Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

As irgi naujoke, bet dar nedristu parduoti, kadangi kilputes reikia tobulint...nors jau turiu pirkeju, kurios yra uzsisakiusios is manes auskariukiu.Esu pardavus apyrankes vertas ant troselio, na joms dideliu mokslu nereikia , tik spaustukus gerai uzspaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 02 08, 21:45)
As irgi naujoke, bet dar nedristu parduoti, kadangi kilputes reikia tobulint...nors jau turiu pirkeju, kurios yra uzsisakiusios is manes auskariukiu.Esu pardavus apyrankes vertas ant troselio, na joms dideliu mokslu nereikia , tik spaustukus gerai uzspaust  smile.gif

as auskarus padariau, tai patiko ir iskart nupirko pazistamos,kilputes jau ismokau tik replytes netokias nusipirkusi esu, tai uzsisakiau is daiwos.lt,bandysiu apyranke daryti rytoj ax.gif
Atsakyti
aš visas replytes pirkau senukuose , nesigailiu man jos tinka
stakles padarė vyras
adatas pirkau maximoj
žodžiu po kolkas visko užtenka
o iš manes tai jau nemažai nupirko darbelių tongue.gif
nors dar tik pradedu , bet jau turiu 5 tikrai dėmesio vertus klientus thumbup.gif
Atsakyti
na, jei klientams tinka tavo padaryti darbeliai, tai puiku wink.gif svarbu, kad visi patenkinti drinks_cheers.gif
nors aišku vėliau tai labai matysis kokybės skirtumas tarp pirmųjų ir vėlesnių darbelių smile.gif
Atsakyti
na kokybė manau nepakis schmoll.gif
tik darbelių sudėtingumas gali pakisti
dabar gaminu nesunkius o vėliau manau gaminsiu vis sudėtingesnius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 02 08, 20:56)
žinoma , kodėl gi ne ?  g.gif
o kas negerai , kad negalėtu pirkti ?

QUOTE(saulyte2 @ 2009 02 08, 21:41)
as irgi naujoke dar, padariau auskarus ir jau pardaviau,jei gerai padaryti tai ir manau kad gali parduoti  mirksiukas.gif

QUOTE(iewuxi @ 2009 02 08, 21:45)
As irgi naujoke, bet dar nedristu parduoti, kadangi kilputes reikia tobulint...nors jau turiu pirkeju, kurios yra uzsisakiusios is manes auskariukiu.Esu pardavus apyrankes vertas ant troselio, na joms dideliu mokslu nereikia , tik spaustukus gerai uzspaust  smile.gif

Rasutele, i mano klausimą užduotą tau labai gerai atsakė iewuxi postas. mirksiukas.gif
Žinau tą jausmą, kai iš pažįstamų kažkas ima "meistrauti", bet tas meistras tegul pirma įgauna įgūdžių, kad darbeliai būtų nepriekaištingi. Labai liūdna, kai ir prekyboje jau atsiranda dirbinių, kurie padaryti bele kaip. doh.gif Nežinau, kas juos perka, bet gal ir perka... unsure.gif
Sorry, bet aš ne už pigumą, o už stilingus, išbaigtus darbus. 4u.gif Ir siūlyčiau lygiuotis į geriausius. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dikaa: 09 vasario 2009 - 08:26
na taip
bet tu juk mano kilpučių nematei , nežinai kokios pas mane jos
beje , pas mane kilputės thumbup.gif
jau tuiru pardavusi 10 darbelių , visi jie su kilputėm , nei iš vieno kliento dar negirdėjau kritikos
beje kilputes papuošalui darau tiek kartų iki kol gaunasi graži
belenkokių darbelių nepardavinėju schmoll.gif
Atsakyti
Nemoku ikelti nuotrauku...turiu tik nuoroda...jei kam idomu paziurekit...as dar tik pradedanti, bet taip pat nemazai pardaviau... http://public.fotki..../palydkime-iem/
Atsakyti
Garbanele , labai gražūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Garbanele, šaunūs darbeliai thumb_yello.gif
pasirodysiu ir aš 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Oj, Rasutele, po kokiu metu suprasi, kaip tu smarkiai klydai... Manigi atrode, kad mano pirmieji darbeliai tobuli, bet dabar ziurint - nu geda man del ju blush2.gif

Neskalpuok tiktais manes, bet pagal nuotrauka kuria idejai, tai man atrodo, kad iki pilnos koybes ir isbaigtumo, oj, kaip dar toli blush2.gif . Klientai niekada nesiskundzia del nekruopstaus darbo, nes jiems atrodo, kad taip turi buti.
Atsakyti
Aciu mergaites, kad nepatingejot pasiziureti...ir ivertinti... As savo pirmuju darbeliu jau gedijuosi, kilpos kaip kobiniai, tai dazniausiai juos ne parduodu, o padovanoju...nu geda imti pinigelius...nezinau...
Doviles auskariukai nuostabus, man patinka nesenstanti klasika... wub.gif
Atsakyti