Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

Merginos, patarkite man dėl klijų akmenėliui į apsodą įklijuoti. Gavau prašymą sutaisyti keletą sulūžusių papuošalų. Kur tokių klijų nusipirkti Vilniuje? Žinau, kad anksčiau būdavo Pilies g., bet dabar neradau? Kur dar yra? O gal kokie nors buitiniai tinka? Turiu dvikomponenčių epoksidinių - gal tie tiks?
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 04 10, 15:11)
Merginos, patarkite man dėl klijų akmenėliui į apsodą įklijuoti. Gavau prašymą sutaisyti keletą sulūžusių papuošalų. Kur tokių klijų nusipirkti Vilniuje? Žinau, kad anksčiau būdavo Pilies g., bet dabar neradau? Kur dar yra? O gal kokie nors buitiniai tinka? Turiu dvikomponenčių epoksidinių - gal tie tiks?

ziurint kas suluze,jei tik akutes iskritusios tai turetu isidet atlenkus tas "kojeles" o jei metalines detales, manau,kad ir klijai nebepades...nors kiek skaiciau,visokiems klijavimams naudoja epoksidinius klijus smile.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkate adatas biserio verimui, labai jau as vargstu, manoji nenori pralisti per karoliuku skylutes
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 04 12, 11:26)
ziurint kas suluze,jei tik akutes iskritusios tai turetu isidet atlenkus tas "kojeles" o jei metalines detales, manau,kad ir klijai nebepades...nors kiek skaiciau,visokiems klijavimams naudoja epoksidinius klijus smile.gif

Išbandysiu epoksidinius bigsmile.gif
Kojelių ten nėra, ten tik įklijuoti galima.

QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 04 13, 19:44)
Merginos, kur perkate adatas biserio verimui, labai jau as vargstu, manoji nenori pralisti per karoliuku skylutes

Pirkau rankdarbių reikmenų parduotuvėje prie menų gimnazijos.
Atsakyti
Pirkau rankdarbių reikmenų parduotuvėje prie menų gimnazijos.
[/quote]

Dekui, bandysiu ten ieskoti, gal pagaliau pasibaigs mano vargai karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 04 13, 20:44)

Aš pirkau STIKLĖJE. Na tiesiog malonumas thumbup.gif
Atsakyti
o ka jus darot su kepurelemis, kad jos nejudetu, nes pas mane vienos pasitaike, su didesnemis skylutemis mastau.gif
Atsakyti
Aš pritaikau virš kepurėlės karoliuką.
Atsakyti
Sveiki. O gal kas zino kam tie skirtukai skirti? g.gif
http://www.perliukas...x.php?cPath=113
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 04 16, 16:08)
Sveiki. O gal kas zino kam tie skirtukai skirti? g.gif
http://www.perliukas...x.php?cPath=113

Knygoms mirksiukas.gif
Atsakyti
o as maniau, kad cia kazkas papuosalu gamybai. lotuliukas.gif
Atsakyti
knygoms??? blink.gif nu šposas doh.gif aš ir žiūrėjau žiūrėjau... manau, niu čia kažkas ko dar nebandžiau g.gif o čia pasirodo... knygoms doh.gif
Atsakyti