Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2009 03 23, 10:17)
laba 4u.gif
Norėčiau patarimo ax.gif Ant ko paprastai veriamos apyrankės g.gif Aš turiu plieninį troselį iš čia ir dabar mąstau, ar galiu ant jo suverti apyrankę g.gif Kaklo papuošalą esu vėrusi, viskas gerai, o kažin apyrankė gerai žiūrėsis, ar nebus per "stangri" ji suverta ant stroselio g.gif
Dėkui už patarimus 4u.gif

Galima dar verti ant silikoninio siūlo, jei karoliukai nesunkūs. Ant troselio verti apyrankes aš naudoju 0,38 storio.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Nusipirkau metalinės vielos suktukus, ar dar kaip kuos vadina, bet neįsivaizduoju kaip į jį įdėti akmenuką. Mačiau padarytus auskarus, atrodo tai gražiai.
Atsakyti
suktukus? hm....gal zinau, bet kitaip vadinas...
Atsakyti
Ar vielute 1mm lengvai lankstosi,kur naudojat dvigubus ziedelius?
Atsakyti
Tai vat ;] Šian gavau replytes spaustukam, ir maniau viskas bus lengva, bet . .

Pasiėmiau troselį, spaustukus, ir bandžiau paprastai užspaust bet neigauna, ar gali būt, kad spaustukai per dideli? gal yra kokių pamokų.

Edit: jau išsiaiškinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmius: 26 kovo 2009 - 13:38
Sveikutes galkas galetumet padeti noreciau ismokti suverti va tokiburbuliuka bet niekur nerandu tikslios schemos ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedraja @ 2009 01 15, 13:49)
Jei tinka variantas siustis is uzsienio, tada cia: beadaholique.com !  - siunčia ir į Lietuvą  4u.gif

sveikutes,as tai pirkau www.tavokaroliukai.lt replytes uzspaustukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra.g: 29 kovo 2009 - 13:49
QUOTE(sandra.g @ 2009 03 29, 15:48)
sveikutes,as tai pirkau www.tavokaroliukai.lt replytes uzspaustukams.

o as pirkau www.lemona.lt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilikaa: 29 kovo 2009 - 17:21

Gal galit patarti, noriu ant troselio suverti skaldos gabaliukus auskarams, kaip uzbaikti troseli ir pritvirtinti prie auskaru kabliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 04 01, 19:53)
Gal galit patarti, noriu ant troselio suverti skaldos gabaliukus auskarams, kaip uzbaikti troseli ir pritvirtinti prie auskaru kabliuko  g.gif

man tai ir aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilikaa @ 2009 03 29, 13:18)
Sveikutes galkas galetumet padeti noreciau ismokti suverti va tokiburbuliuka bet niekur nerandu tikslios schemos ax.gif

Siūlau užsukt čia wink.gif

QUOTE(saulyte2 @ 2009 04 01, 17:53)
Gal galit patarti, noriu ant troselio suverti skaldos gabaliukus auskarams, kaip uzbaikti troseli ir pritvirtinti prie auskaru kabliuko  g.gif

O kodėl ant troselio? Jei tai bus tokie peisai nukarę, tai ant troselio jie stovės ir ražiai nesitabaluos, aš patarčiau verti ant žilkutės: pvz kaip kad pas mane čia:

user posted image

Ajajai, čia ištikro taip labai nesimato...
Bet aš vėriau taip: atsikirpau du žilkutės gabaliukus (mat reikėjo keturių "peisų"), perlenkiau pusiau, pervėriau per plombytę (spaustuką) ir troselio apsaugėlę, na tokią pasagėlę, po to vėl per plombytę (kurią vėliau paslėpiau po spaustuko paslėpėju). Taip pasidariau kilpelę, kurią galima tvirtint prie auselės, o ant tų žilkutės peisiukų privėrus karoliukų likusį galiuką pervėriau atgal ir užspaudžiau spaustuku, kurį buvau užvėrus prieš paskutinį biseriuką, o kad būtų tvirčiau, tai galima ir kelis spaistukus užspaust kas antrą biseriuką.
Aš tai taip dariau, čia mano toks mėgėjiškas galbūt sprendimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2009 04 05, 13:20)
Siūlau užsukt čia wink.gif
O kodėl ant troselio? Jei tai bus tokie peisai nukarę, tai ant troselio jie stovės ir ražiai nesitabaluos, aš patarčiau verti ant žilkutės: pvz kaip kad pas mane čia:

user posted image

Ajajai, čia ištikro taip labai nesimato...
Bet aš vėriau taip: atsikirpau du žilkutės gabaliukus (mat reikėjo keturių "peisų"), perlenkiau pusiau, pervėriau per plombytę (spaustuką) ir troselio apsaugėlę, na tokią pasagėlę, po to vėl per plombytę (kurią vėliau paslėpiau po spaustuko paslėpėju). Taip pasidariau kilpelę, kurią galima tvirtint prie auselės, o ant tų žilkutės peisiukų privėrus karoliukų likusį galiuką pervėriau atgal ir užspaudžiau spaustuku, kurį buvau užvėrus prieš paskutinį biseriuką, o kad būtų tvirčiau, tai galima ir kelis spaistukus užspaust kas antrą biseriuką.
Aš tai taip dariau, čia mano toks mėgėjiškas galbūt sprendimas blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti