kokį kremą rinktis veidui? AG Crystal Faces ar SB Browning Silk? ar išvis neverta pirkt spec veidui?
man veidas lb sunkiai dega
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 05, 11:34)
kokį kremą rinktis veidui? AG Crystal Faces ar SB Browning Silk? ar išvis neverta pirkt spec veidui?
Kiek kalbėjau su panom,padariau išvadą,kad išvis neverta spec. veidui Gal atsiras,kas pasakys,kad suuuuuuuuuuper..
"Crystal Faces" tikrai čia yra naudojančių Ir man įdomūs atsiliepimai Buvau SB "Browning Silk" užsisakiusi,bet nepavyko gauti Visgi reikia viską išbandyti savo kailiu
QUOTE(♥willte♥ @ 2009 04 05, 12:28)
Kiek kalbėjau su panom,padariau išvadą,kad išvis neverta spec. veidui Gal atsiras,kas pasakys,kad suuuuuuuuuuper..
"Crystal Faces" tikrai čia yra naudojančių Ir man įdomūs atsiliepimai Buvau SB "Browning Silk" užsisakiusi,bet nepavyko gauti Visgi reikia viską išbandyti savo kailiu
As naudoju crystal face,ilgai jo man uztenka ir siaip nieko blogo negaliu pasayti,nes idegis naturalus gaunasi,nera ten bronzatu,ta del to man patinka,kad ne juodas veidas buna ir labai jau svelnus buna po to
Sveikos merginos,
atejau va pas jus su tokiu klausimu, gal kuri nors esate apie California tag produktus? Siuo metu naudoju Australian Gold Almoust Famous kremuka nu jis man bet esu isvaziavus i Danija ir cia labai populiari si firma tai net nezinau kaip tie kremukai, gal kuri esat isbandziusi? kiek pastebejau Lietuvoje labai populiarus AG ir SB produktai
atejau va pas jus su tokiu klausimu, gal kuri nors esate apie California tag produktus? Siuo metu naudoju Australian Gold Almoust Famous kremuka nu jis man bet esu isvaziavus i Danija ir cia labai populiari si firma tai net nezinau kaip tie kremukai, gal kuri esat isbandziusi? kiek pastebejau Lietuvoje labai populiarus AG ir SB produktai
pries pora metu turejau va toki kremuka
pirkau is soliarium.lt, tai nepatiko vienas dalykas, kad atsukus dangteli, matesi, kad buvo sukinetas ir galbut nupilta, nes kakliukas ismozotas ir net nesistengta nuvalyti (pastebejau tik parsinesusi i namus) tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai per juos pirkau
bet siaip pats kremukas neblogas, netepdavo rubu, greitas idegis garantuotas, tik kvapo neprisimenu...
Papildyta:
va sitas gerai drekina oda, bet kvapas uzmusantis
pirkau is soliarium.lt, tai nepatiko vienas dalykas, kad atsukus dangteli, matesi, kad buvo sukinetas ir galbut nupilta, nes kakliukas ismozotas ir net nesistengta nuvalyti (pastebejau tik parsinesusi i namus) tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai per juos pirkau
bet siaip pats kremukas neblogas, netepdavo rubu, greitas idegis garantuotas, tik kvapo neprisimenu...
Papildyta:
va sitas gerai drekina oda, bet kvapas uzmusantis
as tai kazkaip paskutiniu metu naudoju SB Ravishing. jis be bronzatu tai bent nenusiplauna idegis o seip fainas tamsu idegi duoda
Perskaičiau abi temas
kur jį galim nusipirkt?
labiausiai išgirti tarp moterų:
SB Intensiefer
SB Perfectly Dark
SB Chocolate silk
AG Crystal X arba XII
Aš pati esu turėjus AG Crystal I ir dabar turiu SB Dark Secrets, bet jau baiginėjas
man labiau patiko Crystal, įdegis gilesnis ir labai ilgai išliko, o kvapas pasakiškas, bet greit baigės kažkaip aš tą buteliuką sulaužiau, išsikrapščiau likučius, gavosi apie 15 ml, dabar veidą tepu
Dark Secrets nelabai patinka, visų pirma nepatinka švytėjimas, kuris atsiranda išsitepus, įdegis neypatingas veido negaliu tept, nes atrodo, kad kemša poras
Papildyta:
iš kur dabar tarpininkės kremus užsakynėja? tik iš www.tanforless.com?
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 20, 21:34)
šito su tingu nebandžius esu, man kojom super yra sexy legs just for legs ( ar kažkaip pan iš tonny max) matos įdegis po pirmo karto, o rankos ir visur kitur ir taip gerai dega.
kur jį galim nusipirkt?
labiausiai išgirti tarp moterų:
SB Intensiefer
SB Perfectly Dark
SB Chocolate silk
AG Crystal X arba XII
Aš pati esu turėjus AG Crystal I ir dabar turiu SB Dark Secrets, bet jau baiginėjas
man labiau patiko Crystal, įdegis gilesnis ir labai ilgai išliko, o kvapas pasakiškas, bet greit baigės kažkaip aš tą buteliuką sulaužiau, išsikrapščiau likučius, gavosi apie 15 ml, dabar veidą tepu
Dark Secrets nelabai patinka, visų pirma nepatinka švytėjimas, kuris atsiranda išsitepus, įdegis neypatingas veido negaliu tept, nes atrodo, kad kemša poras
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 08, 19:07)
Perskaičiau abi temas
joa is
www.tanforless.com
www.bestpricetanning.com
gal kuri bandet Matahari kremukus skatinancius idegi?
mane labiausiai domina Dark Sexy Legs Sensuous Creme With Bronzers
mane labiausiai domina Dark Sexy Legs Sensuous Creme With Bronzers
man irgi