QUOTE(ingakalnis @ 2009 05 17, 18:06)
aš žiūriu nepatikimai į visokias tokias neaiškias (galbūt per mažai žinomus gamintojus)
jei nori gražaus bet natūralaus įdegio tikrai geras SB Chocolate silk, perfectly dark, ir kt.
jei nori gražaus bet natūralaus įdegio tikrai geras SB Chocolate silk, perfectly dark, ir kt.
Aš su mielu noru rinkčeusi SB bet 33lt už tris kartelius mane šiuo metu gąsdina
Gaila, kad neaiškūs aš tikėjaus jūs platinat gal iš mergaičių girdėjot atsiliepimų
QUOTE(jadzka @ 2009 05 17, 18:08)
Šito nebandžiau, bet su mentoliu man nepatinka Išvis nepatinka nei kaitinantys nei šaldantys kremai :
Va saviškiu naujuoju Hempz'u džiaugiuosi: po 2 x 10 min. soliariume jaučiuosi net labai ruda. Tiesa, aš ir taip nesunkiai įdegu, bet šito rezultatas nustebino ir nėra bjauraus solio kvapo, koks buvo po Perfectly dark ar Simply divine ar dar kelių....
Va saviškiu naujuoju Hempz'u džiaugiuosi: po 2 x 10 min. soliariume jaučiuosi net labai ruda. Tiesa, aš ir taip nesunkiai įdegu, bet šito rezultatas nustebino ir nėra bjauraus solio kvapo, koks buvo po Perfectly dark ar Simply divine ar dar kelių....
o kas yra kodėl nepatinka kokia savijauta Apie karšty, tai ir aš patyliu
o aš išbandžeu Hemp nu absoliučiai nieko o pas tave su bronzikliais jis nes aš ėmeu natūralų. Tik tiek vis gereu nei sausa odyte gultis po lempom
Nu einu 4 kartelį randas jau spalva, bet mąstau ar čia solis kaltas ar mano oda ta prasme ar lempos silpnos Paklausiu kai kitą kartelį eisiu, ns veidui tik ką nesenai keistos buvo, tai mergaitė iš kart įspėjo
Nu dar laukiu atsiliepimų apie šiuos kremukus
jadzka o gal ikeltum savo kremuko paveiksliuką