As irgi naujoke, bet dar nedristu parduoti, kadangi kilputes reikia tobulint...nors jau turiu pirkeju, kurios yra uzsisakiusios is manes auskariukiu.Esu pardavus apyrankes vertas ant troselio, na joms dideliu mokslu nereikia , tik spaustukus gerai uzspaust
QUOTE(iewuxi @ 2009 02 08, 21:45)
As irgi naujoke, bet dar nedristu parduoti, kadangi kilputes reikia tobulint...nors jau turiu pirkeju, kurios yra uzsisakiusios is manes auskariukiu.Esu pardavus apyrankes vertas ant troselio, na joms dideliu mokslu nereikia , tik spaustukus gerai uzspaust
as auskarus padariau, tai patiko ir iskart nupirko pazistamos,kilputes jau ismokau tik replytes netokias nusipirkusi esu, tai uzsisakiau is daiwos.lt,bandysiu apyranke daryti rytoj
na, jei klientams tinka tavo padaryti darbeliai, tai puiku svarbu, kad visi patenkinti
nors aišku vėliau tai labai matysis kokybės skirtumas tarp pirmųjų ir vėlesnių darbelių
nors aišku vėliau tai labai matysis kokybės skirtumas tarp pirmųjų ir vėlesnių darbelių
QUOTE(Rasutele @ 2009 02 08, 20:56)
QUOTE(saulyte2 @ 2009 02 08, 21:41)
as irgi naujoke dar, padariau auskarus ir jau pardaviau,jei gerai padaryti tai ir manau kad gali parduoti
QUOTE(iewuxi @ 2009 02 08, 21:45)
Rasutele, i mano klausimą užduotą tau labai gerai atsakė iewuxi postas.
Žinau tą jausmą, kai iš pažįstamų kažkas ima "meistrauti", bet tas meistras tegul pirma įgauna įgūdžių, kad darbeliai būtų nepriekaištingi. Labai liūdna, kai ir prekyboje jau atsiranda dirbinių, kurie padaryti bele kaip. Nežinau, kas juos perka, bet gal ir perka...
Sorry, bet aš ne už pigumą, o už stilingus, išbaigtus darbus. Ir siūlyčiau lygiuotis į geriausius.
na taip
bet tu juk mano kilpučių nematei , nežinai kokios pas mane jos
beje , pas mane kilputės
jau tuiru pardavusi 10 darbelių , visi jie su kilputėm , nei iš vieno kliento dar negirdėjau kritikos
beje kilputes papuošalui darau tiek kartų iki kol gaunasi graži
belenkokių darbelių nepardavinėju
bet tu juk mano kilpučių nematei , nežinai kokios pas mane jos
beje , pas mane kilputės
jau tuiru pardavusi 10 darbelių , visi jie su kilputėm , nei iš vieno kliento dar negirdėjau kritikos
beje kilputes papuošalui darau tiek kartų iki kol gaunasi graži
belenkokių darbelių nepardavinėju
Nemoku ikelti nuotrauku...turiu tik nuoroda...jei kam idomu paziurekit...as dar tik pradedanti, bet taip pat nemazai pardaviau... http://public.fotki..../palydkime-iem/
Garbanele, šaunūs darbeliai
pasirodysiu ir aš
pasirodysiu ir aš
Oj, Rasutele, po kokiu metu suprasi, kaip tu smarkiai klydai... Manigi atrode, kad mano pirmieji darbeliai tobuli, bet dabar ziurint - nu geda man del ju
Neskalpuok tiktais manes, bet pagal nuotrauka kuria idejai, tai man atrodo, kad iki pilnos koybes ir isbaigtumo, oj, kaip dar toli . Klientai niekada nesiskundzia del nekruopstaus darbo, nes jiems atrodo, kad taip turi buti.
Neskalpuok tiktais manes, bet pagal nuotrauka kuria idejai, tai man atrodo, kad iki pilnos koybes ir isbaigtumo, oj, kaip dar toli . Klientai niekada nesiskundzia del nekruopstaus darbo, nes jiems atrodo, kad taip turi buti.
Aciu mergaites, kad nepatingejot pasiziureti...ir ivertinti... As savo pirmuju darbeliu jau gedijuosi, kilpos kaip kobiniai, tai dazniausiai juos ne parduodu, o padovanoju...nu geda imti pinigelius...nezinau...
Doviles auskariukai nuostabus, man patinka nesenstanti klasika...
Doviles auskariukai nuostabus, man patinka nesenstanti klasika...