O maryte melnikaite.... Capricorn - apzavai tiesiog..... Jauciu kad Kaledu senis ims tave uz snieguole ir issives, nesvarbu, kad juoda nu super
Na gerai gerai pasirodysiu ir as Savo plana ivykdziau , ssuknele sia savaite baigiau Kadangi fotografo sendien namie nera tai pasirodau tik padeta suknele, gal kokia diena pasirodysiu kaip ant kuno atrodo Kiseniu nedejau kazkaip numezgiau ir jos man nelabai tiko , tai vat m,ano pilkosios suknutes interpretacija
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 13:30)
O maryte melnikaite.... Capricorn - apzavai tiesiog..... Jauciu kad Kaledu senis ims tave uz snieguole ir issives, nesvarbu, kad juoda nu super
o kodel man nerodo tos zavios Capricorn sukneles
QUOTE(Capricorn @ 2008 12 13, 15:07)
tikra Kalėdinė puošmena
Dar ir taip gražiai papozavus (ir pėdkelnės ir bateliai) Graži nuotraukėlė , gražus savo nuostabaus darbo pateikimas
gandriuke laaabai gražuuuuuuuuuuuuuuuu
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 12 14, 13:23)
nu tikrai gražu, stilinga, elegantiška... tiesiog tiesiog
P.S. aš tai labai norečiau pamatyt stovint
P.S. aš tai labai norečiau pamatyt stovint
neturiu stovimos foto...o dabar vėl rengtis tingiu
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 13:30)
oj aš nesupykč, tegu vedas ir daug dovanų duod
QUOTE(gandriuke... @ 2008 12 14, 13:37)
nu jau akių dailumas, jau spalvytės sodrumas...aš sužavėta
QUOTE(saulxx @ 2008 12 14, 14:24)
o kodel man nerodo tos zavios Capricorn sukneles
kame šaknys, visos mato-tu ne
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 12 14, 16:05)
tikra Kalėdinė puošmena
Dar ir taip gražiai papozavus (ir pėdkelnės ir bateliai) Graži nuotraukėlė , gražus savo nuostabaus darbo pateikimas
nu stengiaus kad būt čiki
QUOTE(gadget3 @ 2008 12 14, 13:26)
Raudonos sukneles mezgimas ONLINE
Aciu labai
Ir klausimas Ar nugarai ir rasta desim Einu megzti
GANDRIUKE,CAPRICORN, labai, labai grazu
Gandriuke,Capricorn, na ir grožiai Man SM smailikų trūksta tam grožiui nusakyt
QUOTE(gandriuke... @ 2008 12 14, 14:37)
Na gerai gerai pasirodysiu ir as Savo plana ivykdziau , ssuknele sia savaite baigiau Kadangi fotografo sendien namie nera tai pasirodau tik padeta suknele, gal kokia diena pasirodysiu kaip ant kuno atrodo Kiseniu nedejau kazkaip numezgiau ir jos man nelabai tiko , tai vat m,ano pilkosios suknutes interpretacija
PUIKI interpretacija nuostabia spalva!!!
QUOTE(nelle @ 2008 12 14, 17:10)
Aciu labai
Sukneles mezgimas online:
Rastas bus ir nugaroj (niu grazi moteris turi buti visapusiskai grazi, ka?).
Gerrrrrrrrutuko mezgimo!!!
QUOTE(gandriuke... @ 2008 12 14, 13:37)
Gandriuke, nu labai gražiai gavos Man spalvytė labai Aplamai labai vykus interpretacija
Aciu aciu visoms