Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

koks yra naudojamas valas kad tampytusi, noriu daryti apyranke be uzsegimo.
ar yra sidabrines vielutes pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 04 kovo 2009 - 10:30
QUOTE(freimule @ 2009 03 03, 20:11)
yra ir UK tokia knyga-pradžiamokslis. Kaštavoja 10 svarų. Galiu sužinot pavadinimą-vistiek turi pažįstamų ten  lotuliukas.gif  paprašysi, kad nupirktų. O kad Lt greit bus, abejoju.
aš dar paskui dedu spaustukų paslepėjus, nes vien spaustukas negražiai atrodo.. Spec replytes užspaudimui neseniai įsigijau, tai labai patenkinta  thumbup.gif
O tos apsaugėlės troseliui kur smėlioaudra įdėjo tikrai geras dalykas, pritariu...

ne tada man lengviau is amerikonu pasiimti...ir pigiau:)nu man jos lyg ir nereikia, bet butu idomu pavartyti:)
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 03 04, 11:29)

Kad tampytųsi, tai naudojamas silikoninis siūlas mirksiukas.gif
o sidabrinės vielutės yra akmeneliai.com
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 03 04, 11:29)

o man tai ir paprasta zilka tamposi mirksiukas.gif uzsidedu be problemu apyrankes ant zvejybinio, is B nuvogto, valo vertas smile.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą,manau jum atrodys paprastas:) aš niekaip nesuprantu kaip naudoti spaustukus-esu nusipirkusi,noriu pasidaryt vėrinį, ir niekaip man nedaeina biggrin.gif padėkit merginos ax.gif
Atsakyti
Verinio gale praverk spaustuka, gali dar karoliuka uz jo jei nori, tada praverk dar ziedeli (susegimui) ir sugrizk atgal per spaustuka ir kelis karoliukus. Tada gali uzspausti supaprastom ploksciom replytem (bus plokscias spaustukas) arba su specialioj, su dviem angelem viduje (tada bus apvalus spaustukas, man graziau) ir nukirp vala.
Atsakyti
Tik vala ar troseli nekirpk prie pat spaustuko, pervek jau suspaudus per dar kelis karoliukus smile.gif
Atsakyti
Dėkui labai merginos 4u.gif
Atsakyti
laba,mielosios,gal galiu prisijungt,as tokia zalia kad net geda blush2.gif
noreciau suzinot ka pradziai sigyt,ka ismokt,kur kaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 03 11, 09:34)
laba,mielosios,gal galiu prisijungt,as tokia zalia kad net geda  blush2.gif
noreciau suzinot ka pradziai sigyt,ka ismokt,kur kaip... doh.gif

Tai aisku galima 4u.gif Cia manau visos kazkada buvo zalios. Siaip tai yr a labai labai daug ko papasakoti. Bet as rekomenduociau pirma karta nueiti i verimo kursus, ten berods apie 40-50 Lt. Parodo pati pagrinda, berods Silvercity gali pasigaminti ir papuosala uz ta pacia kaina wink.gif
Atsakyti
jau i silversity tai tikrai maziausiai reiktu eit i kursus...taip elementaru...kad nieko neismoksi tokio, ko atsivertus cia pirma puslapi nesuzinotum per 5 min...
zinau kas ejo ir ka ismoko...ten tokiu atveju...jei nenori nieko labai mokintis, bet nori ka sau susiverti pati:)
ir tada jau geriau nusipirkti knyga verimo enciklopedija uz ta pati 50 lt...ir suzinosi su iliustracijom dar daugiau...
nors pas mus silveryje tikrai labai fainos konsultantes...tikrai pasiryzusios padeti...ir mokinti..bet kaip supratau neleidzia valdzia visko ispasakoti...ir gaunasi kad nieko nesuzinai...
Atsakyti
gal kas zinot koks cia akmuo...?

user posted image
Atsakyti