Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(gude @ 2009 05 08, 07:49)
Jeigu darysi figūrėles -  ta prasme gyvūnėlius?

Biseris ir bižuterinė vielutė. Gal dar reiktų replyčių vielai nukirpt.
Kam adata? Vielos gi į ją neversi  smile.gif  Nebent darysi kokiu vėrinius....
Valas tai toks daiktas ant kurio vyrai /na ir aš kartais.../rišam kabliuką kai žuvis gaudom  smile.gif ...žylka....

Nesimato iš kokio tu miesto....butum Kaune patarčiau...

iš vilniaus,

o kam tas valas reikalingas? jo paskirtis kaip ir vielutės?
Atsakyti
valas tai ne vielutė.

valas - naudojamas daugiausia verti gyvunėlius, figūrėles. dar visoki burbuliukai iš biserio.
vielutė - naudojama auskarams kaip pakaitalas vinutei. dar kartais vėriniai veriami tokie iš kilpučių.
troselis - geriausiai tinka vėrinių ir apyrankių gamybai, nes yra patvarus ir su juo patogu užbaikt darbus.

čia trumpai, kad būtų kiek aiškiau, kas ir kaip.
Atsakyti
jau nusipirkau vielutę, o ji netinkama gaminti figurėlėms?
Atsakyti
Laba 4u.gif Noriu patarimo/konsultacijos ax.gif
Noriu verti apyrankę, versiu ant troselio, ar įmanoma, jeigu imanoma, tai kaip, reikia panaudoti šias detales:
user posted image

Juk iš troselio aš nesurišiu mazgelio, kurį paslėpčiau burbuliuko viduje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 05 21, 16:44)
Laba 4u.gif Noriu patarimo/konsultacijos ax.gif
Noriu verti apyrankę, versiu ant troselio, ar įmanoma, jeigu imanoma, tai kaip, reikia panaudoti šias detales:
user posted image

Juk iš troselio aš nesurišiu mazgelio, kurį paslėpčiau burbuliuko viduje g.gif

Ant troselio suveri visus savo norimus burbuliukus, tada dedi sia detale, po to spaustuka ,kuri uzspaudi su replytem , ir tada jau uzspaudi ta detale, kitaip sakant paslepi spaustuka smile.gif tikiuos supratai ax.gif
Atsakyti
Nepatarčiau naudoti būtent tokių užspaudžiamų burbuliukų su užlenkiamom auselėm. Labai nepatvaru. Geriau tokie, su dvigubom kilpelėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 05 21, 17:51)
Ant troselio suveri visus savo norimus burbuliukus, tada dedi sia detale, po to spaustuka ,kuri uzspaudi su replytem , ir tada jau uzspaudi ta detale, kitaip sakant paslepi spaustuka smile.gif tikiuos supratai  ax.gif

Taip, supratau smile.gif Dėkui 4u.gif

QUOTE(Heart @ 2009 05 21, 20:22)
Nepatarčiau naudoti būtent tokių užspaudžiamų burbuliukų su užlenkiamom auselėm. Labai nepatvaru. Geriau tokie, su dvigubom kilpelėm  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
labas visoms, 4u.gif man labai grazu viskas ka jus darot thumbup.gif noreciau pati ismokt, gyvenu siauliuose nuejau i karoliuku parduotuve, apziurejau viska ir isejau nezinau nei ka nusipirkt, nei ko kiek pirkt blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaimis @ 2009 05 29, 14:26)
labas visoms, 4u.gif  man labai grazu viskas ka jus darot  thumbup.gif  noreciau pati ismokt, gyvenu siauliuose nuejau i karoliuku parduotuve, apziurejau viska ir isejau nezinau nei ka nusipirkt, nei ko kiek pirkt  blush2.gif  schmoll.gif

Tai tada is savo patirties patarsiu, neskubek pirkti, o pirmiau skaityk, rink informacija, tada pamatysi, nueisi i parduotuve jau ne visiskai zalia ir zinosi daugmaz ko nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaimis @ 2009 05 29, 16:26)
labas visoms, 4u.gif  man labai grazu viskas ka jus darot  thumbup.gif  noreciau pati ismokt, gyvenu siauliuose nuejau i karoliuku parduotuve, apziurejau viska ir isejau nezinau nei ka nusipirkt, nei ko kiek pirkt  blush2.gif  schmoll.gif

Man labiausiai patinka pirkt internetinėse parduotuvėse, gali neskubant išsirinkti ko ir kiek nori, o realioj parduotuvėj visad kyla grėsmė, kad ką nors įsigysiu neapgalvotai doh.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus smile.gif pabandysiu viska perskaityti o tada pasidairysiu internetineje parduotuveje,gal ka issirinksiu, o gal kas ir iseis padaryti blush2.gif o is parduotuviu internete tikriausiai i namus pristato, nes nelabai galiu kur iseit pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2009 05 08, 08:49)
Nesimato iš kokio tu miesto....butum Kaune patarčiau...

O kur Kaune perki visus karoliukus, vielutes ir kitus priedus? 4u.gif
Atsakyti