Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

QUOTE(Garbane25 @ 2009 01 07, 17:00)
o vat is sito kersijimo niekada neisausgiu as, visada einu i kita lova...

aš irgi einu blush2.gif bet tai darydama taip blogai jaučiuosi, kad aišku, jog ne jį, o save baudžiu doh.gif
Atsakyti
kai susipykau del jo draugu kurie vede ji is kelio ,tai atkersydama istryniau visus jo tu pagerintu draugu telefono numerius tease.gif
Atsakyti
Kersyti negerai, bet visi tai darom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visada Niekada @ 2009 03 09, 12:31)
Kersyti negerai, bet visi tai darom  lotuliukas.gif

darom darom ,nes kartais tai butina lotuliukas.gif
Atsakyti
Nekersiju,bandau parodyti, kad pykstu, bet nesigauna, nes visad pradedu sypsotis arba juoktis, kai jis pradeda meilikauti. Neatsilaikau blush2.gif Bet reiktu ismokt pakersyti, nes visai nebesusigaudo ka negerai daro. doh.gif
Atsakyti
blogiausia ką galiu padaryti - nekelti telefono ragelio ir neatsakyti į sms kokį pusdienį.. na maksimum dieną, kai labai labai pykstu.. ir nekalbėti..
Atsakyti
jei susipykstam, tai greit ir susitaikom, kadangi pradeda mane juokint ir kai nusisypsau ir bandau nuslepti, kad nusisypsojau, jis pamato ir sako: CHAaaa nusijuokei... tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Kažkada labai senai. Išėjo jis pas kaimyną į gimtadienį. Aš tiesiog neturėjau jokio noro eiti su juo, bet pikta patapo, jog jis visgi drįso mane palikt verysad.gif Aišku, muzika groja, jei vištą ėda alum užsigerdami ir balkone žvejybinius niuansus aptarinėja per visą namą. Paskambinau policijai ir pranešiau, jog ten ir ten triukšmauja mano kaimynai. Man neduoda miegoti. Pareigūnai atvažiavo, balius pritilo.. jis tą įvykį prisimena iki šiol ir vis garsiai pamąsto, kas ten per bjuari kaimynė policiją ant kojų pakėlė lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2009 01 16, 21:53)
pamenu ir savo kersta .... kai grizo girtas.. PASLEPIAU jo mobilke..turejo toookia kruta...toookia kruta, ir nauja uz kuria kelis gabalus suplojes buvo  thumbup.gif  patikekik kaip jis del to parinosi, kaip pergyveno, net baldus namie pradejo stumdineti, o as ijungusi ramiaka viduje zvengiu....  visa menesi jam jos neatidaviau  wink.gif  wink.gif  Pas ji yra mada: isvaziuoju kur: grysiu po valandos...praeina 2-3 val. nera dar, skambini - telefono niekada nekelia...o ir pats nepaskambina

Kita karta (manasis futbolistas -  organizuoja megejiskas komandas ir dalyvauja varzybose ir pan.) kai jau "nusibodo" jo  savaitgaliniai futbolo susiejimai, kurie baigiasi gerais tusiukais....sukarpiau visa jo futbolo apranga...ne i skutelius, bet toookiom graziom isilginemis ikarpomis  thumbup.gif Zinoma supyko...bet darbas jau padarytas ...
Tada tikrai netalaike jau nervai... buvome pragyvene kartu jau 6 metus, is kuriu 3 savaitgaliai !!!  per menesi ir 2 darbo dienos - praleidziami tik futbole.

sakyciau reikia arba ...skyrybu arba...gero psichologo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepžiedis @ 2009 03 13, 17:37)
Kažkada labai senai. Išėjo jis pas kaimyną į gimtadienį. Aš tiesiog neturėjau jokio noro eiti su juo, bet pikta patapo, jog jis visgi drįso mane palikt  verysad.gif  Aišku, muzika groja, jei vištą ėda alum užsigerdami ir balkone žvejybinius niuansus aptarinėja per visą namą. Paskambinau policijai ir pranešiau, jog ten ir ten triukšmauja mano kaimynai. Man neduoda miegoti. Pareigūnai atvažiavo, balius pritilo.. jis tą įvykį prisimena iki šiol ir vis garsiai pamąsto, kas ten per bjuari kaimynė policiją ant kojų pakėlė  lotuliukas.gif  cool.gif

Nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepžiedis @ 2009 03 13, 17:37)
Kažkada labai senai. Išėjo jis pas kaimyną į gimtadienį. Aš tiesiog neturėjau jokio noro eiti su juo, bet pikta patapo, jog jis visgi drįso mane palikt  verysad.gif  Aišku, muzika groja, jei vištą ėda alum užsigerdami ir balkone žvejybinius niuansus aptarinėja per visą namą. Paskambinau policijai ir pranešiau, jog ten ir ten triukšmauja mano kaimynai. Man neduoda miegoti. Pareigūnai atvažiavo, balius pritilo.. jis tą įvykį prisimena iki šiol ir vis garsiai pamąsto, kas ten per bjuari kaimynė policiją ant kojų pakėlė  lotuliukas.gif  cool.gif

lotuliukas.gif gerulis thumbup.gif
aš netyčia dingus buvau: apsipykom, tai susinervinau ir išdumiau į kaimo gludumą, o ten ryšio nėra doh.gif ... kai kitą dieną grįžau, mielasis jau vos ne komoj, o visi draugai ir giminaičiai ieško po ligonines ir kur kitur ax.gif ... kad ir kaip pykčiau, taip daugiau nesielgiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gret22 @ 2009 03 13, 23:31)
Nerealiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Zvengiau..biggrin.gif bet jus pikta moteris smile.gif juk negalima kartu su jumis visada but.. g.gif juk ne apie bobas per visa kiema per balkona snekejo. brrr. o jei gu Jums taip? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(balioonėlis @ 2009 03 14, 12:58)
lotuliukas.gif  gerulis thumbup.gif
aš netyčia dingus buvau: apsipykom, tai susinervinau ir išdumiau į kaimo gludumą, o ten ryšio nėra doh.gif ... kai kitą dieną grįžau, mielasis jau vos ne komoj, o visi draugai ir giminaičiai ieško po ligonines ir kur kitur ax.gif ... kad ir kaip pykčiau, taip daugiau nesielgiu 4u.gif

Butent!!! Juk taip visiskai infarkta galima gaut.kad ir kaip susipke.. doh.gif
Atsakyti