Vieno metro
Yra parašyta:
Aprašymas: Kaina 1 metro
QUOTE(vikuti @ 2009 02 16, 01:17)
Ačiū. O kuo skiriasi tie, kurie rašo, kad skirti svarovskiams?
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Sveikutes,
esu naujoke sioje srityje, bet bandau ismokt nauju suptilybiu ir isilieti i jusu gretas.
cia mano darbelis is raudonu koralu, stiklo perliuku, ir matiniu stiklo karoliuku.
esu naujoke sioje srityje, bet bandau ismokt nauju suptilybiu ir isilieti i jusu gretas.
cia mano darbelis is raudonu koralu, stiklo perliuku, ir matiniu stiklo karoliuku.
sveika, užsikrėtus karoliukų manija
dailus derinukas man labiausiai patiko apyrankė, o auskarų tai galus būčiau atskirai kabėt palikus (jei aiškiai pasakiau čia )
dailus derinukas man labiausiai patiko apyrankė, o auskarų tai galus būčiau atskirai kabėt palikus (jei aiškiai pasakiau čia )
Kaip fainiai, kad galima drasiai jaustis zalia ir klausti
Noriu labai labai suzinoti , kaip yra taip graziai supinami karoliukai i vien plokstuma. na suprantu su vielute prakisineja, bet gal zinto kur galima rasti aiskiu schemu?
Ir dar nelabai man gaunas su tais graziais karoliuku burbuliukais. Kaip mergaites darosi? Bandau bandau bet kazkaip vis kas nors kitakas man iseina bet ne rutuliukas
Noriu labai labai suzinoti , kaip yra taip graziai supinami karoliukai i vien plokstuma. na suprantu su vielute prakisineja, bet gal zinto kur galima rasti aiskiu schemu?
Ir dar nelabai man gaunas su tais graziais karoliuku burbuliukais. Kaip mergaites darosi? Bandau bandau bet kazkaip vis kas nors kitakas man iseina bet ne rutuliukas
As ta burbuliuka meginau perprasti turbut kiek maziau nei metus, kol galiausiai pamaciau, kad cia elementariausiai besikartojantis vienas elementas .
Pabandyk pasiskaitineti cia:
http://www.auksarank...topic.php?t=289
17psl, bet yra labai vertingu patarimu
O pirmieji auskariukai . Gal pabandyk i kokia programa isikelti nuotrauka ir su raudonu teptuku (valu) pameginti pavedzioti po karoliukus, gal saus kokia ideja
Pabandyk pasiskaitineti cia:
http://www.auksarank...topic.php?t=289
17psl, bet yra labai vertingu patarimu
O pirmieji auskariukai . Gal pabandyk i kokia programa isikelti nuotrauka ir su raudonu teptuku (valu) pameginti pavedzioti po karoliukus, gal saus kokia ideja
Aciu tau L.o.v.e Paziurejus i ta puslapiuka man iskart apsisviete, bandysiu, o to velnias zino kiek as cia buciau bandzius ACIU
Vienspalvis burbuliukas gaunasi, o vat tie kur is dvieju spalvu niekaip, puse padarau ir viskas , ardau bandau, ir vis tiek nesigauna.
pradėjot čia apie tuos burbuliukus šnekėt, tai ir aš susigundžiau
mažų karoliukų tiek neturėjau, tai pasiemiau 8 mm perliukus, grynai pabandymui
ir pavyko iš antro karto.
nesidemonstruosiu dabar, nes jokio grožio ten nėra bet schemutę perpratau, tai gal kur kada pritaikysiu dariau pagal šita:
burbuliukas
mažų karoliukų tiek neturėjau, tai pasiemiau 8 mm perliukus, grynai pabandymui
ir pavyko iš antro karto.
nesidemonstruosiu dabar, nes jokio grožio ten nėra bet schemutę perpratau, tai gal kur kada pritaikysiu dariau pagal šita:
burbuliukas
Jo tie burbuliukai tikrai veza Man ir siaip ne taip gavos, fainutis, tik iskilo klausimas kazin kaip ten i ta tuscia viduriuka dar kanors ikist