Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

EditaR reikia deti tik padarius puse to rutuliuko, nes veliau jau niekaip neikisi smile.gif As nedejau nieko i vidu, tik su valu praejau dar karta per karoliukus, ir tada jis tvirtesnis buna.O jei karoliukai didesni, tai manau galima su 0,3 mm valu verti smile.gif
Atsakyti
tai tą ką nors reikia ten dėti veriant, kaip aš suprantu.. ax.gif kai pusę suveri turbūt..nu kol telpa dar blush2.gif smile.gif
Papildyta:
cha, abi tuo pačiu metu patart sugalvojom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Kiek auksarankes skaiciau ta tema, tai svarbiausia gerai vala itempt veriant burbuliukus .O jei jau burbulas didelis, tada deti i vidu, kad tvirtesnis butu smile.gif
Atsakyti
As i maziuka nieko nedeu, i dideli idedu, nes tada lenvai vienas osnas isispaudzia i vidu blush2.gif
Atsakyti
hm hm hm , nu bandysiu.
O dar gal cia ne i tema (kaip tos dvi blondines lotuliukas.gif ), bet norejau paklausti ar uzsisakot internetu karoliukus? tiek daug tu saitu, pati pirma kart uzsisakinejau is hoberos. Butu idomu isgirsti kitu patirti. Gal kur pigiau dar kas zino?
Atsakyti
EditaR, matau, esi klaipėdietė.
Ar žiūrėjai www.tavokaroliukai.lt (Klaipėdoje) ir www.karoliai.com (Kretingoje) puslapius?
Juk lengviau nueiti (nuvažiuoti) ir gyvai pačiupinėjus nusipirkti. smile.gif Ir už pašto išlaidas kelis lt sutaupysi. tongue.gif
Atsakyti
As uzsisakineju. Labai patogu, kai salta, nors kai silciau, tai man malonumas po parduotuves paslankiot blush2.gif

Puslapiu tikrai labai daug, nenoriu daryti cia reklamos, beto nesu is visu parduotuviu uzsisakinejus, bet jei nori, galiu i a.z. parasyti, kurios man paciai labiausiai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Manau, kad rekomenduodamos nedarom jokios reklamos. Juk kiekviena peržiūrim katalogą, prieš pasirinkdama, užsisakyti, ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 26 vasario 2009 - 19:01
As buvau kelis kartus uzsisakius tavokaroliukai.lt, ir pirma, ir antra karta nusivyliau labai.O patiko ir dabar pagrinde is ten uzsisakineju, tai perliukas.lt. Dar is daiwos.lt uzsisakiau irgi prekes nenuvyle smile.gif
O kai yra rekomenduojama, viena kita el. parduotuve , pradedi lyginti kainas ir matai kur kokia pasiula smile.gif
Atsakyti
EditaR paklausė apie karoliukus. Supratau iš jos posto, kad tai stiklo karoliukai. ax.gif O tavokaroliukai.lt tikrai jų pasirinkimas gana didelis. Tik tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 02 26, 20:09)
As buvau kelis kartus uzsisakius tavokaroliukai.lt, ir pirma, ir antra karta nusivyliau labai.

gal išduosi paslaptį, dėl ko būtent nusivylei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 26, 21:25)
gal išduosi paslaptį, dėl ko būtent nusivylei? ax.gif

Akmenuku skylutes nuskaldytos, citrinas kur turi buti apvalus tai deformuotas , tigro akies karoliukai su daug smulkiu skyluciu, kaip koretas, vnz daug broko Galvojau siusti atgal, bet vaikas susirgo, nebuvo kaip...daugiau is ten neuzsakinesiu ir tiek
Atsakyti