EditaR reikia deti tik padarius puse to rutuliuko, nes veliau jau niekaip neikisi As nedejau nieko i vidu, tik su valu praejau dar karta per karoliukus, ir tada jis tvirtesnis buna.O jei karoliukai didesni, tai manau galima su 0,3 mm valu verti
tai tą ką nors reikia ten dėti veriant, kaip aš suprantu.. kai pusę suveri turbūt..nu kol telpa dar
Papildyta:
cha, abi tuo pačiu metu patart sugalvojom
Papildyta:
cha, abi tuo pačiu metu patart sugalvojom
Kiek auksarankes skaiciau ta tema, tai svarbiausia gerai vala itempt veriant burbuliukus .O jei jau burbulas didelis, tada deti i vidu, kad tvirtesnis butu
As i maziuka nieko nedeu, i dideli idedu, nes tada lenvai vienas osnas isispaudzia i vidu
hm hm hm , nu bandysiu.
O dar gal cia ne i tema (kaip tos dvi blondines ), bet norejau paklausti ar uzsisakot internetu karoliukus? tiek daug tu saitu, pati pirma kart uzsisakinejau is hoberos. Butu idomu isgirsti kitu patirti. Gal kur pigiau dar kas zino?
O dar gal cia ne i tema (kaip tos dvi blondines ), bet norejau paklausti ar uzsisakot internetu karoliukus? tiek daug tu saitu, pati pirma kart uzsisakinejau is hoberos. Butu idomu isgirsti kitu patirti. Gal kur pigiau dar kas zino?
EditaR, matau, esi klaipėdietė.
Ar žiūrėjai www.tavokaroliukai.lt (Klaipėdoje) ir www.karoliai.com (Kretingoje) puslapius?
Juk lengviau nueiti (nuvažiuoti) ir gyvai pačiupinėjus nusipirkti. Ir už pašto išlaidas kelis lt sutaupysi.
Ar žiūrėjai www.tavokaroliukai.lt (Klaipėdoje) ir www.karoliai.com (Kretingoje) puslapius?
Juk lengviau nueiti (nuvažiuoti) ir gyvai pačiupinėjus nusipirkti. Ir už pašto išlaidas kelis lt sutaupysi.
As uzsisakineju. Labai patogu, kai salta, nors kai silciau, tai man malonumas po parduotuves paslankiot
Puslapiu tikrai labai daug, nenoriu daryti cia reklamos, beto nesu is visu parduotuviu uzsisakinejus, bet jei nori, galiu i a.z. parasyti, kurios man paciai labiausiai patiko
Puslapiu tikrai labai daug, nenoriu daryti cia reklamos, beto nesu is visu parduotuviu uzsisakinejus, bet jei nori, galiu i a.z. parasyti, kurios man paciai labiausiai patiko
Manau, kad rekomenduodamos nedarom jokios reklamos. Juk kiekviena peržiūrim katalogą, prieš pasirinkdama, užsisakyti, ar ne.
As buvau kelis kartus uzsisakius tavokaroliukai.lt, ir pirma, ir antra karta nusivyliau labai.O patiko ir dabar pagrinde is ten uzsisakineju, tai perliukas.lt. Dar is daiwos.lt uzsisakiau irgi prekes nenuvyle
O kai yra rekomenduojama, viena kita el. parduotuve , pradedi lyginti kainas ir matai kur kokia pasiula
O kai yra rekomenduojama, viena kita el. parduotuve , pradedi lyginti kainas ir matai kur kokia pasiula
EditaR paklausė apie karoliukus. Supratau iš jos posto, kad tai stiklo karoliukai. O tavokaroliukai.lt tikrai jų pasirinkimas gana didelis. Tik tiek.
QUOTE(iewuxi @ 2009 02 26, 20:09)
As buvau kelis kartus uzsisakius tavokaroliukai.lt, ir pirma, ir antra karta nusivyliau labai.
gal išduosi paslaptį, dėl ko būtent nusivylei?
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 26, 21:25)
gal išduosi paslaptį, dėl ko būtent nusivylei?
Akmenuku skylutes nuskaldytos, citrinas kur turi buti apvalus tai deformuotas , tigro akies karoliukai su daug smulkiu skyluciu, kaip koretas, vnz daug broko Galvojau siusti atgal, bet vaikas susirgo, nebuvo kaip...daugiau is ten neuzsakinesiu ir tiek