QUOTE(arbatos eksperte @ 2009 05 07, 11:29)
Siaip renkuosi tarp vaisiniu ir zaliu arbatu, juodos kazkaip ne prie sirdies
Neesu kategoriška ir megaujuosi tiek aromatine tiek nearomatine arbata.
Imone kurioje dirbu uzsiveze puikiu aromatiniu misiniu kur arbatos sudedamosios dalys puiki zaliava.
Dievinu arbata su kepintais ryžiais Genmaicha Fudjiyama suptilus, bet kiek keistokas skonis. Kepinti ryziai pasizymi tuo kad padeda virskininimui.
yra arbatu atliekanciu tam tikras fukcijas organizmui greitina medziagu apykaita, mazina cholesterolio kieki.
Pvz. tyrimai rodo, kad reguliariai geriant PU-erh arbata ir valgant iprasta maista, netenkama dalies svorio. Taciau ispeju si arbata ganau savito, aitroko skonio.
Busiu neidomi bet renkuosi tai kas man skanu,o ne tai kas naudinga.
Jei domina konkrecios arbatos rusys kurias rekomenduociau paragauti klauskit

Neesu kategoriška ir megaujuosi tiek aromatine tiek nearomatine arbata.
Imone kurioje dirbu uzsiveze puikiu aromatiniu misiniu kur arbatos sudedamosios dalys puiki zaliava.
Dievinu arbata su kepintais ryžiais Genmaicha Fudjiyama suptilus, bet kiek keistokas skonis. Kepinti ryziai pasizymi tuo kad padeda virskininimui.
yra arbatu atliekanciu tam tikras fukcijas organizmui greitina medziagu apykaita, mazina cholesterolio kieki.
Pvz. tyrimai rodo, kad reguliariai geriant PU-erh arbata ir valgant iprasta maista, netenkama dalies svorio. Taciau ispeju si arbata ganau savito, aitroko skonio.
Busiu neidomi bet renkuosi tai kas man skanu,o ne tai kas naudinga.
Jei domina konkrecios arbatos rusys kurias rekomenduociau paragauti klauskit

man PU-er su zemuoge ir skanu ir sveika, nes Pu-er be nieko, tai man slykstus skonis, o vat su zemuoge labai skani, o del zalios arbatos, tai nemazai esu isbandziusi, tikrai yra is ko pasirinkti

QUOTE(Simciuss @ 2009 05 07, 14:24)
"Arbatos ekspertė" -
labai skambu... Dirbu arbatų pasaulyje dvigubai ilgiau, bet taip vadintis nedrįsčiau. Vis tik arbatos pasaulis per daug gilus ir neišmatuojamas, kad galėtum vadintis ekspertu po keleto darbo metų. Kažkaip keistai čia kvepia