Įkraunama...
Įkraunama...

pastoti geriant kontraceptikus

Sakoma, kad geraint laiku ir tvarkingai kontraceptines pastoti beveik neimanoma, taciau kita statistika teigia, kad 1 is 1000 pastoja...
jau puse metu geriu kontraceptikus, pakolkas negaliu pastoti (noreciau, taciau salygos neleidzia) huh.gif taciau vis nuolat baiminuosi, mane ta baime, kad pastosiu persekioja, ivaro kazkoki stresa...pirmiausia bijau pacio pastojimo fakto-jei pastosiu geriant kontraceptines, ar tai vaikiukui nepakenks, visgi dauguma sako,kad norint jau pastoti reikia padaryti pertrauka, kad organizmas isivalytu nuo vaistu
o beje...geriu Novynette 21 diena,paskui 7 dienas pertrauka,per kurias kraujuojama..o jeigu per tas 7 dienas kraujas nepasirodo ar tai jau nestumo pozymis, kad menesiniu nebera...
as nelabai suprantu ar tas 7 dienas kai negeriu kontraceptiku galima traktuoti kaip menesines...
tiek daug neaiskiu klausimu,nesu as labai informuota sioje srityje sad.gif
Atsakyti
Manau 1 is 1000 tai labai maza galimyb, kad pastosi.
As pati geriu, (kolkas vaikiuko nenorim), bet jokiu baimiu neturiu tongue.gif
Atsakyti
manau, kad ir man reiketu nusiraminti, manau, kad visos problemos mano psichologijoje...
taciau yra viena beda-as daznai sergu-daznai galva skauda ir siaip esu gana silpnos sveikatos...geriu ivairiu skausma malsinanciuju ir siaip...uztat bijau kad veikdami su kitais vaistai tie kontraceptikai nesuveiks... blink.gif
noriu vaikucio, tiesiog kliedziu....noriu,bet....tik nuo balandzio pradesiu dirbt, taupysim su draugu (vadinu ji vyreliu) pinigus vestuvems thumbup.gif
kazin kaip tie vaistai saveikauja su kontraceptikais?
Atsakyti
as profilalktiskai kazkur kas 1.5 men darausi nestumo testa. Kitaip jau negaliu.
Atsakyti
Silvute, o tai taves nenervina? man jau nusibodo nerimaut? kiek galima? laukiu tu dienu kaip nezinia ko...laukdama tiesiog sustingstu kazkokiame letarge..nieko negaliu daryt tik laukiu,kada suzinosiu kad dar ne...
iseitis yra-naudotis kitomis priemonemis, bet tai manes netenkina...
noreciau atsipalaiduoti ir nerimauti, juk geriu tabletes labai tvarkingai ir super punktualiai...
Atsakyti
Na man vienas klausimas irgi ramybes neduoda. Skaiciau Cosmopolitan - kazkaip straipsnis vadinosi ko tau niekada nepasakis tavo ginekologas nes tu jo nepaklausi. ten rase, kad jei sveri daugiau negu 70 tai kontraceptiniu tableciu efektyvumas krenta iki 60 %. Vaistineje man tai paneige.
Tai tiesa ar ne? Nes nezinau ar pradeti gerti ar ne.
Atsakyti
MonaLisa, atrodo kad papasakojai mano istoriją wink.gif Aš irgi svajoju apie vaikelį, tačiau su draugu irgi dar tik planuojame vestuves unsure.gif O netyčiukas tikrai būtų ne pats maloniausias dalykas. Kažkaip labai nenorėčiau būti nuotaka su pilvu dry.gif Taigi tų dienų laukimas irgi pastoviai neišeina iš galvos, nors taip pat reguliariai naudoju tabletikes.
Atsakyti
Nu manes tai tokios paranojiskos baimes del pastojimo nekankina (tfu tfu tfu) smile.gif Geriu tuos pacius novynette jau ilga laika. Bet MonaLisa, manau, del ivairiu vaistu poveikio reiktu tau pasitarti su gydytoja. Man ramybes neduoda kitas klausimas: girdejau, kad kontraceptiku poveikis sumazeja jei vartoji vitaminus g.gif Kaip yra is tikruju?????? Nelabai noretusi tu tiketi, bet... unsure.gif
Atsakyti
Cia ne viena moteris pastojo siame forume naudodama kontraceptines tabletes. blink.gif
Atsakyti
Iš tų pastojusių geriant KT rašė, kad jos tuo pačiu metu vartojo stiprius vitaminus.

Kai aš gėriau KT apie tris metus, nė minties apie galimą pastojimą nebuvo.

Turbūt kad pastot geriant KT, tai turi paveikt kitos medžiagos ir plius - dar vyras ir moteris turi būti labai vaisingi, kad jų vaisingumas pramuštų tą naudojamą apsaugą.
Atsakyti
Vilmux. regis ir tavo zodziuose tarsi nuskambejo mano istorija huh.gif mes regis panasioje situacijoje...o as nuo balandzio dar ir pradedu dirbti, taip kad pastojusi nebuciau net 6 men isdirbusi,kad paskui galeciau gauti pasalpa sad.gif
o del vaistu saveikos su kontraceptikais.... kreipiausi i puslpio www.kontracepsija.lt konsultacija el.pastu...gavau atsakyma kad mano paminetu vaistu saveika su KT ...nezinoma blink.gif vienu zodziu nieko naujo ir iaskaus-ta pati aklaviete.....
kazkur gidejau kad myletis pavojingiausa paciame viduryje tu vartojamu tableciu 21 dienos laikotarpyje- tai kaip suprantu tos 9,10,11 dienos pavojingiausios, tai tada galetumem ir labiau pasisaugot...
ai...kas cia zino kaip... dry.gif
Atsakyti
O aš pastojau gerdama kontraceptines. Negalėjau patikėti, man buvo šokas. Draugas (dabartinis vyras) pasiūlė nusipirkt testą, o aš iki paskutinės minutės (iki teigiamų testo parodymų) juokiausi ir kartojau kaip užsikirtusi plokštelė, kad tai neįmanoma. Kai jau susitaikiau su ta mintim, kad turėsim vaikutį, pradėjau domėtis, ar toks pradėjimas jam nepakenks. Bet aiškaus atsakymo taip ir neradau. Visur buvo parašyta maždaug taip - labai neigiamo poveikio nepastebėta, neištirta ir pan. Žodžiu, atrodė, kad ši sritis iki galo neišnagrinėta. O kai paklausiau savo daktarės, ar vaisiui tokie vaistai nepakenks, ji su pasibaisėjimu paklausė, ar pastojusi ir toliau vartojau vaistus. O iš kur aš galėjau sužinot, kad laukiuosi, nesuvartojusi mėnesiui skitos dozės...
Tačiau rodos viskas OK. Augustei tuoj 9 mėn, ji žvali, sveika ir t.t. O aš, beje, labai laiminga mama smile.gif
Atsakyti