Man nepatiko Crystal I ir Crystal V o Crystal X tai be abejonės geriausias.
QUOTE(kumiko @ 2009 03 12, 18:29)
o kdl nepatiko? man tai nepatinka tai su bronzantais nes noriu naturalaus idegio..
man ne rie širdies visi AG serijos, matyt todėl nes iš AG mėgstu tik crystal X ir tikrai nepasakyčiau kad su juo įdegis kažkoks išskirtinai kitoks, tiesiog oda po jo fantastiška būna.
natūralaus įdegio jei norisi tai rinkčiausi geriau kokį Chokolate Silk
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 12, 20:56)
man ne rie širdies visi AG serijos, matyt todėl nes iš AG mėgstu tik crystal X ir tikrai nepasakyčiau kad su juo įdegis kažkoks išskirtinai kitoks, tiesiog oda po jo fantastiška būna.
o kuo ta oda tokia fantastiska buna?
visų pirma - neniešti( man nuo daugumos kitų niešti), minškta ir švelni kaip po gerų kūno losijono, ir kvapo beveik jokio nėra kuris būdingas soliariumo kremams arba soliariumams.
Todėl man šis kremas puikiausiai atitinka savo kaina ( na nemoku už jį daugiau nei 180 tai apsimoka) o užtenka jo 200ml naujo man 4mėn. nes einu į savaitę kartą, du.
Todėl man šis kremas puikiausiai atitinka savo kaina ( na nemoku už jį daugiau nei 180 tai apsimoka) o užtenka jo 200ml naujo man 4mėn. nes einu į savaitę kartą, du.
QUOTE(ugne23 @ 2009 03 10, 14:08)
jop raso, kad jis su vesinimo esencija
aisku tada
parsisiunciu
Crystal V nepatiko nes per brangu kaip tokiam nieko ypatingo kremui.
Crystal V nepatiko nes per brangu kaip tokiam nieko ypatingo kremui.
QUOTE(kumiko @ 2009 03 12, 17:23)
o kokia jusu nuomone butu apie CRYSTAL 1, ta be jokiu bronzantu..
as bandziau si krema man laaabai patiko idegis toks naturalus gaunasi tamsus,seip is tikruju man netgi daug labiau patiko nei crystal X ...
o kiek jus mokat kai siunciates, nes pvz la bamboj uz 30 ml -66lt..nenormalu..bet deja siustis nemoku,nzn nei kaip tai daryt, nei kur,gal kas pagelbetu..? kas siunciasi sau ir man tuo paciu uzsakytumete..po to atiduotumete..as esu is kauno..skolinga nelikciau.. lb lb reikia ir man ti crystal kremuko
pigiausia parsisiusti per tarpininkus is tanforless.com ten iseina kaina jo 54usd tai siuntimas +5usd ir 15proc tarpininko viska pasidaugink is usd kurso +5cnt ir zinosi kaina jo mazdaug.
as galiu parduot taip pat, naujas crystal x 175lt. galiu nupilti iki 100ml kaina atitinkamai jei 100 ml 90lt. jei 50 -45lt.
as galiu parduot taip pat, naujas crystal x 175lt. galiu nupilti iki 100ml kaina atitinkamai jei 100 ml 90lt. jei 50 -45lt.