Aciu. Atrodo ne kreivi, bet man kazkaip kreivai uzsispaudzia. bandziau ivairiu dydziu spaustukus.
Turbut reikes atsisest ir pabandyt dar. Gal ismoksiu.
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 04 29, 21:15)
Aciu. Atrodo ne kreivi, bet man kazkaip kreivai uzsispaudzia. bandziau ivairiu dydziu spaustukus.
Man žinok irgi ne idealiai spaudžiasi su tom replytėm, aš iš pradžių kaip priklauso, suspaudžiu su ta skylute "pasagėle", po to pagilinu ją suspausdama ir vieną ir kitą "pasagėlės kraštą ir tik tada suspaudžiu su replyčių galiuku... gaunasi graži "užversta knygutė" žodžiu su kiekvienu įrankiu reik išmokt dirbt tenkinant jo kaprizus
Reikia man suverti ilga veryni is stikliniu perlu, ant ko veriat? gal tinka irisinis siulas?
Gal geriau ant valo ar plonesnio troselio ....
mane labai žazi biseris, taip norėčiau išmokt šios technikos,
ar galėtumėte pagelbėt, kokiu įrankių man reikėtų? be kurių tikrai neapsieičiau,
buvau užėjus į puslapį tavokaroliukai.lt , be tten tokia gausa karoliuku, bet tų pagrindinių nepastebėjau
beje kiek toks malonumas min kainuoja?
ar galėtumėte pagelbėt, kokiu įrankių man reikėtų? be kurių tikrai neapsieičiau,
buvau užėjus į puslapį tavokaroliukai.lt , be tten tokia gausa karoliuku, bet tų pagrindinių nepastebėjau
Patarkite, prasau, kokie pagrindiniai įrankiai naudojami daugiausiai auskariuku gamybai.ACIU.
QUOTE(olajju @ 2009 05 05, 19:04)
mane labai žazi biseris, taip norėčiau išmokt šios technikos,
Pirmiausia, reikia atskirti, ko konkrečiai nori - verti įvairias figūrėles iš smulkių biserio karoliukų ar daryti papuošalus Pirmuoju atveju investicijos nedidelės - reikia tik biserio karoliukų, valo, plonos vielutės ir specialių adatų. Antruoju atveju reikia ruoštis rimčiau. Apie įrankius visa informacija yra čia O daugybė naudingų pamokėlių yra šiame forume.
QUOTE(skay @ 2009 05 06, 15:30)
Patarkite, prasau, kokie pagrindiniai įrankiai naudojami daugiausiai auskariuku gamybai.ACIU.
Auskarams reikia vielagnybių replių ir apvalianosių replių
Olajju, jei nori gamiunti tik iš biserio (tie patys smulkiausi karoliukai), tai nėra laabi didelės išlaidos, pirmai pradžiai apie 40 Lt manau pakaks, antrauoju atveju labai svyruoja ta kaina, bet pradžiai investicijų reikės tikrai nemažų (apie porą šimtų).
QUOTE(Dinciuz @ 2009 05 07, 18:30)
Labuka,susidomejau auskaru gaminimu ir noreciau greitu laiku tai isbandyti.
Kadangi esu visiskai zalia gal galetumet patarti kokia nebrangia knygute nusipirkti, kur butu surasytos visos priemones,ka geriausia naudoti,gaminimo eiga ir panasiai.Ka patartumet?
Kadangi esu visiskai zalia gal galetumet patarti kokia nebrangia knygute nusipirkti, kur butu surasytos visos priemones,ka geriausia naudoti,gaminimo eiga ir panasiai.Ka patartumet?
Tiksliai nepamenu, bet kažkokia buvo "karoliukų vėrimo enciklopedija" Nesu tikra dėl pavadinimo visiškai. Ir ji nėra pigi, kaip daugelis knygų šiais laikais
labiau kolkas domina ką nors pagaminti iš biserio, įvairiu figūrėliu
taigi man reikės :
- biserio karoliukų,
- plonos vielutės (mačiau tvokaroliukai.lt yra 2 rūšių : bižuterinė ir lanskti juvelyrinė, taigi kurį iš jų?)
- man sakė kad reikės valo, o kas tai per daiktas?
- specialioji adata, kokia čia, kur ją galima gauti
gal dar ko nors?
p.s ku perkate biserio karoliukų, kur pigiausia?
taigi man reikės :
- biserio karoliukų,
- plonos vielutės (mačiau tvokaroliukai.lt yra 2 rūšių : bižuterinė ir lanskti juvelyrinė, taigi kurį iš jų?)
- man sakė kad reikės valo, o kas tai per daiktas?
- specialioji adata, kokia čia, kur ją galima gauti
gal dar ko nors?
p.s ku perkate biserio karoliukų, kur pigiausia?
Jeigu darysi figūrėles - ta prasme gyvūnėlius?
Biseris ir bižuterinė vielutė. Gal dar reiktų replyčių vielai nukirpt.
Kam adata? Vielos gi į ją neversi Nebent darysi kokiu vėrinius....
Valas tai toks daiktas ant kurio vyrai /na ir aš kartais.../rišam kabliuką kai žuvis gaudom ...žylka....
Nesimato iš kokio tu miesto....butum Kaune patarčiau...
Biseris ir bižuterinė vielutė. Gal dar reiktų replyčių vielai nukirpt.
Kam adata? Vielos gi į ją neversi Nebent darysi kokiu vėrinius....
Valas tai toks daiktas ant kurio vyrai /na ir aš kartais.../rišam kabliuką kai žuvis gaudom ...žylka....
Nesimato iš kokio tu miesto....butum Kaune patarčiau...