Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

QUOTE(ejeva @ 2005 07 14, 21:22)
Nu va, net ir pasislėpus matosi.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Viskas ejeva, dabar nei į žmones išeit nebegalėsi, visi žinos, kas esi biggrin.gif
Atsakyti
pati aš ne gotė ,bet gotų aprangos stilius man tikrai super,gaila ,kad lietuvoj nedaug jų pamatysi,o ir gotiška muzika yra labai net nebloga,
beje mano pažystami ,kurie laiko save gotais nesibalina veido kreida ir nesidažo lūpų mėlynai,todėl bendradarbių ir padorių piliečių nešiurpina
beje, aš gatvėje (vilniuje) gal tik keletas jaunuolių gotų maciau tikrai gotiškai atrodančių, o nuėjus į kokį gotų koncertą tikrai gali pamatyti daug, vaizdas thumbup.gif

Atsakyti
Dar prisiminiau, kas link kitų "rūšių" neformalų - "Vyrų ir moterų" forume yra temelė, kurioje plepa baikerių žmonos biggrin.gif Nu ir pačios nepėsčios thumbup.gif Nors man asmeniškai būtų įdomiau "iššifruoti" esamas/buvusias forumo metalistes ar bent jau metalistų antrąsiais puses mirksiukas.gif Žinoma, ir kitos subkultūros baisiai įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Erszebeth wink.gif dar pamiršai paminėt temą, kurioj kerzai ir odiniai paltai buvo aptarti tongue.gif mano sesė šiandien mane pamatė su baltom kelnėm, ot jai šokas buvo, sako: "ėė, gotai su baltom kelnėm nevaikšto" biggrin.gif biggrin.gif Kaip vienas asmuo vienam juodam forume pasakė: "Suaugusiam žmogui kai ko tenka atsisakyti...". Tikra tiesa, dėl darbo ir pan. vis dažniau juodas spalvas keičia kitos, užtat dabar abt indiškų rūbų pasinešiau tongue.gif ir gražu ir patogu wink.gif ir prie kerzų tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 14, 21:49)
Erszebeth wink.gif dar pamiršai paminėt temą, kurioj kerzai ir odiniai paltai buvo aptarti tongue.gif mano sesė šiandien mane pamatė su baltom kelnėm, ot jai šokas buvo, sako: "ėė, gotai su baltom kelnėm nevaikšto" biggrin.gif biggrin.gif Kaip vienas asmuo vienam juodam forume pasakė: "Suaugusiam žmogui kai ko tenka atsisakyti...". Tikra tiesa, dėl darbo ir pan. vis dažniau juodas spalvas keičia kitos, užtat dabar abt indiškų rūbų pasinešiau tongue.gif ir gražu ir patogu wink.gif ir prie kerzų tinka biggrin.gif

Va tas kažkiek užknisa biggrin.gif Tu mane taip pat lazdavojai dėl ružavų basučių nuotraukoje tongue.gif Tarsi epizodiškas "laisvesnis" apsirengimas būtų jau kažkoks nusižengimas savo "įsipareigojimams". Žinoma, kad tenka visaip... Bet net ir tada bent daliai "ant kaktos" lieka parašyta, kad yra kažkas daugiau. Vedant vieną partinį renginį, mano kolega atkreipė dėmesį į stambius žiedus... ir tiesiai šviesiai demaskavo blink.gif Nors apranga buvo kaip reikiant oficiali, netgi šukuosena specialiai tam reikalui salone daryta doh.gif
Atsakyti
Nu dabar mane visos užkaposit.. bet aš NIEKAIP nesuprantu ir net nenoriu suprasti tų gotų... SORRY... bet man kažkokie išsigimėliai ir viskas... baisu net pro šalį praeit, kad ko nepadarytų..
Vis prisimenu, kai dar mokykloje mokiausi... tokios buvo dvi iš matymo žinomos panelės.. nei draugės, nei ką.. tiesiog.... gražiai rengdavosi ir t.t. O paskui žiūriu... pradėjo juodai rengtis.. plaukus juodais... nu TOKS kraupus vaizdelis... su tokiu pajuodeliu žmogumi net bendrauti nėra noro, nes toks jausmas.. kad jų visas gyvenimas juodas... smile.gif Nu čia žiauriai aš.. bet to jaučiu niekada nesuprasiu.. biggrin.gif smile.gif Man tai yra šlykštu ir visiškai nepriimtina... smile.gif
Bet turėkit omeny, kad čia tik mano nuomonė.. biggrin.gif Kurios jūs čia ir klausėte... wink.gif
Atsakyti
Vajeeeezau, kokios problemos cia gvildenamos rolleyes.gif no comment cool.gif mirksiukas.gif
davaj aptariam geriau tema; ar gotes gali buti geros motinos? ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2005 07 14, 22:20)
Nu dabar mane visos užkaposit.. bet aš NIEKAIP nesuprantu ir net nenoriu suprasti tų gotų... SORRY... bet man kažkokie išsigimėliai ir viskas... baisu net pro šalį praeit, kad ko nepadarytų..Vis prisimenu, kai dar mokykloje mokiausi... tokios buvo dvi iš matymo žinomos panelės.. nei draugės, nei ką.. tiesiog.... gražiai rengdavosi ir t.t. O paskui žiūriu... pradėjo juodai rengtis.. plaukus juodais... nu TOKS kraupus vaizdelis... su tokiu pajuodeliu žmogumi net bendrauti nėra noro, nes toks jausmas.. kad jų visas gyvenimas juodas... smile.gif Nu čia žiauriai aš.. bet to jaučiu niekada nesuprasiu.. biggrin.gif smile.gif Man tai yra šlykštu ir visiškai nepriimtina... smile.gif
Bet turėkit omeny, kad čia tik mano nuomonė.. biggrin.gif Kurios jūs čia ir klausėte... wink.gif

Vo vo, papjaus, kraują išgers, mėsą suės, o kaulus Šėtonui paaukos laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tavo baimė pagrįsta sunglasses2.gif devil.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2005 07 14, 22:22)
Vajeeeezau, kokios problemos  cia gvildenamos rolleyes.gif no comment cool.gif  mirksiukas.gif
davaj aptariam geriau tema; ar gotes gali buti geros motinos?  ph34r.gif

Ar gotės nevalgo savo vaikų? blink.gif
Atsakyti
pamiršk tas ružavas šliopkes wink.gif aš tik šiaip tongue.gif atvaryk kada savo-mano juodu skudurų susirinkt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 14, 21:30)
Ar gotės nevalgo savo vaikų?  blink.gif

kyla klausimu dar?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 14, 19:30)
Ar gotės nevalgo savo vaikų?  blink.gif

ka tik taupumo sumetimais suvalgiau unsure.gif
Atsakyti