Merginos, patarkite man dėl klijų akmenėliui į apsodą įklijuoti. Gavau prašymą sutaisyti keletą sulūžusių papuošalų. Kur tokių klijų nusipirkti Vilniuje? Žinau, kad anksčiau būdavo Pilies g., bet dabar neradau? Kur dar yra? O gal kokie nors buitiniai tinka? Turiu dvikomponenčių epoksidinių - gal tie tiks?
QUOTE(Heart @ 2009 04 10, 15:11)
Merginos, patarkite man dėl klijų akmenėliui į apsodą įklijuoti. Gavau prašymą sutaisyti keletą sulūžusių papuošalų. Kur tokių klijų nusipirkti Vilniuje? Žinau, kad anksčiau būdavo Pilies g., bet dabar neradau? Kur dar yra? O gal kokie nors buitiniai tinka? Turiu dvikomponenčių epoksidinių - gal tie tiks?
ziurint kas suluze,jei tik akutes iskritusios tai turetu isidet atlenkus tas "kojeles" o jei metalines detales, manau,kad ir klijai nebepades...nors kiek skaiciau,visokiems klijavimams naudoja epoksidinius klijus
Merginos, kur perkate adatas biserio verimui, labai jau as vargstu, manoji nenori pralisti per karoliuku skylutes
QUOTE(iewuxi @ 2009 04 12, 11:26)
ziurint kas suluze,jei tik akutes iskritusios tai turetu isidet atlenkus tas "kojeles" o jei metalines detales, manau,kad ir klijai nebepades...nors kiek skaiciau,visokiems klijavimams naudoja epoksidinius klijus
Išbandysiu epoksidinius
Kojelių ten nėra, ten tik įklijuoti galima.
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 04 13, 19:44)
Merginos, kur perkate adatas biserio verimui, labai jau as vargstu, manoji nenori pralisti per karoliuku skylutes
Pirkau rankdarbių reikmenų parduotuvėje prie menų gimnazijos.
Pirkau rankdarbių reikmenų parduotuvėje prie menų gimnazijos.
[/quote]
Dekui, bandysiu ten ieskoti, gal pagaliau pasibaigs mano vargai
[/quote]
Dekui, bandysiu ten ieskoti, gal pagaliau pasibaigs mano vargai
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 04 13, 20:44)
Aš pirkau STIKLĖJE. Na tiesiog malonumas
o ka jus darot su kepurelemis, kad jos nejudetu, nes pas mane vienos pasitaike, su didesnemis skylutemis
Aš pritaikau virš kepurėlės karoliuką.
Sveiki. O gal kas zino kam tie skirtukai skirti?
http://www.perliukas...x.php?cPath=113
http://www.perliukas...x.php?cPath=113
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 04 16, 16:08)
Knygoms
o as maniau, kad cia kazkas papuosalu gamybai.
knygoms??? nu šposas aš ir žiūrėjau žiūrėjau... manau, niu čia kažkas ko dar nebandžiau o čia pasirodo... knygoms