Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

Sveikos!
Neretai gatvej pamatau tokio stiliaus jaunimo: juodi plaukai, juoda apranga, paneliu nagai ir akys nudazytos juodai ir tt. Man tai jie tokie keisti atrodo. Ir turbut tarp ju draugu "normaliu" zmoniu nera... Tik toks toki traukia ir supranta smile.gif O kaip jums tokie zmones? Kaip i juos ziurite?
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif

Ir dar vasarą su aulinukais vaikšto tongue.gif

Nenormalūs, gydyt juos reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (nugi juokauju, jei kas nesuprastų tongue.gif )

Beje, ne vien gotai juodi tongue.gif Pvz, aš ne gotė ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Tai labai normalūs žmonės thumbup.gif Lygiai taip pat galim pasakyti ant reperių ar dar kitokių... kad jie pričiuožę. Aš pati pažįstų gotus, kurie užima gan aukštas pareigas mirksiukas.gif ir tai nėra "piemenys" smile.gif gotai - čia gyvenimo būdas, stilius ar dar kaip pavadinti.... thumbup.gif O jei tau jų išvaizda nekelia pasitikėjimo, tai čia kitas reikalas. biggrin.gif biggrin.gif Visi mes kažkada buvom, o gal tebesam kažkam prijaučiantys - aš metalistams ir tiems patiems gotams tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš už ir man gražu. Tik kaip jiems vasarą juodai apsirengus niekas nešunta?????
Atsakyti
Man baisiau atrodo tos mergičkos, kurios turi rudai-juodą įdegį bei juodus plaukus, kurie jau ataugę porą cm blink.gif

O juodi žmonės...Mano jaunystėje buvo dvi kryptys- pankai ir metalistai, tai man jau niekas nebaisu. biggrin.gif
Atsakyti
Man paciai jie nei baisus, nei ka, tik kaip ir kazkas cia sake, kaip jie vasara visalaik juodi nesusunta smile.gif O dar batai tokie kerzniai ir dar ilgais aulais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 07 14, 19:06)
Man paciai jie nei baisus, nei ka, tik kaip ir kazkas cia sake, kaip jie vasara visalaik juodi nesusunta smile.gif O dar batai tokie kerzniai ir dar ilgais aulais.. smile.gif

Ko tik nepadarysi dėl įvaizdžio mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ejeva drinks_cheers.gif Aš irgi tiems patiems - ne tas žodis, kaip prijaučiu mirksiukas.gif thumbup.gif Tuoj išsiaiškinsim, kas yra kas tongue.gif

O dėl šutimo vasarą - komiškas klausimas (pamenu dar seniau viename forume iškeltą klausimą "ar odinėse kelnėse nešunta kiaušiniai?" megalol.gif ). Čia daugiau įpratimo reikalas - pagalvokit apie karius, policininkus ir panašias profesijas. Tiesa, manęs vasarą niekas į tokius nesugrūstų - man patogumas aukščiau grožio blush2.gif Žinoma, kad drabužis šiuo atveju renkamasis pagal idėjas, pomėgius, susitapatinant su bendraminčiais - tai nėra tik "stilius", tik išorė. Netgi bjauru buvo žiūrėti prieš porą metų, kai per "Fashion TV" ant podiumų vien gotikinė mada ir makijažai ėjo blink.gif Ir turguose vien prirauktos maikutės ir sijonai. Ir rankinukai fyfoms, metalu apkaustyti. Kaip prieš tai iš pankų mados buvo komercija padaryta - belekuri panikė vaikščiojo labiau sutrintais ir suplėšytais džinsais, nei kažkada ekstremaliausi pankai mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 14, 19:19)
ejeva  drinks_cheers.gif Aš irgi tiems patiems - ne tas žodis, kaip prijaučiu  mirksiukas.gif  thumbup.gif Tuoj išsiaiškinsim, kas yra kas  tongue.gif

thumbup.gif Ir mes ne pabaisos, o normal žmonės mirksiukas.gif O aš dar ir bliondinė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man šitas stilius labai patinka, nes aš mėgstu juodus rūbus. "Gotai" man atrodo apsirengę labai elegantiškai ir paslaptingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gotai toli gražu ne antžmogiai, o ganėtinai protingos bei meniškos asmenybės. Kaip jau kažkas minėjo, gotas nėra tas, kuris juodai rengiasi - tai gyvenimo stilius. Gotėmis gali būti ir blondinės su rausvomis kelnėmis bei gėlėtomis palaidinėmis, o tai kad gotai vien juodi - stereotipas, lygiai taip, kaip visi pankai su žaliom skiauterėm.

O jei jau kalbėti apie tą stereotipinį tamsių spalvų apsirengimą, man gotai visai patraukliai atrodo ir save neblogai išreiškia per madą. Lietuvoje kažkaip kukliau rengiamasi, o va kiek užsieny mačiau - pasaka. Vaikinai su šilkinėm aukštom skrybelėm vaikšto, o merginos nėriniuotas suknias iki žemės velkasi - gražu, daug gražiau nei soliarumuotos "gražuolės" su vos užpakalį dengiančiais sijonais.
Atsakyti
Tiek prirašiusi buvau, ale netas išsijungė ir vsio, viskas dingo cry.gif
tai rašau vėl
Mano bendradarbės apturėjo nemenką šoką blink.gif , kai atėjo prie zakso mus pasveikint - pabroliai (ir jiems prijaučiantys biggrin.gif biggrin.gif ) beveik visi "volosati" buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu ko norėt, kai pats jaunikis su kasom biggrin.gif biggrin.gif Dar ilgai po to prisimindavo. rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti