Va, atsivežė mano draugas mane pas savo tėvus..Šventėms..Tėvai į kaimą išvažiavo, namai tušti..Svetimas miestas..Jis pareiškė, kad į garažą nori eiti pasikrapštyti..aš paniurzgėjau, bet jis sako - žurnalų krūvą atsivežei, plius telikas yra, egzui mokykis...

Veiklos pilna..O be to - juk reikia turėti savų pomėgių, kitaip žmonės būdami kartu gali uždusti, reikia pabūti atskirai ir pan..Na, ką, tiesą sako, išleidau..Vakarop, praėjus daugiau nei 8h vienai buvimo svetimuose namuose užsiožiavau..Kaip taip, net nepaskambina, gal man liūdna, gal gaisrą sukėliau..Taip supykau, kad išsidažiau, apsirengiau, pažiūrėjau, kur yra artimiausias prekybos centras, pasiėmiau pinigų ir eisiu..nesvarbu, kad naktis, nežinau, net į kurią pusę eit reikės

Ir kaip tyčia, besidažant akis tušu (nors naujas tušas) blakstienas sulipino net du kartus taip, kad tiesiog žiauriai atrodžiau, ėjau plaut, tada vėl dažyt ir vėl plaut..Nuojauta kuždėjo, kad tyčia čia kažkas darosi ir jis spės pareit, o aš jam neatkeršysiu...
Ir spėjo pareit, buvau su paltuku, jau ruošiausi eit..Užrakino duris, raktus paslėpė

Apsirengė, nusiprausė, užkando, tada atrakino, aš visa principuota ėjau prieky, jis pasivijo, apsikabino ir ėjom taip..juokės iš manęs, kai klausė kur einam, aš sakau į Babiloną,o kad ne į tą pusę einu- nesvarbu..
Dažnai man taip būna..Kaip kažkas sakė jau - darydavo taip, bet jau užaugo..man dar toli turbūt
Antras keršijimas - eiti į atskirą lovą miegot...Bet, dieve, kaip tuščia būną miegot atskirai...jau ilgas laikas to nebepraktikuoju...