Atsiprasau, jei pasikartosiu-visos temos neskaiciau
Gal kas naudojote kojoms si kremuka?
http://www.tanforles...h...at=0&page=1
Pas mane sunkiai idega kojos, gal dar koki galite rekomenduoti-o gal tiks ir nebutinai tik kojoms.
QUOTE(shimmer @ 2009 05 04, 11:06)
Atsiprasau, jei pasikartosiu-visos temos neskaiciau
Pas mane sunkiai idega kojos, gal dar koki galite rekomenduoti-o gal tiks ir nebutinai tik kojoms.
as turiu toki, dar nebandziau, bet sia savaite isbandysiu manau ir parasysiu atsiliepimus
Zadu pradeti degintis soliariume. Gal patartumet kokius kremus uzsisakyti?
Kaip jums "Australian Gold Cheeky Brown" arba "Australian Gold Crystal I Darkest Intensifier"?
Ar koki is California Tan pasiulytumet? Kad tik neteptu drabuziu, ir kad tiktu veida tepti..
Kaip jums "Australian Gold Cheeky Brown" arba "Australian Gold Crystal I Darkest Intensifier"?
Ar koki is California Tan pasiulytumet? Kad tik neteptu drabuziu, ir kad tiktu veida tepti..
... mano drauge turi PURE SKY ... tai vienasyk pasielgiau nesaziningai ir pasinaudojau juo ... tai man labai patiko ... oda pasidare kaip silkine... labai gerai drekina... idegio labai stebuklingai nesustiprina bet matosi kazkiek ryskesnis efektas ... ... as tai kartais dar kaip vaista ji panaudoju... nes buvau taip smarkiai veida pora kartu idegus kad net mimiku nebegalejau daryt... tai juo pasitepiau ir ir jau po keliu minuciu net sypsotis galejau ... super dalykas ... bet kainavo kiek pamenu apie 120lt 360ml ... man tai brangu
as nenaudoju jokiu kremu
merginos o gal kuri turetu pabandymui parduoti kojoms krema? esu is vilniaus. buciau labai dekinga
Gal kas naudojot veidui SB Dark Desire? Šinadien nusipirkau pabandymui, įkalbėjo soliariume, nes paklausiau, ką rekomenduotų veidukui, kad geriau įrustų
Gal kas bandet is Cheers kremus soliariumui?
QUOTE(Kitty23 @ 2009 05 05, 22:05)
Gal kas bandet is Cheers kremus soliariumui?
Nebandziau, bet klausiau merginos dirbancios solike, kad nieko gero jie neduoda... bet gal melavo
QUOTE(nippe @ 2009 05 05, 23:08)
Nebandziau, bet klausiau merginos dirbancios solike, kad nieko gero jie neduoda... bet gal melavo
dar norejau paklausti ar galima tepti veida su body blush kremu? Ir ar body blush tinka kai labai sviesi oda?
QUOTE(Kitty23 @ 2009 05 05, 22:17)
dar norejau paklausti ar galima tepti veida su body blush kremu? Ir ar body blush tinka kai labai sviesi oda?
as tepiau,kai neturejau spec kremo AG FACES FACES yra Derma DArk,man atrodo efektas panasus kaip body blush'o... bet nesu tikra
QUOTE(Kitty23 @ 2009 05 05, 22:17)
Mano oda šviesi, turiu kremą su body blush, juo tepu ir veidą, ir kūną. Neperku atskiro kremo. Dabar tik kojom galvoju atskirą pirkti, nes noriu kojas įdegti nors kartą gyvenime Man atrodo, kad su body blush tikrai galima veidą tepti (bent man nieko neatsitiko), svarbiausia su tinglu netept