QUOTE(Dar @ 2008 12 29, 13:28)
Visų pirma tai sveika Alfija, kur tu buvai dingus?
Kažkaip aš abejoju dėl tų šeimynų, kad jų padaugės, visdelto tai didelis, atsakingas darbas, kur kas manau daugiau atsirastų norinčių globoti vieną ar du. Man tai tų pinigų nereikia, man tiesiog nepatinka pats paskirstymo pricipas. Gal galėjo visiems globojamiems vaikams pakelti ,bet po mažiau pav. 700 litų. O dabar vaikų namuose augantiems daugiausia, dabar šeimynose nu daug paklė, o šeimose globojami liko paskutinėje vietoje. O man atrodo, šeimoje vaikui augti kaip minėjau pats priimtiniausias variantas. O dabar logiškai mąstant pagal tokį mokėjimą, tai šeima kaip ir paskutinėj vietoj. Juk kaip suprantu, tai iš šeimynos dabar išėjęs vaikas mokintis aukčiau pilnametis turėtų gauti 1040 litų kol mokinsis, o iš globėjų šeimos, tai 520 litų. Ar ne taip.
O pyktis tai tikrai manau niekas net neketina.
sveika, nugi į pirmą klasęę einu

, niekur nedingau, tiesiog mokausi

. Keturis kartus per savaitę mokausi groti ir dainuoti, paskui dar įskaitoms rengiuosi, paskui dar koncertui Kalėdiniam, o ir šiaip rašyt lygiom raidėm pasimokyt nekenkia

. Ne taip seniai SM laiko ir atsirado. Atostogos, žinote. Žinai vaikystėj jų laukiau dabar vėl.
Tai maža ką manom ar nemanom mes. Kaip toj dainoj - mažas esi ir pakeisti nieko negali

. Atsiras pykstančių, nepatenkintų tarppusavyje besiriejančių globėjų ir šeimynų turėtojų, ypačiai jei netoliese yra tokių ir kitokių, tam pačiam kaime taip sakant. Dar, tai aš tikiu kad TAU tų pinigų nereikia, ne tau ir duoda. Tavo dukrytei jų reikia, jai juos skiria. Va kur esmė. Tada turėtų tau, na kitoms suteikti kokios labdaros davėjos statusą, veiklą prilyginti labdarai ir palengvinti verslo mokesčius

. Tik tiek. Šiaip tai esu kažkur, kažkada viena ausim girdėjus, jog globos namų skaičių stipriai mažins. Iš oficialių asmenų visa tai girdėjau. Matyt vėl prasidės šeimynų steigimas, už tai jiems ir pakėlė.