kokio kremo ieškai? pasakysiu jo savikainą iš jav parsisiunčiant
QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 21, 21:44)
O tu ne vilniete? As is ju Vilniuje pirkau, tiesiai is ofiso. Man jie patikimi pasirode, nemanau, kad apgaus
Per tarpininkes viskas laaaabai ilgai keliauja, o ir kaina gerokai isauga
Per tarpininkes viskas laaaabai ilgai keliauja, o ir kaina gerokai isauga
O as galiu pasakyti,kad per tarpininkes daug greiciau atkeliauja ,uzsisakiau as is to puslapio,jau menuo praejo,kai negaunu nei kremu,nei jokiu ziniu is ju ,vis parasydavau,paklausdavau,o dabar net nerasau,nes jie patys ziuriu nesiteiki parasyti,tai nebeimsiu as tu kremu,uzsisakiau per tarpininke
QUOTE(Baltoji feja @ 2009 02 22, 16:29)
O as galiu pasakyti,kad per tarpininkes daug greiciau atkeliauja ,uzsisakiau as is to puslapio,jau menuo praejo,kai negaunu nei kremu,nei jokiu ziniu is ju ,vis parasydavau,paklausdavau,o dabar net nerasau,nes jie patys ziuriu nesiteiki parasyti,tai nebeimsiu as tu kremu,uzsisakiau per tarpininke
tikrai kazkas ne taip su jais tada, jei per menesi laiko kremo neatsiuncia
QUOTE(_Only_ @ 2009 02 22, 17:30)
tikrai kazkas ne taip su jais tada, jei per menesi laiko kremo neatsiuncia
Galetu nors parasyti,jei kas negerai,klausiu ar gausiu as tuos kremus,tai net neatraso,tai gerai,kad nesumokejau pinigu
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 22, 16:14)
kokio kremo ieškai? pasakysiu jo savikainą iš jav parsisiunčiant
Iš SB "Stunning" ir "Endless" ir veidui noriu ko nors iš geresnės linijos,bet neradau,tik iš "Designer Skin" "Save Face" Gal galėtumėt veidui kokius patarti.. ne kad įdegį skatintų,bet daugiau saugotų nuo raukšlyčių ir tt,lygiai degtų..
QUOTE(♥willte♥ @ 2009 02 22, 17:57)
Iš SB "Stunning" ir "Endless" ir veidui noriu ko nors iš geresnės linijos,bet neradau,tik iš "Designer Skin" "Save Face" Gal galėtumėt veidui kokius patarti.. ne kad įdegį skatintų,bet daugiau saugotų nuo raukšlyčių ir tt,lygiai degtų..
As veidui is SB naudoju Crystal face
QUOTE(Baltoji feja @ 2009 02 22, 17:05)
As veidui is SB naudoju Crystal face
sumaisei "crystal face" yra is AG
Retai lankausi soliariume dabar. O soliariumo kremus per metus gavau dovanu gal 7 Tai pažįstama iš JAV atveža (sako ten pigiau dvigubai), tai per Valentina - gavau dovanų ir per naujuosius metus
Koks galiojimo laikas kremu? Aš nerandu.
QUOTE(Baltoji feja @ 2009 02 22, 17:13)
Ai tiksliai
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 22, 17:13)
Retai lankausi soliariume dabar. O soliariumo kremus per metus gavau dovanu gal 7 Tai pažįstama iš JAV atveža (sako ten pigiau dvigubai), tai per Valentina - gavau dovanų ir per naujuosius metus
dazniausiai buna parasyta ant pacio kremo buteliuko,koks galiojimas nuo kremo atidarymo, 12men,36men bet ne ant visu buna
Gal kas parekomenduotu koki kremuka, nes ziuriu strazdanu atsirado daug retai einu ir trumpam i soliariuma, oranzine but netrokstu, tad rudinantys greitinantys efektai neaktualu