ACIU!!!! Negaliu atsidziaugti kad prisijungiau i si foruma, pasirodo cia ne tik kamuoliuka ismokau vert, kur taip ilgai ieskojau, bet ir panasu kad ir kitu geru patarimu sulauksiu
Del www.tavokaroliukai.lt tai teko kelis dasipirkt ir vienas is ju man irgi pateko brokuotas, nzn gal cia skaitos nebrokuotas, bet man nepatiko - karoliukas su sidabro folija viduj, viename is ju puse jos viduj nebuvo nezinau kartu sudejus atrode baisiai, vienas pilnas kitas tik puse
O del karoliai.lt tai labai aciu vat nezinojau ir kad taip arti.
QUOTE(EditaR @ 2009 02 27, 00:16)
O del karoliai.lt tai labai aciu vat nezinojau ir kad taip arti.
PAtikslinsiu, int.adresas www.karoliai.com
Esu labai patenkinta šia galimybe, nuvažiuoti ir gyvai viską išsirinkti. Ten dirbančios labai malonios.
Nors pritarsiu minčiai, kad kiekvieno akmens rutuliuko su smeigtuku nepatikrinsi. Būdavo ir man, kad skylutė vienoje pusėje didelė, o kitoje pusėje smeigtukas nelenda.
tavokaroliukai.lt ir aš gavau labai nekokybiškus tigro akies karoliukus. Bet ir kaina jų nedidelė. Išmečiau.
pas amerikiecius pasirode knyga..akmeneliu verimas ir tt...zaliems:))))tai manau turetu greitai tokios knygos ir vertimas atsirasti Lietuvoje..o gal kas jau mate kazka panasaus????
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 27, 10:29)
PAtikslinsiu, int.adresas www.karoliai.com
Esu labai patenkinta šia galimybe, nuvažiuoti ir gyvai viską išsirinkti. Ten dirbančios labai malonios.
Nors pritarsiu minčiai, kad kiekvieno akmens rutuliuko su smeigtuku nepatikrinsi. Būdavo ir man, kad skylutė vienoje pusėje didelė, o kitoje pusėje smeigtukas nelenda.
tavokaroliukai.lt ir aš gavau labai nekokybiškus tigro akies karoliukus. Bet ir kaina jų nedidelė. Išmečiau.
Man irgi tas pats buvo ir su viena ir su kita parduotuve
Užsisakius skaldos iš 100 vienetų - 11 teko išmesti, nes paprasčiausiai nebuvo skylutės...
QUOTE(vitaitiene @ 2009 02 28, 16:06)
Užsisakius skaldos iš 100 vienetų - 11 teko išmesti, nes paprasčiausiai nebuvo skylutės...
Čia nekokybiška skalda iš kurios www.parduotuvės?
tavokaroliukai skaldą matuoja cm. Skaldos skaičiavimas vienetais-kažkoks nesusipratimas.
O kur Kaune galima nueiti ir issirinkti kokiu pusbangiu akmeneliu?
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 02, 12:00)
O kur Kaune galima nueiti ir issirinkti kokiu pusbangiu akmeneliu?
http://www.auksarank...p...=14&start=0
mergaitės, norėjau paklausti -kokius spaustukus jūs naudojate? ir ar spaudžiat juos su specialiom replytėm, ar paprastom plokščiom?
Pepe_Ilgakojine, naudoju apvalius spaustukus (burbuliukus).
Tokius, tik sidabro spalvytės. Asmeniškai man jie kur kas geriau ir gražiau susispaudžia, nei stačiakampiukai tie.
Naudoju spec. replytes fiksatoriams.
Visai neseniai atradau dar vieną priedą vėriniams, vielutės apsauga. Labai geras daiktas.
Tokius, tik sidabro spalvytės. Asmeniškai man jie kur kas geriau ir gražiau susispaudžia, nei stačiakampiukai tie.
Naudoju spec. replytes fiksatoriams.
Visai neseniai atradau dar vieną priedą vėriniams, vielutės apsauga. Labai geras daiktas.
ačiū, smėlioAudra
reikės pabandyti tų burbuliukų nusipirkti, nes žiūriu, kad su tais "vamzdeliais" nelabai gražiai kažkaip išeina
reikės pabandyti tų burbuliukų nusipirkti, nes žiūriu, kad su tais "vamzdeliais" nelabai gražiai kažkaip išeina
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 27, 10:43)
pas amerikiecius pasirode knyga..akmeneliu verimas ir tt...zaliems:))))tai manau turetu greitai tokios knygos ir vertimas atsirasti Lietuvoje..o gal kas jau mate kazka panasaus????
yra ir UK tokia knyga-pradžiamokslis. Kaštavoja 10 svarų. Galiu sužinot pavadinimą-vistiek turi pažįstamų ten paprašysi, kad nupirktų. O kad Lt greit bus, abejoju.
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 03 03, 14:00)
ačiū, smėlioAudra
aš dar paskui dedu spaustukų paslepėjus, nes vien spaustukas negražiai atrodo.. Spec replytes užspaudimui neseniai įsigijau, tai labai patenkinta
O tos apsaugėlės troseliui kur smėlioaudra įdėjo tikrai geras dalykas, pritariu...
Aš kažkaip nuo auskarų pradėjau, juos daugiausia ir gaminu o va sugalvojau, kad reik komplektukus, tai domiuosi kokių čia detalių įsigyt, kad darbeliai išbaigti ir tvarkingi atrodytų