jei norisi greito efekto tuomet nesiblaskyciau ir tiesiai prie Crystal X pereiciau
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 11, 15:19)
jei norisi greito efekto tuomet nesiblaskyciau ir tiesiai prie Crystal X pereiciau
as taip giriu sita kremuka, jau antra naudoju
geras tikrai tik man jis greitai baigiasi
O man Supre "Hooked" šiek tiek sunkiai tepasi, bet įdegis užtat kaip matosi
QUOTE(Makalius @ 2009 03 11, 19:09)
Kaip jis atrodo ?
kur pirkt jo galima ?
QUOTE(ugne23 @ 2009 03 11, 19:41)
Atsakysiu aš:
neradau didesnės foto
O Supre kosmetika prekiaujama Equador soliariumuose
Sveikos, noreciau greitai idegti, bet mano oda tai sviesi (nors plaukai tamsus)
ka galetumete pasakyti apie si kremuka Swedish Beauty Chocolate Silk Premium Dark Tanning Systeme Is kur zinoti kokiai odai tinkamas? kiek bronzantu? aciu uz atsakymus, nes as sitoj vietoj zalia
ka galetumete pasakyti apie si kremuka Swedish Beauty Chocolate Silk Premium Dark Tanning Systeme Is kur zinoti kokiai odai tinkamas? kiek bronzantu? aciu uz atsakymus, nes as sitoj vietoj zalia
QUOTE(Makalius @ 2009 03 11, 19:09)
Pasidalinkit merginos informacija apie Supre kremukus? ar verta juos įsigyti
domintų šis ir dar vienas su kanapėm
QUOTE(maze11 @ 2009 03 12, 00:22)
Sveikos, noreciau greitai idegti, bet mano oda tai sviesi (nors plaukai tamsus)
Chocolate silk yra be bronzantu, tinkamas visoms odos tipams nes yra be tingo, be bodu blusho - siaip kremukas vienas is geresniu tik kad kaina jo nuo 100litu.
Idegis su juo nebus greitas
QUOTE(kumiko @ 2009 03 12, 11:32)
jums su tais bronzantais naudojami kremai nenusiplauna demem? o idegio spalva nenaturali gaunasi nes tie bronzatai kazkiek juk nudazo oda ar kaip
nusiplauna man visi negraziai, nera taip kad plemais bet ir nera taip kad visur idealiai, sakykim mano pilvas visada buna rudas nors krutine ir kojos jau baltuteles tai as vadinu nelygiai nusiplovimu, bet man tas pats ir nuo saules, vienur idegu greit ir rudai o kitur neaiskiai paraudonuoju.
Idegis naturalkus buna jeigu per daug nesikaitini, jei eisi su 10bron. kas antra diena tai tikiu kad po men busi oranzine
P.s makalius labai gerai irudes ir tikrai graziai
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 12, 12:40)
P.s makalius labai gerai irudes ir tikrai graziai
Dėkui
Bet aš vaikštau kas savaitę maximum į soliariumą