Ar Jūsų amorfaliai šiuo metu lauke, ar jau kambaryje?
Pas mane lauke,pasodintas i dirva,vazone pasodintus daznai uzmirstu palieti.
QUOTE(rimusia @ 2010 09 13, 10:23)
Pas mane lauke,pasodintas i dirva,vazone pasodintus daznai uzmirstu palieti.
O vėliau migdysite, ar vazone leisite augti (auginu tik pirmus metus, tai nelabai žinau, kaip elgtis )
QUOTE(jediara @ 2010 09 13, 10:46)
O vėliau migdysite, ar vazone leisite augti (auginu tik pirmus metus, tai nelabai žinau, kaip elgtis )
Kaip lapai pagelsta iskasu ir laikau sausai iki pavasario.Vasario-kovo men pradeda zydeti,kaip nuzydi pasodinu i vazonus,pradedu laistyti.Veliau pasodinu i dirva.
QUOTE(jediara @ 2010 09 13, 10:46)
Jediara, nevark tu su ja vazone.Iškasi ir pliką gumbą laikau sausai rūsyje,na kur plius 5 ir daugiau. Paskui sausio ar vasario mėn. įneši šiltai, padedi ant palangės, irgi sausai kokiame bliūdelyje ...puošniame...
Bet pas mus vėl priaugo vaikųkaip kiaušinukų, maždaug tokio dydžio. Tai aš tau atiduosiu tą pernai žadėtą "motinėlę", turėsi žiedą kad visi matytų... Jau ir taip su tom aktinidijom nesigavo...kalta... Graikiniai jau trūkinėja kevalai, bet tik dar nesprogsta ir nebyra, reik kiek palaukt. Kaip niekad jų derlius gausus, bus ir gerai pavalgyt... bet pati stratifikuosiesi, irgi duosiu, tai vienu kartu...
Ačiū, merginos už patarimus Gerai, dar viena gėlė žiemą vietos ant palangės "nereikalaus"
Fonda, nesijauskite kalta - su gulbinu taip pat "pasivedžiau"
Fonda, nesijauskite kalta - su gulbinu taip pat "pasivedžiau"
Atleiskit už kvailą klausimą:tai jie ir žydi tam bliūde? Aš tai niekaip nesulaukiu žiedų,gal kokius keturis metus
QUOTE(eliss @ 2010 09 13, 16:03)
Atleiskit už kvailą klausimą:tai jie ir žydi tam bliūde? Aš tai niekaip nesulaukiu žiedų,gal kokius keturis metus
Ar bliūde, ar ne bliūde... tiesiog pajuokavau, kad bliūdas turėtų būt gražesnis... žydi bet kur, kai žydi...mano žydi visada. Sakiau, kad NIEKO nereikia daugiau žydėjimui, tik pačio gėlės gumbo... aišku, normalios šilumos ir šviesos. Pas mane žydi ant palangės "krištolinėje vazoje"... Tik nepagalvokit, kad šiuo metu.
Ta prasme,žemėse pasodinti būna?
O gal aš ne šią gėlę turiu?Šiemet gal tik liepos gale lapai išaugo
QUOTE(eliss @ 2010 09 14, 18:43)
Ta prasme,žemėse pasodinti būna?
Gal ir ne tą? Tau geriau žinoti... Lapai ir mano gėlės išauga vėlai. Bet žydi ne lapais, bet žiedais. Tai, kur aš turiu, dar ir dar kartą pakartoju, kad žydėjimui NIEKO daugiau nereikia - tik paties gėlės GUMBO. Tai prie ko čia žemės, pasodinimas, bliūdas ar dar nežinia kas????? Nei laistyti, nei purkšti nereikia...tik pasigėrėti...
QUOTE(Fonda @ 2010 09 14, 19:37)
Sakiau, kad NIEKO nereikia daugiau žydėjimui, tik pačio gėlės gumbo...
Nuostabi žiedo spalva
Apie jos auginimą dar teks paskaityti
QUOTE(jediara @ 2010 09 15, 08:12)
Aš kaip visada, atsijungus Tik dabar pamačiau prie temos pavadinimo tokį baisų gėlytės sulyginimą - lavongėlė Tai galiu iškart pasakyti, kad ši rūšis tikrai absoliučiai jokio blogo kvapo neturi. Apskritai neturi JOKIO kvapo. Tokia visiškai kitokia, iš kaktusinių rūšies, na buvau kažkada suradusi čia jos atvaizdėlį... na va ta žiauriai dvokia pašvinkusia mėsa...