Dabar yra dar vienas panasus lietuviskas tinklapis su pigesne kosmetika :
idegiokosmetika.lt
as visad uzsisakydavau is thesuppelnet.com...gaila, kad uzdare, labai gerai gaudavosi ten su kainomis.
QUOTE(rihANNA @ 2009 01 28, 17:19)
idegiokosmetika.lt
as visad uzsisakydavau is thesuppelnet.com...gaila, kad uzdare, labai gerai gaudavosi ten su kainomis.
idegiokosmetika.lt
eisiu pasizvalgysiu idomu, o sitam psl. tanforless.com brangiau iseina nei supplenet.com
QUOTE(rihANNA @ 2009 01 28, 18:19)
idegiokosmetika.lt
idegiokosmetika.lt
gaila kad ne visi kremukai cia yra
Po ilgesnio panaudojimo atejau pagirt AG Crystal Faces ,tikrai veidukas daug graziau idega. kadangi mano Perfectly Dark eina i pabaiga tai uzsisakiau AG Crystal1 ir dar kazkoki SB Intensifier. Laukiu ...
QUOTE(juratyte26 @ 2009 01 29, 10:25)
Po ilgesnio panaudojimo atejau pagirt AG Crystal Faces ,tikrai veidukas daug graziau idega. kadangi mano Perfectly Dark eina i pabaiga tai uzsisakiau AG Crystal1 ir dar kazkoki SB Intensifier. Laukiu ...
SB intensiefer jei ta naujasni tai as turiu man tai labai geras.. o kaip Crystal1? irgi noreciau pabandyt..
QUOTE(_Only_ @ 2009 01 28, 19:59)
eisiu pasizvalgysiu idomu, o sitam psl. tanforless.com brangiau iseina nei supplenet.com
As paskaiciavau - vidutiniskai tas pats
QUOTE(rihANNA @ 2009 01 29, 12:38)
As paskaiciavau - vidutiniskai tas pats
tai tada skaudaus praradimo nera del supplenet
Mano paskutinis pirktas kremas SB STUNNING T45
Pirmakart kai deginausi, tai laaabai dilgciojo, o jau antra visai ne nzn kodel cia taip bet idegis laaabai gerai laikosi rekomenduoju kas nebijo trupuciuko sadomazo
Pirmakart kai deginausi, tai laaabai dilgciojo, o jau antra visai ne nzn kodel cia taip bet idegis laaabai gerai laikosi rekomenduoju kas nebijo trupuciuko sadomazo
QUOTE(nippe @ 2009 01 31, 12:48)
Mano paskutinis pirktas kremas SB STUNNING T45
Aš seniau irgi degindavausi su Stunning,bet kai išbandžiau Tan Incorporated Dark Star tai supratau ką reiškia degintis su Tingle.Siūlai pamėginti,žiauru Radau kompe foto,bet nemoku idėti
QUOTE(coliukex @ 2009 01 31, 19:01)
Aš seniau irgi degindavausi su Stunning,bet kai išbandžiau Tan Incorporated Dark Star tai supratau ką reiškia degintis su Tingle.Siūlai pamėginti,žiauru Radau kompe foto,bet nemoku idėti
Pamėginsiu ikelti fotke,bet nezinau ar pavyks
Koki rekomenduotumet krema be bronzantu? Dabar naudoju SB Perfectly dark, bet jau eina i pabaiga. Galvoju bandyt AG Crystal, SB Purely Divine arba SB Chocolate Silk Kuris is ju suteikia giliausia idegi?