Sveikos darbstuolytes, noreciau vieno klausimuko, jau kaip ir ismokau biserio verinukus nerti, bet internete pamaciau vienus auskariukus
va tokius ir niekaip neisivaizduoju kaip cia jie padaryti? gal kuri nors zinotumete ir padetumete man? jie cia nerti su vaseliu? ar verti kitokiu budu? nes niekaip neiseina, kaip graziai tie karoliukai cia suguldyti..turiu tokiu paciu formos, deja neismastau kaip pasidaryti tokius auskariukus
ign@siux, mėgink paklausti darbelio autorės. Nemanau, kad čia nerta vašeliu.
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 05, 13:36)
ign@siux, mėgink paklausti darbelio autorės. Nemanau, kad čia nerta vašeliu.
Niu as irgi galvoju kad tai ne vaselis,o ir autores nera, va is kokio puslapiuko as juos nusiziurejau tikra mistika kaip jie cia susukti, gal kokia senbuve ypac gerai mokanti daryti biseri gal zinotu bent nuo ko pradeti?
http://images.google...ttp...m=1&hl=lt
Ign@siux pabandyk dar auksarankese paklaust, ten gal atsiras zinanciu kaip tai daroma...Man pirma mintis buvo, kad cia zguto principu daroma
sveikos, mamytės ir ne tik noriu prisijungti prie Jūsų būrio visai neseniai užsikrėčiau papuošalų liga:) ir noriu savo pirmuosius darbelius pasirodyt;) gal labiau įgudusios nei aš galėtų pakomentuoti?
Neskubėk pardavinėti Pamatysi, geriau patobulėk.
QUOTE(Lady Rose @ 2009 02 07, 14:14)
Neskubėk pardavinėti Pamatysi, geriau patobulėk.
na o kodėl negaliu pardavinėti , jau nemažai pardaviau jokių nusiskundimų negirdėjau
klientų ratas didėja , jau gaminu pagal užsakymus
Pepe Ilgakojine tie zydri super, labai grazus auskariukai, o raudoniems patarciau ant galo nedaryt kilputes, nes truksta uzbaigimo, ir kiek esu perskaicius info, visur pataria deti arba su bumbuliuku arba vinutes tipo O nuotrauku pateikimas tai ( cia mano nuomone, nors pati nesenai pradejau gaminti papuosaliukus, bet info prisiskaicius laaaaaaaabai daug )
iewuxi, ačiū už patarimą dėl raudonų auskariukų. iš tikro, pažiūrėjau, gal ir gražiau ten būtų be kilpelės ir labai smagu, kad nuotraukos patiko
aš pati irgi kol kas daugiau teorinių nei praktinių žinių turiu
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 07, 16:02)
iewuxi, ačiū už patarimą dėl raudonų auskariukų. iš tikro, pažiūrėjau, gal ir gražiau ten būtų be kilpelės ir labai smagu, kad nuotraukos patiko
Pas mane irgi daugiau teorijos nei praktikos.O su kokia programele nuotraukas tvarkai ?
iewuxi, su photoshopu nuotraukytes tvarkau;)