Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(Tiara two in one @ 2009 04 16, 20:52)
knygoms??? blink.gif nu šposas doh.gif aš ir žiūrėjau žiūrėjau... manau, niu čia kažkas ko dar nebandžiau g.gif o čia pasirodo... knygoms doh.gif

Taip, knygoms biggrin.gif Aš jau įsigyjau vieną ir skirtuką pasidariau rolleyes.gif Parodysiu kada biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, noriu pasidaryti kaklo vėrinį iš swarowski karoliukų. Planuoju verti ant valo "zilkos", tik norėčiau, kad tarp karoliukų būtų tarpeliai. kaip reikia padaryti, kad jie nesubėgtu i vieną vietą, kad laikytusi vienas nuo kito 2 cm atstumu.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2009 04 27, 14:15)
sveikutes, noriu pasidaryti kaklo vėrinį iš swarowski karoliukų. Planuoju verti ant valo "zilkos", tik norėčiau, kad tarp karoliukų būtų tarpeliai. kaip reikia padaryti, kad jie nesubėgtu i vieną vietą, kad laikytusi vienas nuo kito 2 cm atstumu.
smile.gif

Reikia uzspaudineti spaustukais karoliuka is abieju pusiu.
Atsakyti
Ant "žilkos" verti nepatarčiau, labai nepatvaru. Nepastebėsi kaip pamesi kur nors eidama. Geriau verti ant troselio ir karoliukus iš abiejų pusių užspausti spaustukais.
Atsakyti
Aciu 4u.gif
o tie spaustukai... kaip jie atrodo? ar bus graziai salia swarowskiuku?? ax.gif
gal turit pavyzdeliu? gal kasnos taip jau daret? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2009 04 28, 07:34)
Aciu 4u.gif
o tie spaustukai... kaip jie atrodo? ar bus graziai salia swarowskiuku??  ax.gif
gal turit pavyzdeliu? gal kasnos taip jau daret?  smile.gif

Va tokie spaustukai
user posted image
jie mazuciai, ir visai normaliai atrodo ,gali uzspaudus spaustuka deti va tokius uzspaudziamus burbuliukus
user posted image
Atsakyti
puiku, tikrai atrodo normaliai. man reiketu sidabro splavos rolleyes.gif
O silversity parduotuvej yra ju?
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2009 04 29, 09:16)
puiku, tikrai atrodo normaliai. man reiketu sidabro splavos  rolleyes.gif
O silversity parduotuvej yra ju?

Turbut yra, bet pigiau butu is kokios nors e-parduotuves wink.gif
Atsakyti
Ingucci. prašei pvz.:
user posted image
Aš dariau be spaustukų, bet kadangi swarovskiukų buvo daug ir sunkių, tai jie nuslysdavo žemyn, bet perdariau taip - po sunkesniais kristalais dėjau spaustukus. Taip ir patarčiau daryt, o kad tarp mažesnių swarovskiukų dūtų tarpeliai, tiesiog žilkutes perverk per kito peisiuko karoliukus, jei aiškiai susakiau.

kad spaustukų nereikėtų slėpti, naudok juos cilindrinius ir užspausk su spec. spaustukų replytėm, atrodys gražiai, tvarkingai.

Cilindriniai spaustukai atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiara two in one: 29 balandžio 2009 - 16:04
Nusipirkau tas replytes spaustukams, bet kazkodel nieko man su jai nesigauna. g.gif Gal blogos.... verysad.gif ta prasme negrazu. Man graziau gaunasi, kai suspaudziu paprastom replytem, o paskui perlenkiu.
Esu nusipirkusi situos
http://www.tavokarol...mp;path=156_161
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 04 29, 17:54)
Nusipirkau tas replytes spaustukams,  bet kazkodel nieko man su jai nesigauna. g.gif  Gal blogos....  verysad.gif  ta prasme negrazu. Man graziau gaunasi, kai suspaudziu paprastom replytem, o paskui perlenkiu.
Esu nusipirkusi situos
http://www.tavokarol...mp;path=156_161

Manau, kad kažką ne taip darai... smile.gif
Atsakyti
IwonaBogd> o kas konkrečiau tau negražiai gaunasi? o replytės ne kreivos? ant replyčių ar jų pakuotės turi būti parašyta kokio dydžio spaustukams jis tinkamos - ar atitinka tavo naudojamiems spaustukams?
Atsakyti