Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

ACIU!!!! Negaliu atsidziaugti kad prisijungiau i si foruma, pasirodo cia ne tik kamuoliuka ismokau vert, kur taip ilgai ieskojau, bet ir panasu kad ir kitu geru patarimu sulauksiu 4u.gif

Del www.tavokaroliukai.lt tai teko kelis dasipirkt ir vienas is ju man irgi pateko brokuotas, nzn gal cia skaitos nebrokuotas, bet man nepatiko - karoliukas su sidabro folija viduj, viename is ju puse jos viduj nebuvo g.gif nezinau kartu sudejus atrode baisiai, vienas pilnas kitas tik puse

O del karoliai.lt tai labai aciu vat nezinojau ir kad taip arti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 02 27, 00:16)
O del karoliai.lt tai labai aciu vat nezinojau ir kad taip arti. wub.gif

PAtikslinsiu, int.adresas www.karoliai.com
Esu labai patenkinta šia galimybe, nuvažiuoti ir gyvai viską išsirinkti. Ten dirbančios labai malonios.
Nors pritarsiu minčiai, kad kiekvieno akmens rutuliuko su smeigtuku nepatikrinsi. Būdavo ir man, kad skylutė vienoje pusėje didelė, o kitoje pusėje smeigtukas nelenda. unsure.gif

tavokaroliukai.lt ir aš gavau labai nekokybiškus tigro akies karoliukus. Bet ir kaina jų nedidelė. Išmečiau. verysad.gif
Atsakyti
pas amerikiecius pasirode knyga..akmeneliu verimas ir tt...zaliems:))))tai manau turetu greitai tokios knygos ir vertimas atsirasti Lietuvoje..o gal kas jau mate kazka panasaus????
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 27, 10:29)
PAtikslinsiu, int.adresas www.karoliai.com
Esu labai patenkinta šia galimybe, nuvažiuoti ir gyvai viską išsirinkti. Ten dirbančios labai malonios.
Nors pritarsiu minčiai, kad kiekvieno akmens rutuliuko su smeigtuku nepatikrinsi. Būdavo ir man, kad skylutė vienoje pusėje didelė, o kitoje pusėje smeigtukas nelenda. unsure.gif

tavokaroliukai.lt ir aš gavau labai nekokybiškus tigro akies karoliukus. Bet ir kaina jų nedidelė. Išmečiau. verysad.gif

Man irgi tas pats buvo ir su viena ir su kita parduotuve 4u.gif
Užsisakius skaldos iš 100 vienetų - 11 teko išmesti, nes paprasčiausiai nebuvo skylutės... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2009 02 28, 16:06)
Užsisakius skaldos iš 100 vienetų - 11 teko išmesti, nes paprasčiausiai nebuvo skylutės... unsure.gif

Čia nekokybiška skalda iš kurios www.parduotuvės?
tavokaroliukai skaldą matuoja cm. Skaldos skaičiavimas vienetais-kažkoks nesusipratimas. smile.gif
Atsakyti
O kur Kaune galima nueiti ir issirinkti kokiu pusbangiu akmeneliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 02, 12:00)
O kur Kaune galima nueiti ir issirinkti kokiu pusbangiu akmeneliu?  ax.gif

http://www.auksarank...p...=14&start=0 mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, norėjau paklausti -kokius spaustukus jūs naudojate? ir ar spaudžiat juos su specialiom replytėm, ar paprastom plokščiom? ax.gif
Atsakyti
Pepe_Ilgakojine, naudoju apvalius spaustukus (burbuliukus).
user posted image Tokius, tik sidabro spalvytės. mirksiukas.gif Asmeniškai man jie kur kas geriau ir gražiau susispaudžia, nei stačiakampiukai tie.

Naudoju spec. replytes fiksatoriams. smile.gif
user posted image

Visai neseniai atradau dar vieną priedą vėriniams, vielutės apsauga. Labai geras daiktas. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 03 kovo 2009 - 12:49
ačiū, smėlioAudra 4u.gif
reikės pabandyti tų burbuliukų nusipirkti, nes žiūriu, kad su tais "vamzdeliais" nelabai gražiai kažkaip išeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 27, 10:43)
pas amerikiecius pasirode knyga..akmeneliu verimas ir tt...zaliems:))))tai manau turetu greitai tokios knygos ir vertimas atsirasti Lietuvoje..o gal kas jau mate kazka panasaus????

yra ir UK tokia knyga-pradžiamokslis. Kaštavoja 10 svarų. Galiu sužinot pavadinimą-vistiek turi pažįstamų ten lotuliukas.gif paprašysi, kad nupirktų. O kad Lt greit bus, abejoju.

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 03 03, 14:00)
ačiū, smėlioAudra 4u.gif
reikės pabandyti tų burbuliukų nusipirkti, nes žiūriu, kad su tais "vamzdeliais" nelabai gražiai kažkaip išeina ax.gif

aš dar paskui dedu spaustukų paslepėjus, nes vien spaustukas negražiai atrodo.. Spec replytes užspaudimui neseniai įsigijau, tai labai patenkinta thumbup.gif
O tos apsaugėlės troseliui kur smėlioaudra įdėjo tikrai geras dalykas, pritariu...
Atsakyti
Aš kažkaip nuo auskarų pradėjau, juos daugiausia ir gaminu ax.gif o va sugalvojau, kad reik komplektukus, tai domiuosi kokių čia detalių įsigyt, kad darbeliai išbaigti ir tvarkingi atrodytų blush2.gif
Atsakyti