QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 11, 11:02)
jau i silversity tai tikrai maziausiai reiktu eit i kursus...taip elementaru...kad nieko neismoksi tokio, ko atsivertus cia pirma puslapi nesuzinotum per 5 min...
zinau kas ejo ir ka ismoko...ten tokiu atveju...jei nenori nieko labai mokintis, bet nori ka sau susiverti pati:)
ir tada jau geriau nusipirkti knyga verimo enciklopedija uz ta pati 50 lt...ir suzinosi su iliustracijom dar daugiau...
nors pas mus silveryje tikrai labai fainos konsultantes...tikrai pasiryzusios padeti...ir mokinti..bet kaip supratau neleidzia valdzia visko ispasakoti...ir gaunasi kad nieko nesuzinai...
zinau kas ejo ir ka ismoko...ten tokiu atveju...jei nenori nieko labai mokintis, bet nori ka sau susiverti pati:)
ir tada jau geriau nusipirkti knyga verimo enciklopedija uz ta pati 50 lt...ir suzinosi su iliustracijom dar daugiau...
nors pas mus silveryje tikrai labai fainos konsultantes...tikrai pasiryzusios padeti...ir mokinti..bet kaip supratau neleidzia valdzia visko ispasakoti...ir gaunasi kad nieko nesuzinai...
Drįsčiau paprieštarauti Del kursu rekomendavau, nes pati kazkada buvau ir likau begalo patenkinta -JOKIOS REKLAMOS. Ne tik 3 val puikiai praleidau laika, pasigaminau sau nuostabu papuosala, bet ir ismokau svarbiausia - auskaru ir verinio verimo esme. O juk nera ka lyginti kai tau parodo kaip daryti ir kaip turi atrodyti bent ta minimali kilpute, o ne paskaityti kompiuteryje ar knygoje. Mano drauge turi sia knyga, isigijo tik pradedama ir jai asmeniskai grazu tik ja pavartyti Yra ir kitos firmos kursai, neminesiu, bet ten buvo mano drauge, kuriai vos per 15 min uz ta pacia suma parode tik kilpuciu darymo esme na va cia eit tikrai neverta