Californa tan esu mėginusi kelis - man nepatiko tektūra ir kvapas, rezultato nepastebėjau nes negalėjau daugiau poros kartų naudoti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 24, 20:52)
Californa tan esu mėginusi kelis - man nepatiko tektūra ir kvapas, rezultato nepastebėjau nes negalėjau daugiau poros kartų naudoti
aišku
QUOTE(♥willte♥ @ 2009 02 24, 20:41)
Na va, kremukus išsirinkau iš CT O kodėl per tarpininkus siunčiatės,ar kas nors darote tai savarankiškai ?Nes daug numesti reikia...dėl sudėtingumo,saugumo,ar kaip čia yra..
Gal naudojote kas nors šį kremuką veidui ?Ar nebus "morkos efekto" ??
Gal naudojote kas nors šį kremuką veidui ?Ar nebus "morkos efekto" ??
Esu dirbusi su sita kosmetika, nieko gero isskyrus Power krema su kofeinu ir Ambrosia Deluxe ir Ambrosia Dar Bronzer
O as uzsisakiau sita: http://www.tanforles...h...=174&page=1 merginos kazkada cia ji gyre
QUOTE(Baltoji feja @ 2009 02 24, 17:53)
beja pagaliau atsake is to puslapio,kur visi giriat,kad nebrangus kremai,po menesio laiko,man raso,kad uzsisakyciau kitur ,kad nelaukciau,kol gaus
Manau, kad tikrai si puslapi skaito
QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 24, 23:19)
Manau, kad tikrai si puslapi skaito
Tegul skaito ,nepatiki jau atrodys ir tiek,kad taip elgiasi
na gal ne visai as cia i tema bet norejau jusu pasiteirauti ar jums apilnk akis nuo akinuku nelieka balta po soliariumo? man lieka ir negraziai atrodo
QUOTE(edditka @ 2009 02 25, 11:35)
na gal ne visai as cia i tema bet norejau jusu pasiteirauti ar jums apilnk akis nuo akinuku nelieka balta po soliariumo? man lieka ir negraziai atrodo
nesidedu akinių užsimerkus stoviu ir tiek man po akim baltos raukšlytės lieka...
Sveiki,laukiu atkeliaujant kremuko "Puppy love",gal esat bandziusios ir galit pasakyti savo nuomone?Labai idomu kaip sis kremas
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 02 25, 17:41)
Sveiki,laukiu atkeliaujant kremuko "Puppy love",gal esat bandziusios ir galit pasakyti savo nuomone?Labai idomu kaip sis kremas
Paprastas bet neblogas. Kadaise bandžiau.
Skaniai kvepia man jis.
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 25, 16:45)
Labai labai skaniai kvepia
Jei po soliariumo eidavau kur nors susitikti, tai visi mane uostydavo
QUOTE(edditka @ 2009 02 25, 13:35)
as tai niekada akiniu nesidedu nes poto labai juokingai atrodau