Megstu zalia arbata, ypac su zenseniu ir citrina, na man toks kvapnus sklindantis kvapas jos kai uzplikai

QUOTE(4love @ 2010 11 17, 21:19)
Neseniai atrdau zalia arbata su imbieru
niekad nemaniau, kad gali buti tokia skani 

O kas be ko ši arbata labai padeda kai "sustreikuoja" skrandis

isbandziau zaliaja arbata su saltalaniais..mmm,labai skani.ir tokia neatsibodus

Patinka zalioji arbata dabar labai skania arbata padovanojo drauge.
as juoda kava iskeiciau i zaliaja arbata, ir tik retais retais atvejais leidziu sau pasimegauti kavos skoniu ir kvapu.
kiekviena karta pirkdama zalia arbata stengiuosi ieskoti vis skanesnes naujesnes dar neisbandytos.

Mano pirmas puodelis gerimo po vandens buna zalia arbata
Jau nezinau kiek metu nebegeriu juodos arbatos, nebeskani ji man

sveikos, kažkada labai mėgau žaliąją arbatą, poto net negalėjau pažiūrėti į tą pusę, tikriausiai persigėriau, na o pastaruoju metu vėl atrandu žaliąją arbatą. nusipirkau labai skanios arbatos Coconut vadinasi, matosi, kad kokybišką, nes lapeliai nesmulkinti o susukti tokiais kamuoliukais, kurie išsiskleidžia, jinai yra fermentuota - ką tai reiškia, dėl plikimo kelis kartus, bandžiau keturis kartus tą pačią - skonis kažkiek keičiasi, bet vis tiek toks pats malonus. tai va, būtų įdomu sužinoti kiek kartų galima plikyti, kiek laiko - tą ligtais jau skaičiau. na žodžiu pasidalinkit patirtim, ekspertės

labai mėgstu Gurmans arbatą "Madam Batterfly", mėgstančioms žalią arbatą tikrai turėtų patikti

Megstu zalia arbata su jasminu,per diena kartais net kelis puodelius isgeriu