip man atrodo, kad visi lūš, tiek lankstant g.gif
hm, niu dar nebandžiau blush2.gif
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Pabandyk,pamatysi laikys smile.gif o del spaustuku tai sutinku su Heart ,kad geriausi sidabruoti, auksuoti ...nikeliuotu dar nebandziau ...
O kaip tu lenki per puse? as su replikem suimu puse to jau suspausto spaustuko, ant gelezines liniuotes spaudziu, truputuka susilenkia,tada jau lengviau perspausti per puse...
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 07 18, 23:59)
Pabandyk,pamatysi laikys smile.gif o del spaustuku tai sutinku su Heart ,kad geriausi sidabruoti, auksuoti ...nikeliuotu dar nebandziau ...
O kaip tu lenki per puse? as su replikem suimu puse to jau suspausto spaustuko, ant gelezines liniuotes spaudziu, truputuka susilenkia,tada jau lengviau perspausti per puse...

hm, mano ir yra sidabruoti, tik dabar perskaičiau, kad aš nemoku vadinas jų perlenkti blush2.gif Nededu ant liniuotės, tiesiog palenkiau su replytėm ir dar kartą užspaudžiau blush2.gif Tai va, spaustukai mano matyt geri, tik kad aš prasta jų šeimininkė biggrin.gif Mokausi, mokausi biggrin.gif Ačiū jums, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
o nebutu paprasciau isigyti tam skirtas replytes ir nereiks lauzyti spaustuku bei naudoti pagalbiniu priemoniu.viens du ir uzspausta?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 07 19, 09:00)
o nebutu paprasciau isigyti tam skirtas replytes ir nereiks lauzyti spaustuku bei naudoti pagalbiniu priemoniu.viens du ir uzspausta?

tai turiu, bet sakau - man vis tiek spaustukas išslysta, "pabėga" nuo vielutės laikui bėgant verysad.gif Dėl to merginos ir davė patarimą suspaudus dar lenkti pusiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 17, 15:42)
Mergaitės, ar galite padėti, susivėriau vėrinį ant kaklo ir jau antrą kartą jis man sutrūksta, išnyra, ar kaip čia paaiškinti.

Jei "spaustuką" teisingai suspaudi į blyną su spec.replytėmis, o paskui su kita tų replyčių "skylute" vėl suspaudi į pusę burbuliuko, tai tikrai neturi išslysti. Idealu, jei likusį troselio galiuką dar perversi per 5-6 karoliukus.
Vielutės apsaugėlės tikrai liux daiktas. Jo dėka troselis niekada "nenusipjaus". O uždėjus ant spaustuko karoliuko tipo paslėpėją, viskas iš tiesų atrodo super. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 19, 10:34)
tai turiu, bet sakau - man vis tiek spaustukas išslysta, "pabėga" nuo vielutės laikui bėgant verysad.gif  Dėl to merginos ir davė patarimą suspaudus dar lenkti pusiau 4u.gif

jei issprusta, reiskia pati pirmaji spaudima per maza darai, labiau paspausk, kad susiplotu, nedaspaudi, uz tai sulenkiant antruoju kartu ant troselio spaustukas kabo laisvas.
Atsakyti
Dangiuks, gal padės ši nuoroda? mirksiukas.gif 4u.gif

čia
Atsakyti
Sveikos, turiu knygute biserio tai pasidalinsiusu jumis 4u.gif nuskanavau ir idedu, nors rusu kalba, bet labai geras pradziamokslis
http://public.fotki.com/Bisseris/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 21 liepos 2009 - 18:24
QUOTE(simbarela @ 2009 07 21, 19:23)
Sveikos, turiu knygute biserio tai pasidalinsiusu jumis  4u.gif  nuskanavau ir idedu, nors rusu kalba, bet labai geras pradziamokslis
http://public.fotki.com/Bisseris/

Super thumbup.gif . Labai aciu. Taip faina butu is vis normalaus dydzio atsisiusti i savo kompa...
Atsakyti
http://public.fotki....ris/2009_07_21/

Po foto paspausti Get Original Uploaded Photo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 22 liepos 2009 - 09:15